Jauns veids, kā atrast autoservisu internetā servix.lv

Rikardeons Reģ.: 03.02.2020

Tikko izmantoju vienas jaunas platformas pakalpojumus - www.servix.lv un esmu ļoti patīkami pārsteigts.

Kaut ko iepriekš par viņiem biju lasījis db.lv , sevi pozicionē kā autoservisu brokeri, kas apvieno vairāk kā 100 autoservisu.

Pieteicu eļļas maiņu savam 2008.g. Audi A6 3.0 TDI, jau pēc pāris stundām saņēmu pirmos autoservisu piedāvājumus - 90, 110 un pat 70 EUR. Izvēlējos to par 90 EUR, jo čaļi bija pacentušies uzrakstīt, kādu eļļu, kādu filtru izmantos un vēl bezmaksas ritošās pārbaudi piedāvāja.

Pēc tam, kad biju apstiprinājis piedāvājumu, ar mani sazinājās autoservisa džeki un vienojāmies par laiku.

Kad atbraucu, vIss bija super operatīvi- serviss jau bija sagādājis eļļu un filtru, faktiski 40 min laikā visu samainīja un, kā solīts uztaisīja arī ritošās pārbaudi.

Cena, kā bijām norunājuši, nekādu nepatīkamu pārsteigumu.

Nākošreiz pamēģināšu šo servix.lv , kad būs jāveic auto remoonts. Cerams, ka pieredze būs tikpat laba!

 
650 Reģ.: 25.01.2017
8 1 Atbildēt

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
0 0 Atbildēt

Of course!

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 0 Atbildēt

Uzmetu aci - platforma un ideja varbūt pat nav slikta, lai gan neesmu pārliecināts, ka tā iedzīvosies, jo tomēr lielākoties pastāv vēlme pēc "sava meistara" vai vismaz "sava servisa". Man pāris reizes būtu noderējusi - ir bijušas elementāras vajadzības, kuras var ātri un vienkārši izdarīt jebkur - svarīgi tikt ātri un tuvumā uz pacēlāja.

Tomēr šis nožēlojamais piedāvāšanas veids atgrūž - vai tiešām savus potenciālos uzskata par lohiem? Vai lohus par potenciālajiem klientiem.

Varēja taču vienkāŗši uzrakstīt godīgu uzaicinājumu - "Klau - rekur jauna platforma. Ienākat, apskatat, novērtējat." Uzrunātu daudz vairāk.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Protams, te taču jau no Pirmā vārda viss ir skaidrs.Ok, dosim viņam iespēju reabilitēties.Ja (ja..) viņš mūs (ne)uzskata par lohiem, lai iemet kādu pierādījumu,ka tieši viņam pieder tieši tas aprakstītais auto.Pie viena- konkrēti kādu eļļu ielēja, cik litrus,par cik/litrā, kāds filtrs,(varbūt) ir arī kāds čeks/pavadzīme uttt;)).

jjjj Reģ.: 13.04.2018
1 0 Atbildēt

Kļūda 500\ Server error! - šādi strādā jaunā platforma

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti