- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Motorolers rakstīja: Man arī ir Aranet 4, tā arī ir, stāv guļamistabā, no rītiem reizēm skrien pāri 1400! Kad neviens nav istabā, nokrīt uz 600-700, lai būtu visu laiku šādi, tad tik vasarā var to panākt, kad logs vaļā stāv!
Hmm, tev baigi slikta ventilācija, jo manā darba vietā Rīgā Dominas rajonā. pie maģistrālajām ielām, pa dienu nepārsniedza 500 ppm, Mārupē mājā ir ap to maģisko 410-420 ppm, pa nakti ar švakro rekuperācijas režīmu uzlec līdz 750-800 ppm sliktākajā gadījumā ... Kā tu vispār no rītiem jūties tādā 1400 ppm "jokā", jo tas vairs īsti normāli nav ?!?
WALA rakstīja:
Motorolers rakstīja: Man arī ir Aranet 4, tā arī ir, stāv guļamistabā, no rītiem reizēm skrien pāri 1400! Kad neviens nav istabā, nokrīt uz 600-700, lai būtu visu laiku šādi, tad tik vasarā var to panākt, kad logs vaļā stāv!
Hmm, tev baigi slikta ventilācija, jo manā darba vietā Rīgā Dominas rajonā. pie maģistrālajām ielām, pa dienu nepārsniedza 500 ppm, Mārupē mājā ir ap to maģisko 410-420 ppm, pa nakti ar švakro rekuperācijas režīmu uzlec līdz 750-800 ppm sliktākajā gadījumā ... Kā tu vispār no rītiem jūties tādā 1400 ppm "jokā", jo tas vairs īsti normāli nav ?!?
Man nav piespiedu ventilācija, kopš nopirku šo aparātu, logus visu laiku turu uz ziemas ventilācijas pozīciju, bet tāpat tas skaitlis ir tāds, ja aiztaisa logus ciet, tad skrien pāri 2000. Es pats īpaši to nejūtu, laikam esmu pieradis. Kabinetā arī pasēdi 20 minūtes, cipars augšā. Platības it kā man nav mazas, bail iedomāties kādi tie cipari bija bērnībā, kad bija maza istaba, logi visi aizlīmēti.
CO2 jeb gaisa kvalitātes mērītājs