Auto elektriķis

SkodaB Reģ.: 12.08.2020

Sveiki!

Lūdzu iesakiet rīgā kādu sakarīgu auto elektriķi. Autiņš dīvaini uzvedās, iepriekš viss bija daudz maz ok! Kad pastāv ilgāku laiku, startējot liekas ka gandrīz aķis sauss, un nevienmērīga darbība, kad uzsilst- normalizējas, pēdējā reizē uzmeta kļūdu ka dažas lampas nedeg, bet viss deg kā vajag. Auto skoda benzīns 2009 gada.

 
anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

Pie Jelgavas Bemberos bija tāds Genka.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Akumlators tev cik vecs ? Man pirmas aizdomas, ka vai nu aķis savu nokalpojis, un ziema toc izbeigsies, vai ari ģenerators vairs labi nestrādā, kaut gan šķodam esot ari nelaimes ar vadiem ... un apsūbēšanu.

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
0 0 Atbildēt

Manai bijušai Fabijai kad viņa bija jauna ,2 reizes bija līdzīgi pigori,griežu atslēgu bet auto nelec,aķis griež labi bet nekādas dzīvības pazīmes.Pēc pusstundas atkal mēģinu iedarbināt,pielec bet ar grūtībām,ne ar visiem cilindriem, sajūtu tāda itkā sveces bija aizlietas.Tā arī nesapratu kas tie par pigoriem bija.Bet ar kļūdām panelī tā bija normāla parādība,man viss biežāk mēdza atslēgties radio, pēc auto noslāpēšanas viss atkal bija štokos.

juriz Reģ.: 09.06.2001
0 0 Atbildēt

Loģiski, ka ilgāk pastāvot, aķis nebūs vairs tik labs. Izklausās, ka arī tajās reizēs, kad brauc, tas nedabū palādēties.

Stāvot arī mitrums visur sasūcas. Ar auto jābrauc. Ja tik reti vajag, tad jādomā šo pārdot un izmantot, kad vajadzīgs, autonomu un tml.

insekc Reģ.: 24.03.2003
0 0 Atbildēt

Cik vecs akumulators?

Ja švaki griež ilgi nelietojot, bet bieži lietojot viss OK, tad visticamāk akumulatoram pašizlāde - jāmaina akumulators. Var arī būt kāds patērētājs, kurš sēdina akumulatoru (lampiņa bagažniekā, cimdu nodalījumā vai signalizācija/imobilaizeris/radio. To pārbauda ar multimetru (testeri) un nekāds elektriķis nav vajadzīgs, vien pašam nepieciešamas pamatskolas fizikas zināšanas.

SkodaB Reģ.: 12.08.2020
0 0 Atbildēt

Problēma izskatās nedaudz sarežģītāka, pēc kļudas es noprotu ka can getaway, kas laikam ir divi savīti vadi ir un vienā no viņiem ir iespējams pārrāvums. Kļūdas kods:

ELM OBD2

DTC report

Selected brand: Skoda

============1==============

470

Raw code: 01D6

ECU: 19. CAN Gateway

Status: Pending fault present, Pending fault present during this driving cycle, Test is inhibited by other DTC, Validated and stored in non volatile memory, Validated fault present at time of request

Skoda: Common concern data bus Comfort in single-wire data transfer mode

SkodaB Reģ.: 12.08.2020
0 0 Atbildēt

Kļūda 470 noversta- vados kuri iet uz durvīm( locījumu vietā saplīsis viens no diviem sapītajiem vadiem( oranžā krasā), salodēts, kļudu neuzrāda!

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti