- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
eidis rakstīja: Es saprotu tā: jau labu laiku tehnoloģijas ir gājušas tik tālu, ka ja tavs RD pīkst,tad mēra tevi. Līdz ar to šis agregāts jau diezgan sen ir pilnīgi neražīgs. Un es nesaprotu kāpēc tas čalis to Porši nemēģināja maksimizēt Biķernieku trasē? Tur nevienu neapdraudot droši var gāzt, Tiguani nebūs. Trase par maksu protams. Bet tā nu tas ir
Nu kas tur ko nesaprast, visi šie 3/4/5/6/7 sek 100km/h tevi vienkārši provocē. To ātrumu pārsniegt ir nepieklājīgi viegli. Grūti ir tieši noturēties tajos atļautajos 90...Sajūties kā lūzeris, kas neprot braukt
Doties uz kaut kādu trasīti prasa laiku. Tad jau alternatīva, kur pa DE ceļiem pavilkt ![]()
eidis rakstīja: Es saprotu tā: jau labu laiku tehnoloģijas ir gājušas tik tālu, ka ja tavs RD pīkst,tad mēra tevi. Līdz ar to šis agregāts jau diezgan sen ir pilnīgi neražīgs. Un es nesaprotu kāpēc tas čalis to Porši nemēģināja maksimizēt Biķernieku trasē? Tur nevienu neapdraudot droši var gāzt, Tiguani nebūs. Trase par maksu protams. Bet tā nu tas ir
Negribu aizvainot, bet cik ta tajās mazajās biķernieku taisnēs uzspiedīsi? 140 moš uz pāris sekundēm un tad jāmet pa nažiem savādāk attapsies sienā... jāmet līkumā deldējot riepas... Jeb respektīvi lai noķertu 'kaifu' tev vajag uzreiz papildus trases īrei, pilnu riepu komplektu un pēcak arī bremzes nāksies pārlasīt. Kas tādam poršam visticamāk viena izārdīšānās biķerniekos izmaksās tuvu štukai kopizmaksās. Tas galīgi nemotivē meklet trasi un spiest droši! Mums NAV 20km nordšleife aplis, kur ir daudz garas taisnes un lēzenu līkumu kur pilnā pedalī var ķert kaifu un ja ir vēlme izbraukt to vienu apli nedeļā(ja kas, publiskajā maksā 30€ viens aplis), dabūt savu adrenalīnu tā kad pa ceļu vairs neprasās spest... Nemaz nerunājot, ka mūsu vadošās asfalta trases nemaz netaisa tādus regulāros 'publiskos braucienus' ā nē vispār nemaz netaisa! Kaut domaju ka pieprasījums būtu liels ja piemēram vismaz iesakumā reizi nedeļā visas dienas garumā būtu kāda publsikā diena un piemēram 20€/h un gāz ar savu ielas auto... Jo vienkārši viņi negrib čakarēties... Viņiem izdevīgāk ka tu īrē visu trasi un atbildi par visiem sūdiem pats... Bet tas no autovadītāja puses ir gan dārgi gan čakars. Tapēc pie mums spiež ķerot adrenalīnu uz koplietošanas ceļiem un kaislīgi meklē radaru detektorus lai nepaliktu bez tiesībām. Jo arī pat relatīvi drošā vietā- vairakjoslu šosejas posmos, naktī kur šoseja tukša, poliči kaislīgi pilda valsts kasi. Atbalstu, ka jāspiež ķerot adrenalīnu pie stūres ir 'trasē' BET kā parasti pie mums runā tikai par sekām un stulbajiem ātrumpārkapejiem! Bet lai to novērstu... Itin nekas netiek darīts. Ziemas sezonas trases vai tādas lauku grants/zemes trases neskaitās tur ātri savu normalo ielas dampi sačakarēsi. Ta tur atkal vajag pikt 'bīteri' kas atkal čakars un to darīs tikai tie kam nav slinkums utml.
WALA rakstīja: Fui, nu kā šitā var ... esi pat trakāks pārkāpējs kā tas Porsche ...
tev (pie kam "apdzīvotā vietā") +100 līdz +110 kamēr Porsche "tikai" +96 līdz +106 km/h !!!! :D
"Galvu nost !" ![]()
Es jau teicu - nejauši. Kaunos. Nedaru tā .... Iespējamās sekas sarēķināju tikai pēc tam.
core rakstīja: Lohs, kas lohs.
Nu ja tu raksti 10+, tātad tas ir tāds kas ir 10.. 11...12 gadus vecs (tā jau būtu cita paaudze), bet tā cayenne ko tu ieliki ir 15+, kāpēc tad uzreiz neraksti, ka tava toyota maksā kā 5+ gadīgs poršs, arī tak taisnība
tik kas tā par toyotu, kas 11 gadīga maksā 10k? Piedzejoji pusi cenas klāt? Tātad ja salīdzinam reāli, līdzīga gada mašīnas, tad pa vienu poršu sanāk kādas 4 tavas toyotas, bet tu saki maksā vienādi
Tātad tava 12. gada toyota ir zašibis mašīna, bet 14. gada f sērija, vai kāds poršs ir nobraukts šrots? Loģika augstākajā līmenī.
Un tici man, tava toyota ātrāk par citiem kļūs par rūsas spaini, pulē vai nepulē
Iepriekš braucu ar 2006g hondu(importēju 12gadā no FR dienvidiem) visi spļaudījās, ka norūsēs pirmajā vai otrajā ziemā un vajadzēs metināt! Bet pēc 5. ziemas noņemot plastmasiņus rūsas bij mazak ne kā dažam labam tā laika bmw, audī vai volvo markas mobīlim, ko redz autospecos. Protams rūsa bij bet nekas traģisks. Manā īpašumā bija 6 gadus un visas 6 skates bija pa nullēm. (es autiņus arī kopju, nevis brauc līdz paliec uz ceļa vai lāpa divnieciņus..) Sagribējās ko svaigāku dzīvē, tagad braucu otro ziemu ar toyotu un arī baigi nevaru sūdzēties par rūsu. Protams apakšā virspusejā ir(pateicoties mūsu ūber sāls tehnoloģijai), bet līdz caurumiem ta lai skate neizlaistu, vēl tāls ceļš ejams! (visnotaļ neplanoju braukt ar viņu vēl 10 gadus lai kaut ko raudātu par to, pētīt tur sazin ko un vestu konservēt uz autospeciem) Masīna ir pārvietošanās līdzeklis, nevis kā Latvijā pierasts kaut kāda mīlulīte kuru jāsaglabā uz visu mūžu! Izlien taks beidzot no tās aprobežotās ieciklējošās vācu kastes ārā! Nav vairs 80/90tie, ka 'vācu' kvalitātei bij nozīme! Tās bundžas nu jau visi autoražotāji taisa vienādi 'ekonomiski!' Neviens vairs netaisa, lai tā kaste pēc 25..30 gadiem vēl būtu braucama ar oriģ. metālu.
Par radara detektoriem