It kā jā.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
tātad elektroniskie skaitītāji veikalos būs, nu ko, lielais brālis zinās, kurā veikalā esi bijis...
Zemas izšķirtspējas kamera, kas uz 0/1 atpazīst cilvēks jā/nē + RaspberyPi datoriņš diez vai spēs tevi atpazīt.
Betprincipā pietiek ar kustību detektoru + švaku datoru veikala durvīs
Incanti, kā būs Origo? Kur ir stacijas robeža un kur lielveikala? Būs strīpas, kurām stacijas apmeklētāji nekāps pāri, lai neskaitītos veikalā, vai kā?
nu bet kā būs ar frizieriem? es jau esmu baigi noaudzis, drīz būšu garmatains, pēdējo reizi griezos 6. oktobrī.....kurā frizētavā varēs nodrošināt vienam klientam 25 kvadrātmetrus?
kāds tu sūdu vari būt garmatains. Es griezos kaut kad aprīlī. Vot es gan esmu noaudzis.
Vajag izveidot rindu www.mansfrizieris.lv, obligāti ar kādu 6 mio valsts finansējumu. Priekšroka - tiem, kam mazi bērni, lai tos garmataini veči netraumē.
Bet ja frizieris strādātu, ieturot divu metru distanci? Ar tādām baigi garām šķērēm?
Matu problēmu elementāri atrisina šāds, vai līdzīgs, verķis. www.philips.lv/c-m-pe/matu-griesanas-ierices Katra sieva var kļūt par frizieri. Reizi nedēļā uz nullīti un lieta darīta. Man procedūra aizņem septiņas minūtes, kas ir krietni mazāk, kā friziera apmeklējums.
Uz nullīti var ar autogēnu bet ne visiem piestāv pliks plēsis.
Bet ir viens labums no gariem matiem plēsis nesalst,pat cepuri neprasās.
Kāpēc sieva un kāpēc uz nulli? Es savus matus griežu pats ar vislētāko remingtonu jau vairāk kā 5 gadus, garumos 1,5 - 3 cm, vienīgais kam vajag palīdzību - nolīdzināt aizmuguri, esmu mēģinājis arī pats bet beidzās bēdīgi
Es arī pats un ar Remingtonu. Vienīgais - smuki ar to var dabūt tikai pavisam īsus. Normālu frizūru tāpat neuztaisīsi. Tādēļ ziemā, kad negribās bliezt uz 3-6mm, mēdzu tomēr aiziet pie friziera. Nu šogad nekā - izdzinu plikus sānus un pārējo uz galvas atstāju, lai nesalst. Izskatās inčīgi.
nu ko, friziera problēma atrisināta - sieva apgrieza man matus un smuki
eidis rakstīja: Jātaisa frizierautomāti
Iebāzi galvu un izņēmi apfrizētu/ Appā pasūtiji Levita frizūru un saņēmi
Zem bļodiņas nogriezt būs vienkāršāk un lētāk.
Mūsdienās frizieris (vēlams - draugs/paziņa) pat atbrauc uz klienta mājām un ideālajā variantā nofrizē uzreiz visu ģimeni Ekonomiski pamatota izbraukuma vizīte un smaidīgi pakalpojuma saņēmēji. Stulbā valsts vadība, kas atbalsta pagrīdes pakalpojumus
stulbie pisloņi, kas tikai tagad ir atjēgušies, ka tāds frizieris uz mājām ir iespējams. Man tāds ir jau +- 20 gadus
PN - tā frizierīte gan nu jau vairāk kā 10 gadus strādā arī frizētavā. Teica, ka tomēr sākot jau domāt, ka nulle eiro pensijā esot sūdīga izvēle.
Man pēdējo reizi frizierēja mājkalpotāja. Es pat pateikšu - labāk, nekā frizētavā. Un par velti.
Frizētavās cenšas pārāk gudri. Viņiem skaidro kā vajag, bet tie beigās tik un tā kaut ko salaiž dēlī. Bet kalpotāja - šņik -šņak un viss tā, kā es gribēju, nevis kā viņi.
iesaku.
10 eur frizierim tomēr nevar būt žēl, ne
fū, par laimi, rinda pirms lielveikala man nebija, iekšā gan bija jāpagaida groziņš
(ar sarkasmu un smīnu): nu nu, bet tad vajag sarkanu, tumši zilu un pelēku groziņu - bišķi par daudz, lai to visu staipītu līdzi
rimi - sarkani
maxima - tumši zili
pelēki - neatceros, kur bija pelēki?
Ja viens otrā savietojas, tad jau tie trīs diži vairāk vietas, kā viens, neaizņem.
Akropolē paņem ratus ārā un brauc visai rindai garām.
Runā, ka ar šo sugu mums vajadzēs kādus 10 gadus sadzīvot! Viens jau ir aizvadīts.
vēl būs niknāki vīrusi.....
"Nākamais patogēns varētu būt mazāk pakļāvīgs." Zinātnieki pareģo, ka nākotnē no vīrusu uzliesmojumiem un epidēmijām neizbēgsim
-kas diez ir tie kaKulifornijas P-ētnieki? Uzvārds? Grāds? Nopelni? Vai "apōlo raksta autors" pats persOnīgi tur bija? Pats "redzēja"?
Katris p/darass šodien mums kko pareģo...
Divi tādi reku ppētnieki savulaik "nejauši atklāja" tā saucamo daniēla-krišjāņa efektu.Tikai joprojām nav īsti skaidri tā atklājuma patiesā labuma guvēji.Nespeciālists nedrīkst spriest par/tēmu.Viņš ir nekompetents.Ok.Tas automātiski nozīmē, ka īstu "specĀlistu" nevar aizkavēt itin nekas.Jebkurš jautājuma uzdevējs automātiski ir Lohs.Lieliski, viss kā šodien..
Izdzīvošanas komplekts jeb ko vajag iepirkt krājumos vīrusa laikā?
Idejas un viedokļi par šo tēmu! Kas būtu tās lietas, kuras vajadzētu iegādāties rezervei! Mēģināsim prognozēt iespējamo attīstības gaitu.