Ludzu kāds zinošs stiprā dzimuma pārstāvis var meginat pateikt kas vainas manai maśinai, protams , saprotu, ka jaredz, bet mašinai nestrada gaisa kondicionieris, spaidu ko gribu nekaa, antifrízs ir , nav skańas vispar ka pùstu gaisu, nav nekadu skańu.
Gaisa kondicionierim ar antifrīza līmeni nav nekāda sakara. Ja nekļūdos, tad kondicionieri nevajadzētu varēt ieslēgt pie temperatūrām, kas tuvu nullei - par mīnusiem nemaz nerunājot. Āra temperatūras devējs padod info neieslēgt kompresoru. Kam tev šādos grādos vajadzīgs kondicionieris?
Ja tu ar gaisa pūšanu domāji, ka tev pats pečkas motors nedarbojas, tad tā ir cita lieta. Vajag pārbaudīt drošinātājus, vai labāk pieslēgt pie kompja - tādam gan jau tur viss ir elektronisks. Šaubos, ka pats pečkas motoriņš nomiris, visticmāk kaut kāds elektronisks defekts vai kāds bloks nomiris.
Kondicionieris ziemā tiek lietots gaisa žāvēšanai. Man zināmās klimatkontroles to dara automātiski un no tām esmu iemācījies šo pielietot arī mašīnās ar manuāli ieslēdzamu kondicionieri.
Vai pečkas trubas vienādi siltas? Ja iet runa par situmu. Ja nav,tad aizsērējies pečkas radiators. Ja abas vienādi siltas,tad jāpievērš uzmanība temperatūras devējam. Ja tas nesasniedz savu nomināli līmeni,tad visticamāk termostats.
Nezinu, vai kaškājam ir tāda pati sistēma, bet pamēģini ieslēgt salona ventilatoru uz maksimālo, ja tad tas darbojas, vaina būs pretestību (rezistoru) blokā, kas darbina ventilatoru mazākajos apgriezienos. Man savam opelītim pagājušā nedēļā tieši tādu vainu nācās labot.
Es cerēju uz antifrīzu ,ka ir vainīgs jo , manas īpašās mašīnas rokas grāmata ir rakstīts, ja nav pietiekami antifrīzs tad pečka izsledzas, nespej dzesēt motoru pietiekami, tapec izsledz ko var pats automatiski. Tad Nu vakar vakara ieleju antifrīzu jo bija zem min - ... Cik Nu pagajis laiks lai atbrauktu no veikala lidz majam(2 min) nekas nenotika, bet sodien braucot mazliet ilgak aizgaja saka stradat, TAd Nu tagad nezinu, vai laimīga sagadisanas, ka atkal strada vai antifrīzs vainigs bija.????????♀️????????♀️????????♀️
Pats nesalabosies un papildus rokas neizaug ???? Būs vien jāgriežas pie speciālista. Tagad tuvojas aukstumi, tāpēc labāk to darīt ātrāk. Ja pašiem negribas meklēt servisu, vari griezties arī pie mums.
Mēs atrodamies tur, kur Jūs dzīvojat. Piebrauksim, apskatīsim uz vietas un tad jau viss būs skaidrs. Ja nepieciešams būs serviss, Jums nekur nebūs jābrauc un pēc tam jāmeklē varianti kā tikt mājās. Mēs paši aizdzisim Jūsu auto uz servisu un nogādāsim atpakaļ pie Jūsu mājām. Vnk vai ne? 22 35 22 45
Vari arī pati un jau ieteica kā. Pārbaudi drošinātājus. Nebūs tā ka nospiedīsi vienu podziņu un salabosies. Nedarbojas neviens ventilatora ātrums? A/C kondiškas pogu var nospiest un tā iedegas?
Nu pagaidi, problēma cik saprotu ir nestrādājošs pečkas ventilators - respektīvi nepūš neko. Kapēc te tiek iejauks kondicionieris vai apsilde? Dzen uz servisu lai skatās..
Man tie servisi lidz kaklam, nesen jau izmetu norm summu,Un pat neesmu droša vai ta bij adekvata summa pat to, ko izdarīja. Tuvojas ziemassvetki, negribas atstat bez davanam savus tuvos jo busu izmetusi naudu, kuru varbut butu ietaupijusi uz godpratīgu meistaru nevis kas noplēš pedejo ādu.
Visdrīzāk ventilators nosprādzis.Man tā Škodai bija,iepriekšējā dienā strādāja kā pulkstens,ne mazākās pazīmes uz bojāeju bet nakamajā dienā vairs negriezās.Tikai sešus gadus nokalpoja,mūsdienu kvalitāte.
Help help help-
Ludzu kāds zinošs stiprā dzimuma pārstāvis var meginat pateikt kas vainas manai maśinai, protams , saprotu, ka jaredz, bet mašinai nestrada gaisa kondicionieris, spaidu ko gribu nekaa, antifrízs ir , nav skańas vispar ka pùstu gaisu, nav nekadu skańu.
Auto - Nissan quashqai+2 , 2013 gada.