Samsung Galaxy S 20 Galerijas un video problēma, bugs

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Uzliku vakar jauno Android update 1.maijā - pazuda viens VIDEO no galerijas pēc update filmētais un vairāki šodien filmētie video netiek atskaņoti. Rāda ka ir, bet nevar redzēt.

 
Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 0 Atbildēt

Atver failu menedžeri un pameklē pa DCIM foldera apakšdirektorijām.

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

Izdevās atkārtot kļūdu, video fails nobrūk, ja ir īsa pauza starp sarunas beigšanu un video filmēšanas uzsākšanu.

msh Reģ.: 16.04.2007
1 1 Atbildēt

Atjaunoji, ja? Es tiešām nesaprotu tos cilvēciņus kas vēlas remontēt to kas nav sabojājies - priekš kam atjaunot programmatūru ja esošā darbojas labi?

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 1 Atbildēt

Kamēr par datu drošību neintersējies, tikmēr tā varētu arī "likties" ... Kad pāris drošības caurumus būsi pats "pabakstījis" tad arī sapratīsi, ka mēdz būt "saplīsušas" arī darbojošās lietas ...

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Datu drošību? Vai apsēstību ar tieksmi pēc iedomātas drošības? Telefonu specifikā neesmu iedziļinājies, bet datoru situācijā mani fascinē tie cilvēciņi kas dzied "ja operētājsistēmai vairs nav atjauninājumi, tā ir nedroša" - jā, bļin, pastāstiet to manam winxp x64 kurš tiek lietots gadiem ilgi, bez ielāpiem un bez antivīrusiem, un kura vietā ir doma uzlikt win7 tikai dēļ tā ka visādās purnagrāmatās problemātiski lietot tik vecus interneta pārlūkus. Jā, protams, jebkurā programmatūrā kaut kādi caurumi ir, bet uzbrucējs bez tavas palīdzības tos tāpat nevar izmantot - tev tāpat ir jāatslēdz ugunsmūris, jāatver kāda lapa, jāpalaiž kāds fails vai kaut kas tamlīdzīgs.

Protams, kaut kādai Māra lāpstai kura visu laiku atrodas internetā un kurā atrodas visa viņa dzīve tas varētu būt bik saistošāk, bet pati tā situācija - kur visādi svarīgi dati atrodas telefonā - ir nedroša pēc noklusējuma, jo to var pazaudēt vai nozagt...

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Tavs viedoklis par šo sfēru man izraisa vieglu smīnu, reiz (pirms gadiem 20) biju atstājis vienu serveri ar vecu Linux OS tīklā, tīri interese pēc cik ātri tas "tiks apgūts", šķiet ka pēc gada tajā kāds bija patvaļīgi "iehostējis" savu filmu apmaiņas sFTP, un vēl pēc pusgada, vēl kāc cic bija salauzis to pavisam, ka nebija atdzīvināms ...

Kādu laiku skatījos vācu "sahostētās" filmas ...

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Pff... Es galddatoram biju uzinstalējis win7 bet, tā kā vistveidīgie jau ir pietiekami nostulboti, uzķēros uz jautājuma vai esmu pieslēdzies māju tīklam vai publiskajam un paņēmu "māju", lai arī bija jāņem "publiskajam" [man kā vecam telekoma klientam ir Thompson rūtermodēms ar divām IP adresēm, un galddators ir piesprausts pie modēma, līdz ar to tam ir ārējā IP] - dators ar atslēgtu ugunsmūri relatīvi neilgu laiku padzīvojās internetā, vairs neatceros, dažas stundas max, kad jau tam virsū radās esam uzlikts bitkoinu racējs... Viss atkarīgs no tā vai ugunsmūris noslēdz visu ko vajag vai nē.

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

Video failu problēmas reāli turpinās, izčakarēti vairāki materiāli. Ja uzreiz pēc filmēšanas nosūtu, tad ir izmantojams, tā atskaņo dažas sekundes un uzkaras.

Te piemērs, sākās un ....

0:06 aptur kadru un skaņa nost

1:06 kadrs samiksējas

1:09 atkal aptur kadru

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Apskaties taču datorā, kas īsti ir ar tiem video failiem?

GTD2 Reģ.: 18.10.2004
1 3 Atbildēt

Atslēgas vārds androids, dēļ neskaitāmām updaitiem un gļukiem pirms desmi gadiem pārgāju uz ios, neticēsi bet ar šo gljuku nav.

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

Ieliku tagad visnu video, bet pašā telefonā to pat nevar atvērt vairāk.

Tā ir pirmo reizi.

650 Reģ.: 25.01.2017
3 1 Atbildēt

Pietiek reiz dr st, nav tur nekādu īpašu gļuku nekādam tam droīdam.Nav pa lielam arī kādu "uzbāzīgu" atjauninājumu. Un NAV tam isosam nekādu īpašu pārākumu, izņemot kāreiz specifisku kaitinošu fufeli darbā ar atsevišķu veidu failiem. Iespējams gan,ka ir atsevišķi fufeļa markas izstrādājumi un/vai nejaušas sagadīšanās.Piemēram, vārds "suuds" (nezkāpēc) sākas ar burtu "s"..

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 0 Atbildēt

iOS nekad neuzkaras, tur tik iesalst pārstartējas un vis taču kārtībā var taču pat nepamanīt. iOS lietotāji ir vienkārši lielāki meļi. Tādus gļukus kā iOS neesmu uz Android novērojis.

Piemēram uz EsTelefons pazūd skaņa, nekādi neizdodas to ieslēgt izpildot jebkādus rituālus, pārstartē un atkal vis labi. Līdzīgi pazūd zvana signāls(arī modinātājs) arī bez restarta neizdodas to atjaunot. Plus vēl pat jauns iPad slēdzas aukstumā arā, bet ražotājs sprauž batonus, ka tas ir normāli. Jā tas ir normāli ķīniešu sūdiem, fakts.

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

Šo video šodien filmēju, paspēju ielādēt Youtube

bet Facebook jau vairs neizdevās ielādēt (pareizāk sakot izdevās ielādēt, bet tā pati problēma, kas pirmajam video, atskaņoja pirmās sekundes un pēc tam uzkārās uz vienu kadru, bet laiks skrien uz priekšu). Pašā telefonā šo video never vaļā vispār, nevar skatīt.

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

Šitas arī uzkaras

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

ATVĒRU datorā failus un tur vispār nerāda lielako daļu failu pēc update, ne foto, ne video. Šāds teksts:

Nevar atskaņot

Šis fails nav atskaņojams. Iespējams, faila tips nav atbalstīts, faila paplašinājums nav pareizs vai fails ir bojāts.

0xc10100bf

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Norautas faila beigas tāpēc arī nespēlē. VLC pleijeris te var palīdzēt.

Pamēģini ielikt MicroSD un rakstīt tos video uz ārējās SD kartes.

GTD2 Reģ.: 18.10.2004
3 0 Atbildēt

baidos ,ka naksies filmēt pa jaunu. Ja grib kaut ko nopietnu filmēt telefons laikam nav tā ierīce ar ko to darīt

Agaga Reģ.: 25.07.2007
0 0 Atbildēt

Tur vispār ir tā, ka zemējumu tā ierīce prasa, jo ir plaši izplatītas klejojošās strāvas, tai skaitā magnētiskās vētras.

Slinkais Reģ.: 20.03.2008
0 0 Atbildēt

Mārim vnk kāds ielaida vīrusu, jo apnika tie žēlabainie video ka pasaulē viss ir slikti

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

Nu jau, nu jau! Paskaties video, dažādas tēmas, izņemot trukšņa nolaisto Jūrmalu, lai gan pat tur paslavēju Likteni, jo nopirkšu šogad jaunus vadstatņus, nez kāpēc tos nopirka jaunus!?

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

Tā, pamainīju, lai saglabā visu tālrunī un tik tālu viss ok!

Tātad nesaderība ir ar papildus atmiņas karti, lai gan pirms update tā nebija un tieši tā pati karte strādāja.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti