Stambulas konvencijas loģikas izpausmes dzīvē.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004

Nesen Abu Meri sastrīdējās ar Latvijas Farmaceitiskās aprūpes asociācijas (LFAA) izpilddirektori Kristīni Jučkoviču.

neatkariga.nra.lv/komentari/maris-krautmanis-3/443520-politisks-konflikts-ar-blausanu-saplukusies-hosams-abu-meri-ar-lfaa-izpilddirektori-kristini-juckovicu

Kas tad varēja izraisīt Veselības ministra dusmas? Pieņemu, ka kaut kas jau bija noskaidrots, ka nozare vienojusies ar ministriju, taču sanāksmē tā sieviete lika saparast, ka tā vis nebūs. Laikam jau tāpēc ministrs reaģēja emocionāli. Farmaceitiskās aprūpes asociācijas (LFAA) izpilddirektore atgādināja, ka vispār jau viņa ir sieviete un vispār ir parakstīta Stamulas konvencija.

Tomēr strīds ir par zāļu cenām. Valsts paņem PVN, firmas arī labi pelna un ir visādas problēmas, kas traucē to visu sakārtot un ministram izskatīties labi. Abi no Vienotības partijas.

Ja ministrs būtu lasījis ikoniskos sieviešu pielūgtos rakstus, šajā gadījumā, Bankrofta "Kāpēc viņš tā dara?", tad šādai situācijai būtu sagatavojies.

Bankrofts apraksta situāciju, kad vecis, kam ir piespriesta terapija, lai varētu cerēt atgūt kaut kādus kontaktus ar sievu un bērniem, jautā - ko darīt, ja sieviete viņaprāt, runā pilnīgas muļķības, uz ko Bankrofts mierīgi atbild, ka tas viss ar cieņu un pacietību ir jāuzklausa.

Tā ir, ka pavirši seko jaunajām tendencēm.

Citā vietā Bankrofts mudina uz muļķībām. Zināms, ka vecis agresīvs, atnācis mājās uz vakariņām, jau nikni šņākuļo un sieva ar meitiņu pēc vakariņām uzsāk audzinošu sarunu, ka šovakar tētim jāvāc trauki.

----------------

www.delfi.lv/898102/versijas/56250236/anda-burve-rozite-es-satiku-leonu-rusinu  Žurnāliste apraksta situāciju, kurā vīrs atņēmis sievai telefonu un mūk prom.  Var saprast, ka tas vecis ir diezgan agresīvs. Tomēr viņas dzenas viņam pakaļ, jo taisnība ir viņu pusē. Konvencija arī pieminēta.

-------------------

iauto.lv/pie-stures/policija/46411-policisti-veic-aizturanu-tau-neiet-tik-viegli-video

degpunkta.tv3.lv/degpunkta-dazadi/cesu-novada-policistiem-tikai-ar-grutibam-izdodas-aizturet-likumparkapeju/

Degpunkta video ar kāda veča aizturēšanu, kuram nekāda policija un nekāda sieviete nepavēlēs un tas cīnās ar likumsargiem! Fizisks konflikts. Pierāda situāciju, cik neapdomiīgi un agresīvi ir likumpārkāpēji.

--------------

Tad nu laikam tā konvencija ir atstājusi kādu ietekmi un domāšanu.

 
1 2 3
imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Dienvidparks paredzēja nākotni 

mefisto Reģ.: 22.05.2017
2 0 Atbildēt

Krotow rakstīja: Diez ko tādu viņi tajā epizodē atrada? Parīzes komūnas laikā pāris gadus galvas ripoja uz visām pusēm. Būtu pie varas Pols Pots, kur galvas krāva kaudzē, sanāktu glīts paugurs. Tā iet kad nesagrozītas vēstures vietā sāk mācīt kā jānītim pareizi apsūkāt pēterīti.

Droši vien atrada kvalitatīvu franču metāla grupu Gojira, kas ir samērā ekskluzīvi šādā pasākumā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Tā Gojira iebāza sieviešu vokālu 10 sekundes no operas Karmena. Tas mīnuss viņiem, orģinālā gabalā nevajag bāzt zināmu operu.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 1 Atbildēt

raimondsm rakstīja: Infekciju slimības taču tā izplatās, vai ne? Te arī ir kaut kāda inovācija? www.cdc.gov/antimicrobial-resistance/causes/index.html

Bradypus rakstīja:Atkal atsauce uz transsekusuāļu lapu? www.cdc.gov/std/treatment-guidelines/trans.htm 

Nu, tā viņi dara, pilnīgi nemanāmi ievieš savu zinātni nopietnos zinatniskos avotos. Faktiski izmanto zinātnes autoritāti piesegam.

Tēma, ko VAJADZĒTU apspriest pilsoņiem, zinātniekiem, politologiem un medijiem. Taču ir kaut kādi faktori, kas nosaka to, ka tas nenotiek.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Tad kādēļ tu "viņus" aizstāvi un referencējies uz "viņiem" kā parieso zinātni, kad tas atbilst tavam naratīvam? Sūdīgs trollis esi, ja negribi visos punktos "viņus" aizstāvēt. 

Tad kad "pilsoņi" apspriež, ka "viņi" varētu arī melot un zinātni piesaukt nevietā vakcīnu jautājumā, tu ķeries pie meliem un sava propagandas naratīva.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 1 Atbildēt

Tā lapa ir pārvietota!

www.cdc.gov/std/treatment-guidelines/trans.htm%C2%A0

www.cdc.gov/sti/?CDC_AAref_Val=https://www.cdc.gov/std/treatment-guidelines/trans.htm%25C2%25A0

Sakaunējās? Diez vai. Drīzāk saprata, ka gvelšanai tomēr ir kaut kādi limiti un tik stulbs nav pat vidējais patērētājs.

 Es esmu par to domājis, kāpēc gan demokrātu, liberāļu, woke pašpasludinātie "labie" cilvēki un viņu atbalstošie it kā tīšām taisa tāads kļūdas un nesmukumus.

Sākot jau ar Baidena performancēm ilgi pirms viņš nosauca Zeļenski par Putinu. 

Kas tas varētu būt? Savdabīgs lojalitātes pārbaudījums?

Mēs esam vara, pieņem mūsu stulbības, esi lojāls?

Ja vajadzēs, piesmirdināsimies klāt arī zinātnei!

Kāpēc gan Kamala Haris, kas ir indiešu izcelsmses, jazitēlo par melnās rases parstāvi, ja neatbilstība ir tik viegli atrodama?

Kāpēc gan sieviete, kas ir savās performancēs sarunājusi muļķības, vispār startē uz prezidenta amatu?

Kas, viņi negrib savu prezidentu?

x.com/bennyjohnson/status/1819023941404328296

x.com/EricAbbenante/status/1819797240052920758

www.youtube.com/watch?v=aJllQ9d3pYM

x.com/EricAbbenante/status/1819826756376809751

x.com/EricAbbenante/status/1819782570231665063

www.youtube.com/watch?v=JlIysBlJBKk

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Kāpēc gan Kamala Haris, aks ir indiešu izcelsmse, jazitēlo par melnās rases parstāvi, ja neatbilstība ir tik viegli atrodama?

Nu, ASV rasu teorija ir tā saputrota, ka paši amerikāņi netiek skaidrībā. Vispirms, katrs pats tagad var izvēlēties savu rasi no 7 bet ne vairāk, kā 3 uzreiz. Tad ir "melnais cilvēks", bet pēc izskata viņš var būt gluži balts, jo to āfrikāņu asiņu ir kāda 1/16 tikai. Tad ir cilvēki no Jamaikas u.c. Karību salām. Tad definīcija "afroamerikānis", AA. Vai ASV pilsonis ēģiptietis ir AA ? Ēģipte ir Āfrikas kontinentā. Vai ASV iedzīvotājs, baltais no Dienvidāfrikas vai Zimbabves, bijušās Rodēzijas ir AA ?

ASV politiķi no abām partijām, GOP un demokrāti mēģina uzpirkt "melnos vēlētājus" , kurus paši izaudzinājuši kā sugu, lietojot jebkādu kazuistiku.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Pašlaik olimpiādē kārtslēkšana sievietēm.

Smukas, atlētiskas sievietes sev atbilstošā, skatāmā sporta veidā. Skaisti!

Veči met disku!

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Tu taču skolas laikā arī meti disku, diezgan labi meti!

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Neizvairies no tēmas. Paskaidro, kā nākas, ka tu selektīvi atzīsti un neatzīsti viena un tā paša avota autoritāti un zinātniskumu?

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 1 Atbildēt

Nu, tā kā es esmu pats pārmetis visādiem pusprofesionālajiem tēmu jaucējiem praksi pieņemt vai nepieņemt viena un tā paša avota producētās ziņas atkarībā no konteksta, vai tas der vai neder tai idejai, ko aizstāv, tad tagad sanāk, ka es pats tā daru! Jā!

Tomēr šo praksi viņi ir ieviesuši kaut kad nesen un izskatās, ka ir padzēsuši to rakstu. Tas gan nepārsteidz, jo wokes im liberāļi tā dara, arī tepat Latvijā! Rēdera intervija ar Rasnaču nav atrodama! No kādas intervijas ar woke atbalstošu personu pazūd pāris būtsiki teikumi, kur tā izsakās par moderno pasauli! GAN JAU IR VĒL.

Nu, ja! Formāli sanāk, ka es pārmetu citiem to, ko pats daru!

Kā jau arkstīju par to, kāpēc labie liberāļi, demokrāti un woke it kā tīšām dod iemeslu savējo kritikai un apšaubīsanai, skat. 3 komentus iepriekš, tad es nemaz nebrīnos, ak prakse piesmērēties zinātniskam avotam, lai lai promotētu sev uzdevīgus stāstus ir tikai viena no progresīvās otrādās psiholo0ģtiajs manipulācijas metodēm.

Nu, apčakarēja mani! NU, NEPAMANĪJU, ka ši tādus tekstus lipina klāt zinatniskajiem rakstiem!

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nu tad kā - kāds pamats ticēt, ka pārējie šī avota raksti, uz kuru zinātniskumu tu uzstāj ir zinātniski?

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 1 Atbildēt

Nu, tā ir tāda metode.

Vissaprotamākajā variantā tā ir maksimas darbinieku dilemma.

Darbinieki saprot, ka daudz kas nav kārtībā ar pārvaldi, drošību, darba organizaciju.

Daži celtnieki šaubās, vai tajā jumta apzaļumošanas un bruģēšanas procesā viss ir pareizi.

Vienkārši apmeklētāji kaut ko saprot.

Un tā tālāk.....

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Jā, tieši tā. Cilvēki saprot, ka ar politvakcināciju daudz kas nebija kartībā. Bet tad atnāc tu, paziņot ka tā ir zinātne un iedod autoritatīvu atsauci uz resursu, kas par zinātni sauc jaunos dzimumus un transpersonas sportā.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 1 Atbildēt

Neidealizē tos cilvēkus.

Pie tam tas informācijas avots bija tikai viens no avotiem, pie tam vai tad COVID laikā viņi arī bija publicējuši to TUR RAKSTU.

Un tagad tas raksts ir prom.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 2 Atbildēt

Kas tev ir prom? Ko es idealizēju? Tieši otrādi - tu sauc BigPharma par zinātni, idealizē un popularizē viņu naratīvu. Es tos cilvēkus saucu par noziedzniekiem un tevi par viņu atbalstītāju.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 1 Atbildēt

tu izlasi, kas ir bigpharma, idiot.

en.wikipedia.org/wiki/Big_Pharma_conspiracy_theories

tu sajauci savas konspirācijas teorijas.

Tu zini ,ko nozīmē vārds "Pharma"?

bigpharma IZDOMĀTA konspirāciju teorija, un tā NAV zinātne.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Izmisušais idiot, tev tiešām nepielec, ka nepieņemšu tavu sazvērestības teoriju aiz guras gribi noslēpt savas politiķu Big[whatever] shēmas.

Vēl un vēlreiz - jā BigPharma nav zinātne, tā ir koruptīvs politiķu varas un farmācijas biznesa kartelis.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 2 Atbildēt

Tā nav.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Neizvairies no tēmas. Paskaidro, kā nākas, ka tu selektīvi atzīsti un neatzīsti viena un tā paša avota autoritāti un zinātniskumu?

Kā nākas,ka tu fanātiski seko vienam avotam, pat ja tas kļūdās.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Kā nākas, ka tev atkal jāmelo? Es sekoju ļoti daudz un dāžādiem avotiem. Tikai tu un tavi troļļubiedri velkat atpakaļ pie vieniem un tiem pašiem BigPharma propagandas centriem.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
1 0 Atbildēt

ja tu sekotu DAŽĀDIEM avotiem, tad te nerakstītu tādas muļķības.

A avots - cov19 vakcīnas veido imunitāti

b avots - cov 19 veido imunitāti un palīz magos gadījumos

c avots - Šitā cov19 vakcīna imunitāti veido labāk, kā šitā vakcīna

d avots - vakcīnu ieviešana izveidoja populācijas imunitāti

e avots - ja vakcīnas tiktu ieviestas ātrāk, bez 3.testa, imunitāte izveidota btu jau tad un tad...

...

feisbuka māris - vakcīnas - huiņa

Bradipusi iepazinies ar VISIEM avotiem - vakcīnas - neveido imunitāti.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

tu tak esi debils. Visus tavus murgus par imunitāti izsvītro elemetārais fakts, ka vīruss tos nav lasījis. Pietiek ar VIENU apstiprinājumu, ka vīruss ir apritē joprojām un tiek plānots to atzīt par endēmisku, lai pašsaprotami nebūtu spēkā visi tavi izdomātie avoti, kas melo par imunitāti. To, ka pret koronavīrusu nevar iegūt imunitāti, zināja jebkurš saprātīgs cilvēks ilgi pirms praksē to nācās atzīt par vakcīnām.

Izviedojoties pūļa imunitātei, vīruss tiek izskausts. Kā, piemēram, bakas. C19 ir izskausts, ir kaut kad uz to cerības?

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Nu tad kā - kāds pamats ticēt, ka pārējie šī avota raksti, uz kuru zinātniskumu tu uzstāj ir zinātniski?

Tev nav mazākās sajēgas, kas ir zinātne. Ar ko tā atšķiras no tavām sazvērestības teorijām.

Galvenā atšķirība ir diskusija, kas tavās sazvērestības teorijās nav, jo ir dogmas un viss pieskaņots atbilstoši kaut kādai idejai.

Zinātnē nekā tāda nav.

Zinātnē ir tā:

X uzraksta savu teoriju, pētījumu. Publicē. Y saka - skaties, pētījumā kuru veica x, nav ņemts vērā tas, tas un tas, tāpēc x teorija neprecīza un tiek veikts cits pētījums, utt.

Sazvērestības teorijās ir tā:

X izvirza savu teoriju. Tā ir dogma 

Y nevar apstrīdēt, jo viņš ir muļķis.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Precīzi uzrakstīji 

- es argumentēju, kadēļ tavas teorijas ir kļūdainas un kas tajās nav ņemts vērā, kā tas ir zinātnē. 

- tu uzstādi dogmu un sauc mani par muļķi, kā jau sazvērestības teoriju cienītājam pienākas.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

kurā vietā kļūdaina? Tu vēl nepierādīji, ka vakcīnas neveido imunitāti. 

Parādi kaut vienu rakstu, ka vakcīnas neveido populācijas imunitāti, ja visi zinātniskie raksti, par to raksta, un neviens nav iebildis, izņemot to "čomu feisbukā".

Tu te visus apsaukā par meļiem, kas uzraksta kaut ko to, kas tev nepatīk.

Tu pat pielieto terminu "bigpharma" nezinot, kas tas ir.

Bigpfarma - nav politmedicīna.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Nu jā, neviens neiedomājas apraktīt, ka pūļa imunitāti neveido vakcīnas, kas neveido... imunitāti. Izlasi, kas ir imunitāte, noskaidro, kas ir pūļa imunitāte un pat, neskatoties uz ārkārtējo stulbumu, pieleks, ka vakcīna, pēc kuras joprojām slimo un izplata, neveido imunitāti - ne individuālo, ne pūļa. 

Es "apsaukāju par meļiem" tos, kas klaji melo, nevis uzraksta to, kas man nepatīk. Ja tu pamatotu savus argumentus ar cietiem paņēmieniem, nevis piedēvējot man to, kas nav patiesība, nebūtu tevi jāsauc par meli.

Es zinu, kas ir BigPharma, esmu pateicis skaidru definīciju, ko ES saucu par BigPharma un atsakos pieņemt TAVU sazverstības teoriju, kuras mērķis ir noslēpt īsto BigPharma. Zini, kas vēl uztāj, ka zina labāk kādi vārdi citiem jālieto? Izlasi savā NIH par saviem līdzbiedriem: dpcpsi.nih.gov/sgmro/gender-pronouns-resource

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

tu neko neesi argumentējis. Tikai sauc par trolli un meli.

Tu man atsūtīji ZINĀTNES faktu, ka vakcīnas palīdz smagos gadījumos, to, kas ir skaidrs pat 5 gadīgam bērnam,  bet līdz šim brīdim  nepierakstīji savu avotu, ka vakcīnas neveido bara imunitāti.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 1 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Kā nākas, ka tev atkal jāmelo? Es sekoju ļoti daudz un dāžādiem avotiem. Tikai tu un tavi troļļubiedri velkat atpakaļ pie vieniem un tiem pašiem BigPharma propagandas centriem.

Ierakstīju meklētājā cdc

Esmu licis atsauces kādas 10 reizes pa visu topiku, pa visām 174 lapām un deviņpadsmit tūkstošiem astoņi simti astoņdesmit komentāriem.

iauto.lv/forums/topic/40954-kas-ir-koronaviruss-covid-19-kadas-pazimes-ka-izsargaties-tagad-ari-latvija?pnr=1 

Bieži vien cdc adrese ir viena no trim, piecām sešām citām adresēm.

Pats gudrākais un objektīvākais ir licis atsauci uz cdc, kad vajadzēja atsauci uz blakusefektiem. Tad tas cdc bija gana labs.

Pie tam tajā tekstā tā bija vienīgā adrese.

Atgādināšu, ka cdc raksts par jaunajām vēsmām vīriešu un sieviešu identitātēs ir dzēsts.

www.cdc.gov/std/treatment-guidelines/trans.htm%C2%A0

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Atkal melo. NEKAS nav dzēsts - nevajag izkropļot linku ar kaut kādiem piekabinātiem procentiem, lai censtos apstiprināt savus kārtējos MELUS!

Links ir vietā, kur bija un būs. Jo tā ir zinātne, ar kuras karogu pa priekšu tu skrien. 

www.cdc.gov/std/treatment-guidelines/trans.htm

P.S. Jā liku atsauci uz CDC, kā TAVU resursu norādot, ka pat TAVI resursi to neslēpj, jo visu citus jau tu sauc par šarlatāniem vai kā tavs kolēģtrollis - par "māmiņu klubu".

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: tu tak esi debils. Visus tavus murgus par imunitāti izsvītro elemetārais fakts, ka vīruss tos nav lasījis. Pietiek ar VIENU apstiprinājumu, ka vīruss ir apritē joprojām un tiek plānots to atzīt par endēmisku, lai pašsaprotami nebūtu spēkā visi tavi izdomātie avoti, kas melo par imunitāti. To, ka pret koronavīrusu nevar iegūt imunitāti, zināja jebkurš saprātīgs cilvēks ilgi pirms praksē to nācās atzīt par vakcīnām.

Izviedojoties pūļa imunitātei, vīruss tiek izskausts. Kā, piemēram, bakas. C19 ir izskausts, ir kaut kad uz to cerības?

Anglijā, pēc masveida bērnu vakcinācijas pret garo klepu 2 bērniem bija smagas blaknes. Viens Bradipussi un BigPharma līdzinieks sāka rakstīt avīzēs, ka lūk - cik sliktas vakcīnas, garā klepus taču vispār vairs nav. Vīruss ir pazudis, nafig vajag.

Atcēla vakcināciju. Nākošo gadu laikā tika piedzīvoti 2 lieli garā klepus izplatīšanās viļņi ik pēc 2 gadiem, kā rezultātā vairāki zīdaiņi nomira.

Vakcināciju atjaunoja, vīruss atkal "pazuda".

Tu te raksti par to, ka vīruss klīst, nekaitīgs.... tikai aizmirsi pieminēt pašu galveno  - UZ 70-90%  VAKCINĒTO FONA.

Izlasi vēlreiz pēdējo teikumu.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Kādēļ atkal jāvelk pie cita vīrusa? Jo jau esi padevies un sapratis, ka par C19 afēru argumenti beigušies?

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Kādus argumentus tu gribi?

Mēs nevaram apskatīties kas būs, ja pasaulē pazudīs 70-90% vakcinēto. Varbūt redzēsim pēc 50 gadiem. 

Var tikai prognozēt - būs tas pats, kas ar citiem vīrusiem- tas "pamodīsies".

Man nepatīk viss, kas sākas ar vārdiem - "kas būtu, ja būtu tā: ..."

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

tagad Latvijā ir 70+% vakcinēto, ASV ap 90, Ķīnā ap 90...  utt. un tagad ir tāda situācija.

Tu labāk paprasi saviem iluminātiem, kas būs. Bet ak jā - tu vienīgais pasaules cilvēks, kurš zin nākotni un zin, kas būtu ja būtu... vai nebūtu. 

Es jau zinu, ka visas tavas sazvērestības teorijas arī nav tālu no ekstrasensu eksistences esamībai.

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
4 0 Atbildēt

Un lielākajai daļai no tiem 70% sen jau vakcīnas aizsardzība ir beigusies, jo uz būsteriem viņi neparakstījās.

Klauns, nudien.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

pat 5 gadi nepagāja...

pat pēc-kovida ekonomiskā krīze tikai tagad sākas.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Nu, es piemēram, biju uz 1. un 2. un tad uzskatīju, ka pietiek. Un tas bija pirms 3 gadiem. Pareizāk potēties pret pneimokoku, jo dažādas plaušu komplikācijas bīstamākas par pašām gripveidīgajām kaitēm.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Lohiem un Noderīgajiem būt jāsāk gatavoties.Ukrainā (kur iepriekšējais karonnijs vairuss izbeidzās akurāt 22trā gāda 24jā febrālī) jaunaiss jau esot klāt. Tas pamazām sāk Flirtēt. nv.ua/ukraine/events/flirt-v-ukraine-obnaruzhili-novyy-shtamm-koronavirusa-50440321.html

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
1 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Atkal melo. NEKAS nav dzēsts - nevajag izkropļot linku ar kaut kādiem piekabinātiem procentiem, lai censtos apstiprināt savus kārtējos MELUS!

Links ir vietā, kur bija un būs. Jo tā ir zinātne, ar kuras karogu pa priekšu tu skrien. 

www.cdc.gov/std/treatment-guidelines/trans.htm

P.S. Jā liku atsauci uz CDC, kā TAVU resursu norādot, ka pat TAVI resursi to neslēpj, jo visu citus jau tu sauc par šarlatāniem vai kā tavs kolēģtrollis - par "māmiņu klubu".

Es jau sen zināju, ka tu tikai nosaukumus lasi.

Tu izlasīji par ko ir šis raksts?

 Ka tavējie ( transpersonas) biežāk slimo ar HIV, un kautrējas iet pie ārstiem.

Kas tev nepatīk šajā rakstā? Tu domā, ka tavējie ar HIV neslimo?

 Tavuprāt zinātnei vajadzētu ignorēt vārdu " transpersona"?

Tavuprāt, viņu nav?

BigPharma Reģ.: 05.08.2024
2 0 Atbildēt

Mums ar Bradipussi nepatīk, ka šie stulbie zinātnieki tā slikti raksta par transpersonām. Neko viņi neslimo ar HIV.

Mums nepatīk, ka rakstīts - transsievietes, kuras neizoperē dzemdi, var saslimt ar dzemdes vēzi. 

Muļķības! Bradipussi sieva neizgrieza un nesaslima!!!!

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Tavā pasaulē ārstē transpersonas. Manā - ārstē vīriešus un sievietes. Ja kāds no viņiem ir iedomājies, ka ir transpersona, tad ar šīm iedomām nodarbojas psihiatrs.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

tu kā jau krievs - domā, ka ja nepieminēsi vārdu "navaļnijs" viņš pazudīs.

Ar to zinātne arī atšķiras. Tā nekautrējas teikt vārdus, kas nepatīk. 

Tu redzi atnāk objekts ar bārdu un pupiem, kas tas ir tavā pasaulē? Vīrietis vai sieviete? Kamēr neuztaisīsi testu, nesapratīsi.

Ta arī ir transpersona

p.s.

sapratu, kāpēc tā uzcepies. Nav traki, ka zinātnes publikācijā, kuru pats ieliki rakstīts, ka 17% transsieviešu ir HIV. Paskaties uz labo pusi - 83% taču nav. Tā, ka droši vari pisties.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Ar transpersonām ir tas pats, kas ar elektroauto: viņi pastāv pārāk īsu laiku, lai varētu pilnībā spriest par priekšrocībām un sekām visā dzīves garumā.

Es esmu diezgan skeptisks par dzīves izlabošanu ar dzimuma maiņu. Jo, piemēram,  mazs neglīts un tukls puika vienalga nekļūs par liela auguma skaistu un sportisku meiteni.

Kā kādreiz dziedāja Čikāgas piecīši: "kas krupis ir , tas krupis būs un krupis paliksies; visu mūžiņu, mūžiņu manu.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
1 0 Atbildēt

es uz to raugos no zinātniskiem viedokļiem:

1) Bioloģiskais.

Visi embriji sākotnēji ir meitenes, tad notiek daudz procesi, lai paliktu par vīrieti. Un ja kaut kas kaut kur noiet greizi, cilvēks var sevi identificēt ne tā.  Un tur ir dzimumu maiņas, homoseksuālisms.

Būtībā tie ir bioloģiskie homīši ir neattīstīti cilvēki. 

2) psiholoģiskais. Kaut kādu bērnības traumu iespaidā vai citu psiholoģisku, psihiatrisku problēmu dēļ.

 vēl pastāv 3.

3) naudas pelnīšana, izrādīšanās.  bet tas pārklājas ar 2. punktu.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
1 0 Atbildēt

Tāpēc es esmu diezgan lojāls pret viņiem, jo viņi ir vai nu slimi vai atpalikuši fizioloģiskā ziņā.

Bet tie praidi nepatīk. Jo no tā tiek taisīts cirks. 

p.s. lielākā daļa no praida gājējiem, nemaz nav zilīši. To šovu izmanto arī ekshibitionisti, izvirtuļi utt.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

vairāk par transiem, zilīšiem man vairāk riebjas veģetārieši. Jo viņu marasmam nav nekādu bioloģisku faktoru. Cilvēks nepiedzimst par veģetārieti.

Tādi paliek psihiatrisku problēmu dēļ.

msh Reģ.: 16.04.2007
1 0 Atbildēt

Tu gribēji teikt - vegāni. Veģetārietis ir cilvēks, kas kaut kādu apsvērumu dēļ nelieto gaļu, kamēr vegāns ir psihiski slims cilvēks kas iedomājies ka cilvēks var iztikt bez dzīvnieku pasaules produktiem.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
1 0 Atbildēt

jā, laikam vegāni.

Jo mūsdienu veģetārieši ir tik stulbi, ka nezin, ka ēdot olas, pienu,  zivis - viņi ir tādi paši visēdāji kā pārējie cilvēki. Tikai izdomāja nosaukumu lai sevi pozicionētu.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Un dabā zālēdāji vienā mierā ēd arī gaļu. Vienīgā atšķirība ka viņi tai neskrien pakaļ. Tie paši brieži un govis vēsā mierā liek iekšā līķus un mazos dzīvniekus.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Kā ir jālasa raksti, lai neatšķirtu divus dažādus rakstus?

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
1 0 Atbildēt

Krotow rakstīja: Un dabā zālēdāji vienā mierā ēd arī gaļu. Vienīgā atšķirība ka viņi tai neskrien pakaļ. Tie paši brieži un govis vēsā mierā liek iekšā līķus un mazos dzīvniekus.

+ vēl zālēdāji ēd zāli ar visu, kas tajā atrodas - gliemežiem, kukaiņiem, putnu ligzdu saturu, kāpuriem.

Zālēdāji dzer ūdeni savādāk kā plēsēji - muti taisa trubiņā un sūc. Ar ūdeni tiek iesūktas dafnijas, ciklopi, arī kukaiņi, kāpuri..

Un katru dienu apēdot lielu platību ar zāli, apēsto dzīvnieku biomasa ir daudz  lielāka, kā liekas.

Bet ja mēs pieminam atgremotājus, tad viņi vispār pārtiek nevis no zāles, bet no mirušām baktērijām un to, ko tās pārstrādā.

bet pamuļķi vegāni domā, ka govis mazgā zāli pirms ēšanas.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 0 Atbildēt

Atgremotājiem tā ir izdzīvošanas stratēģija - fiksi pierīties zāli un tad to atgremot un pārgremot drošākos apstākļos.

Evolucionāri izveidojusies uzlabota barības uzņemšanas funkcija. Kaut kāda pirmatnējā govs sarijās zāli, pārgremoja to tuvējā mežiņā, tad viņai pārveidojās kuņģis un izdzīvojusi viņa nodeva derīgi iedzimtības pazīmi tālāk.

Likumsiki parezi aizsargāta stambuliste, kurai neviens skolā nemācīs nesapīties ar nepareizajiem čaļiem vai vismaz nepalikt stāvoklī, ar lielu varbūtību ģenētiski nodod tālāk nesavaldīgu slikto un nedomājošu sievišķo gēnus, pie tam viena vecāka vide ne ģenētiski, bet vides apstākļu dēļ producē jaunus sitējus un nedonājošus sievišķus, kas muks no tādas ģimenes pie jebkura, kiurš mīļi uzsmaidīs.

Izdevās apvienot tēmas, vai ne?

Sakars ar Stambulas konvenciju ir tāds, ka dzīvnieki nevar pieņemt konvenciju, kas aizliegtu plēsējiet tos ēst.

Idejas, ka pašai sievietei nevajag kaut ko darīt neparezi woke vidē tiuek noliegtas. wokes neteiks, ka, ja vecis lieto vielas, ir jau sācis šņākuļot, tad nevajag viņam ieteikt nomazgāt traukus.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
1 0 Atbildēt

Ņemot vērā, ka visādi transi, childfree mazāk atstāj pēcnācējus, viņu ģēni netiks nodoti tālāk. Tas, vismaz ir pluss.

Žēl, ka vegāni un citi woke vairojas. Maskam vispār bērnudārzs mājās. Kas no viņiem izaugs?

Krotow Reģ.: 09.09.2008
2 0 Atbildēt

Woke ar diez ko nevairosies, jo sazilēs, sarozēs vai baidīsies pretējam dzimumam pieskarties.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
2 0 Atbildēt

Mes te laikam tuvojamies epohālam atklājumam, mūsdienu moderno cilvēktiesību apslēptajai, īstajai loģikai.

Mazāk CO2.

Nu, kas tas ir, ja vietām uz Zemes ir tā, ka līdz 30 gadiem ir puse no populācijas.

Iet tāds jauneklis pa ciemu un skatās, kur kāda sieviete ar labu v.... un fertīlu dzemdi, ko varētu apaugļot. Kādas 5 vai vēl labāk 8 reizes.

Un te ir ekoloģisks risinājums - visādas orientācijas.

Par kurām bērnam jāuzzina, pirms tam vispār kaut ko gribās un kaut ko saprot un atšķir. 

Visas tiesības ievērotas!

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Argentīnas bijusi pirmā lēdija piekritusi ierosināt krimināllietu pret savu vīru un bijušo prezidentu Fernandesu. Tiesa uzlikusi žipčikam aizliegumu izbraukt no valsts.

Korupcijas izmeklēšanas laikā tika atvērts prezidenta sekretāra telefons un tur atrastas sievas sutitās ziņas, pierādījumi vardarbībai ģimenē. Prezidents regulāri sitis savu sievu, ziņo Clarin.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Woke efekts vislabāk pamanāms izklaides industrijā, pamatā, saprotams, ASV vai no ASV izcelsmes finansējuma atkarīgā.

Problēma šeit ir LGBT personāžu, šei vulgarizēšu par "geju," un negeju pārstāvības attiecības.

Visi piekrīt , ka gejiem un "tradicionāli orientētiem" ir vienādas tiesības. Ko tas nozīmē izklaides industrijā, t.i. kino, TV seriālos , datorspēlēs ? Nu, to, ka katram otrajam personāžam  jābūt gejam, 50 uz 50%, vienādas tiesības taču. Tik tālu vēl nav, bet minoritātes ir pārreprezentētas, tas ir acīmredzams. Problēma ir tā, ka reālajā dzīvē geji ir normāli cilvēki un īpaši acīs nekrīt.

Bet TV seriālā un vai filmā tā nevar. Ja producents scenārija autoram ir "pasūtījis geju", tad darbība jāattēlo tā, lai gan skatītājam, gan kritiķim, gan varbūt pat Oskara piešķīrējam būtu uzreiz skaidrs: aha, tas ir gejs. Vislabāk izdarīt, ieviešot "geja partneri". Tā ir divi uzreiz. Tikai, ja TV seriālā galveno lomu tēlotāji ir kādi 5, 2 geji uzreiz veidos 40% sabiedrības.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
2 0 Atbildēt

Pie tam parasti tā citādā persona tiek attēlota kā īpaša. Īpaši gudra, īpaši sabiedriska, īpaši jūtīga.

Glābēju seriālā Aisha Hinds tēlo tādu Vilsoni, kura ir klāt visās epizodēs, kur jārāda īpaša kompetence un iejūtība, Reālā dzīvē viņai pat ir vīrs.

Citādi diezgan labs seriāls, bet šitā te ir par daudz.

www.youtube.com/playlist?list=PLr_orkHnKq_dpWwuN_xbTFcPoSq3_n8yy

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Pirmais sieviešu sitējs jau dabūjis olimpisko zeltu:

Olympics: Algeria's Imane Khelif wins boxing gold

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Nu, cik saprotu no visa šī kipiša, pierādījumu, ka Imane Khelif tiešām būtu čalis, īsti nav.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

XY hromosomas. ar to pietiek, starp kājām nav jāskatās. Ģenētika nosaka galveno cilvēka fiziskajā attīstībā un parametros.

"Helifs bija viens no diviem bokseriem, kas pirms 2023. gada pasaules čempionāta boksa neizturēja dzimuma atbilstības pārbaudi. Šīs sacensības ir sankcionējusi IBA, un tā bija tā pati grupa, kas vadīja testus. IBA paziņoja, ka šie testi atklāja, ka Khelifam ir XY hromosomas,"

Tā, ka vajag atgriezties pie zinātnes, kura tiek noliegta cilvēka tiesību u.c. vārdā

Tas man atgādināja spāņu un itāļu inkvizīcijas, kuras noliedza teoriju par zemes griešanos ne jau tāpēc, ka visi priesteri bez izņēmuma būtu stulbi, bet lai negrautu tā laika "stabilo pasaules kārtību".

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Īsti jau nepietiek gan. "Zinātne" saka, ka eksistē tāda anomālija kā Swyer syndrome en.wikipedia.org/wiki/XY_gonadal_dysgenesis - reta zaraza, bet šad tad kādu mēdz piemeklēt. Turklāt šo sāka pētīt jau 1955. gadā - pirms "zinātnes noliegšanas cilvēktiesību vārdā".

Un pilnīgi nesaistīti - vai IBA nebija tā pati organizācija, kuras šefs ir diezgan pietuvināts putinam (Kremļevs laikam uzvārdā) un kuras galvenais sponsors ir gazprom?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

BTW, vai tev nešķiet, ka tieši tie "reku, vecis piekauj sievieti" bļāvēji ir tie, kas noliedz teoriju par retajiem sieviešu XY gadījumiem ne jau tāpēc, ka būtu stulbi (nu, labi, liela daļa tiešām tādi ir, nu, vismaz Twiteri palasot), bet lai nesagrautu šī laika "stabilo pasaules kārtību"?

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

runājot par konkrēto gadījumu, cik es atceros no lasītā, sportistam tika prasīts pierādīt, ka viņš ir sieviete, ko viņš NEIZDARĪJA. Tāpēc pirms tam viņš netika pielaists pie sacīkstēm.

Visas slimības var pierādīt. Arī tavu minēto, veicot gēnu testu.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Ko nozīmē - pierādīt? "Cik atceros no lasītā", ar dokumentiem tur viss bija kārtībā - ir sieviete un nav informācijas, ka būtu veikta dzimumu maiņa. Tad ko - novilkt bikses vai kā?

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

bikšu novilkšana nepalīdzēs.

Ja es gribētu pārbaudīt, es sāktu ar organisma skenēšanu - pārbaudīt vai organismā ir orgāni, kurus operāciju laikā nevar ielikt - piemēram - olnīcas, olšūnas. Vai ir redzamas operāciju pēdas, utt.

Tāpat, bez dzimumorgāniem, ir citi faktori, pēc kā var noteikt dzimumu. Antropologi pat pēc kauliem to var izdarīt.

Uztaisīt komplekso analīzi. Un ja pēc visiem faktoriem - tā ir sieviete ( pat ja XY hromosoma) tad var to neuzskatīt par vīrieti.... bet boksēties sūtīt uz paraolimpiādi.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

vai uztaisīt transolimpiādi. Tas būs moderni.

Vēl var uztaisīt "taisnīgo" olimpiādi. Lai nebūtu tā, ka piemēram, peldēšanā nav nevienas zelta medaļas moriem.

Vai hokejā? Kāpēc nevienā hokeja komandā nav 50% melno?

Vajag šo situāciju izlabot.

( tas bija joks)

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Nopietni? Katram sportistam vajadzētu visu šo te veikt, lai pierādītu dažiem interneta dīvaiņiem, ka nav ēzelis?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Star[ citu, laikam viņai būs iespēja kaut kā to pierādīt... www.independent.co.uk/arts-entertainment/books/news/jk-rowling-elon-musk-imane-khalif-olympics-b2595971.html Lai nu kā, šeit viņa apgalvo, ka ir dzimusi kā sieviete. Parasti jau transi neslēpj savu vai nu dzimuma maiņu vai "sociālo dzimumu"...

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Un otrais arī. 57 kg svara kategorijā

Lin Yu Ting of Chinese Taipei won the gold medal in the women’s 57kg at Olympic Games Paris 2024, defeating Julia Szeremeta of Poland in a 5-0 unanimous decision at Stade Roland-Garros on Saturday, 10 August.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nu nekas, gan jau rudenī pārmainīs uzvārdu un par nopelnīto olimppisko kumšķi piešūs atpakaļ Pmpi.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Argentīnas prezidents Milejs pirmo reizi nokomentejis bijušā prezidenta Fernandesa ģimenes skandālu.

Dzimumu nelīdztiesība un agresija ir nepieņemama, bet tas nekādi neattaisno Fabianu Žanjes no līdzdalības kiršneristu valdības šausmīgajā valdīšana, seviški jau Covid pandēmijas laikā.

P.s. šobrid Fabiana Žanjes, no vēstniecības Madridē, sniedz liecības tiesā pret bij' prezidentu Fernandesu

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

imzz rakstīja: XY hromosomas. ar to pietiek, starp kājām nav jāskatās. Ģenētika nosaka galveno cilvēka fiziskajā attīstībā un parametros.

"Helifs bija viens no diviem bokseriem, kas pirms 2023. gada pasaules čempionāta boksa neizturēja dzimuma atbilstības pārbaudi. Šīs sacensības ir sankcionējusi IBA, un tā bija tā pati grupa, kas vadīja testus. IBA paziņoja, ka šie testi atklāja, ka Khelifam ir XY hromosomas,"

Tā, ka vajag atgriezties pie zinātnes, kura tiek noliegta cilvēka tiesību u.c. vārdā

Tas man atgādināja spāņu un itāļu inkvizīcijas, kuras noliedza teoriju par zemes griešanos ne jau tāpēc, ka visi priesteri bez izņēmuma būtu stulbi, bet lai negrautu tā laika "stabilo pasaules kārtību".

Tūlīt komunists bradipussi izdarīs pašnāvību.

Ka tā? 

Bradipussi visu dzīvi nodzīvoja un domāja, ka viņus pielaida sportā zinātnieki! Izrādās olimpiskā sporta komiteja, kura uzskatīja, ka nevajag neko pierādīt. 

Bet olimpiskā sporta valde nav zinātnieki. Tāpat kā politiķi.

Par šo bradipussi gan nav pārliecināts. Viņs pārliecināts, ka  ja cilvēks staigā ne netīrā kombinezonā, tātad, tas ir zinātnieks.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Kā tā? Nu var aizdomāties, kādēļ krievu un pseidozinātnes speciālists tik agresīvi uzbrūk tieši man, melojot precīzi par pretējo, ko saku. Un par katru cenu mēģina uzspiest kaut kādas sazvērestības toerijas.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

tu taču apgalvo, ka zinātne pielaida sportā transus, un zinātnieks pavļuts un zinātniece Viņķele izdarīja tā un tā.

tāpat kā domā, ka valsts., kurā tiek nacionalizētas kompānijas - ir kapitālisms. 😂😂😂😂

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Atkal melo. 

Es saku, ka to dara BigPharma politiķi, kas ir arī Pavļuts un Viņķele, bet tieši tu uzstāj, ka tā ir zinātne. 

Es domāju, ka nacionalizēt var tikai privātīpašumu. Ja būtu bijis, komunisms, kā melo tu - nebūtu, ko nacionalizēt.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

tad kāpēc zinātniekus vienādo ar politiķiem?

visi tavi argumenti ir - potes sliktas, jo - politiķi, bigpharma... 

komunisms - tas ir nesasniedzams sociālisma galapunkts. Komunisms nav nevienā valstī, nekad nebija un nav iespējams.

Krievijā tas tiek celts gluži tāpat kā Beļģijā.

Pieminot komunismu es nievājoši runāju par sociālisma attīstību.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Es bieži saku - "komunistu auto", vai "krievija un vācieši komunisti", utt.

Precīzāk - sociālistu auto, sociālistiskās valstis.

Vārdu "komunisms" es lietoju juridiski un lingvistiski neprecīzi. Vienkārši vidējais cilvēks neuzskata sociālismu ka ļaunumu, tieši otrādi. Citē idejas un fano. Ar vārdu  "komunisms" es mēģinu pievērst uzmanību, jo tam pašam vidējam pamuļķim komunisms asociējas ar kaut ko sliktu.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Atkal melo. Tieši tu apgalvo, ka zinātnieki ir tie, ko es saucu par politiķiem. 

Atkal melo. Es nesaku, ka "potes sliktas", bet skaidri saku, ka tika veikta noziedzīga vakcinēšanas POLITIKA. 

Tava izmisīgā vēlme fašismu, kas ir Krievijā un ir salīdzināms ar Hitleru, saukt par komunismu ir vispārzināma. Par komunisma definīciju un nievājošo pielietojumu runājot par faktisku sociālismu, kura vadoņiem komunisms ir prātā, pilnībā piekrītu.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

labi, ka vismaz par potēm tev vienīgais arguments palika transpersonas.

👍

Drīz paliksi par normāli domājošu cilvēku.

Trešajā reihā bija mazāks sociālisms kā mūsdienu krievijā.

Es krieviju labāk salīdzinātu ar Itāliju ( 20 gs vidus)

Sākumā ieviesa kapitālisma elementus, bet tad pārgāja aizvien dziļākā sociālismā. Tā arī bija krievijā.

90-2000 ie gadi - iešana uz kapitālismu, pēc tam - iešana uz  socialismu.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Atkal melo. Transpersonu slavēšanas kritika ir vienīgi mans viedoklis par avotiem, ko tu un Raimonds pasludināt par vienīgo un pareizo zinātni.

Salīdzini Krieviju ar Itāliju, ja tā labāk vari sava fašistiskā vadoņa noziegumus slēpt. Tas nemaina faktu, ka fašisms nav un nevar būt sociālisms. Tieši tāpat sociālisms NAV pilnīga savas nācijas pakļaušana un turēšana nabadzībā, nodrošinot ienākumus izredzētiem varai lojāliem kapitālistiem. Tieši tāpat sociālisms NAV varas iestāžu reiderisms, atņemot savā kontrolē nelojālu kapitālistu īpašumus, pat ja tu to sauc par nacionalizāciju, ka tev saimnieka iedotajos konspektos liek.

darklight Reģ.: 29.10.2013
2 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Star[ citu, laikam viņai būs iespēja kaut kā to pierādīt... www.independent.co.uk/arts-entertainment/books/news/jk-rowling-elon-musk-imane-khalif-olympics-b2595971.html Lai nu kā, šeit viņa apgalvo, ka ir dzimusi kā sieviete. Parasti jau transi neslēpj savu vai nu dzimuma maiņu vai "sociālo dzimumu"...

Ko var ņemties par to nabaga alžīrieti? Nu ir viņa sieviete, ir un viss! Jā, savā ziņā slima, ar ģenētisku anomāliju, bet sieviete! Tur nav absolūti nekāda sakara ar transpersonām vai ko tamlīdzīgu. Jā, viņai sportā ir zināmas priekšrocības, fakts. Bet kāpēc tad Semjonovai ļāva spēlēt basketbolu? Tur visdrīzāk būtu tas pats stāsts. Un vispār - varbūt visiem kas garāki, ātrāki vai stiprāki par vidusmēru aizliegt sportot, jo negodīgas priekšrocības taču? Porziņģi točna nebūtu laukumā jālaiž pēc šīs loģikas, jo viņš taču arī nav normāls!

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Tas jau ir tieši tas, par ko es runāju.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Ja viņai ir menstruācija, tad jau tur neko nevajag pierādīt. Bet mani mulsina fakts, ka IBA viņu nepielaida. Acīmredzot, ne viss ir tā, kā tev mēģina iestāstīt.

"varbūt visiem kas garāki, ātrāki vai stiprāki par vidusmēru aizliegt sportot". Nevajag visu likt vienā maisā.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

IBA ir krievu kantoris. Boss - putina čoms, ģensponsors - gazprom. Kas vēl tevi mulsina? Turklāt manis ieliktajā rakstā bija šāds te teikums - The IBA, which was expelled by the International Olympic Committee (IOC) over financial and corruption concerns, has failed to provide any proof of its findings and Khelif was cleared to compete by the IOC

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

pareizi sapratu? - lai ieriebtu krieviem un korumpantiem,  - atļausim sieviešu boksā boksēties vīriešiem?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Nevis "lai ieriebtu", bet tā ir organizācija ar visai apšaubāmu reputāciju, kura, turklāt, nav sniegusi pierādījumus par to, ka Imane Khelif būtu vīrietis. Vnk., paziņojums "ir tā" un viss.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Ar ko tas ir labāk par ideju, ka, ja reiz zinātnisks kantoris publicē šaubīgus Lisenko tipa ģenētikas prātulas, tad krustdēls Pēteris no Anglijas, protestējot pret to m..u, aplaiž savu krustmāti Augusti ar COVID?

Aizgājuši personībās!

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Raimond, ej kakā par savām infekcijām covid topikā...

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Nopietni? Katram sportistam vajadzētu visu šo te veikt, lai pierādītu dažiem interneta dīvaiņiem, ka nav ēzelis?

Visiem jau netaisa hromosomu testu. 

Protams, ka ne visiem. Semjonovai piemēram. Šim alžīrietim.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Un kas būs tie kritēriji? "Izskatās pēc veča"?

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
3 1 Atbildēt

darklight un GB12:

jūs ar saviem komentāriem graujat bradipussi pēdējo glābšanas salmiņu.

Viņam transpersonas ir palicis pēdējais arguments, kāpēc nevajadzēja potēties pret covid19.

Viņš apgalvo, ka nevajag potēties, jo potes izdomāja zinātnieki, bet zinātnieki atļāva vīrietim boksēties, jo zinātnieki lieto terminu - transpersonas.

Tagad, ar jūsu komentāriem, bradipussi beigsies argumenti. Nāksies izdomāt kaut ko jaunu.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Atkal tupi melo. Es NEKAD neesmu apgalvojis, ka "nevajadzēja potēties", bet tieši otrādi - to ka politiķi noziedznieki organizēja potēšanos veidā, kas atstāja nepotētus tieši tos, kam VAJADZĒJA potēties.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

man prieks, ka beidzot tev atnāca apskaidrība.👍

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Tu esi tups mudaks - jo es neko citu nekad neesmu teicis - kāda tur "apskaidrība"? Ja nu vienīgi tavējā, beidzot atzīstot, ka man visu laiku ir bijusi taisnība.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

sākumā aktīvi meloji par vakcīnu efektivitāti. Tagad apstājies pie mana sacītā, ka visas problēmas bija ar politiķu lēmumiem nevis covid vakcīnām, faizeru, utt

kā man apnicis visu zināt!

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Atkal melo. Par vakcīnu efektivitāti mans viedoklis nav mainījies kopš laika, kad C19 vakcīnas vēl nemaz nebija. Un laiks pierādīja tieši to, ko teicu - pret strauji mutējošu koronavīrusu NAV iespējams izgatavot imunitāti radošu un vīrusu izskaust spējīgu vakcīnu. Tieši tas IR pierādījies. 

Un tas nekādi nenozīmē, ka radītās vakcīnas ir sliktas riska grupu individuālajai aizsardzībai. Slikta un noziedzīga ir nepareiza to pielietošana, ko organizēja un par ko meloja politiķi un turpini melot tu.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Nu, nezinu, esmu divreis vakcinējies un 3 reiz slimojis, trešo reizi bija viegls klepus, nekādas temperatūras un kaut kāds nogurums 4 dienas un viss.

Pirmajā reizē bija izteikts klepus, temperatūras nebija, nogurums bija gandrīz mēnesi.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

"esmu vakcinējies un 3 reiz slimojis" KBJ. Patīkami, ka tu apstiprini melus par šo vakcīnu radīto imunitāti. 

Es arī esmu slimojis vismaz 3 reizes, ne reizi tik smagi, kā tu apraksti. Bet nu neapgalvošu, ka tu slimoji smagāk dēļ nepareizās vakcīnas izvēles - ne par to ir diskusija.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Es dabūju highly likely to vīrusu, no kura vecis, kas piežļurbināja telpu, vēlāk slimnīcā nomira.

Nevar tā divkosīgi salīdzināt slimības smagumus, neņemot vērā, ka tie varētu būt diezgan atšķirīgi paveidi un turpat, jau pēc lapas sarakstītā, prātuļot par mutēcijām un vīrusa mainību.

Kaut gan, kāpēc ne? Daudzi nepamanīs neatbilstību.

Ko vispār pierāda divu personu savu slimošanas pieredžu apraksti dažādos laikos no visticamāk dažādiem vīrusa paveidiem?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

3 reizes tevi aplipināja veči, kas vēlāk slimnicā nomira?! Un kā tas maina faktu, ka vakcinēšanās tev netraucēja saslimt?

Jā, nevar - tieši tādēļ es teicu, ka nesalīdzināšu. Bet tieši tu jau savu sākotnējo pļuru biji domājis pasniegt, kā "biju vakcinēts, tādēļ slimoju viegli", vai ne?

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Nu, tajā gadījumā bija zināms viens konkrēts vecis, kas tajā telpā bija klepojis.

Parējās divas pat nezinu no kurienes.

Faktu tas maina tā, ka man nebija paaugstināta temperatūra, pirmo pārslimoju, es teiktu tā, vidēji un abas pārējās viegli.

Es esmu pasmagi slimojis ar gripu un es zinu, kas ir smagi slimot ar gaisa pilienu infekciju. Pēc tam katru gadu vakcinējos pret gripu, esmu slimojis dažas reizes un salīdzinoši viegli. Visas reizes gan bija temperatūra.

Un man nekā netraucē lasīt par gripu, COVID un visu ko citu CDC un NIH lapas nekias no woke un inclusive juanievedumiem, pat ja tādi tur būtu.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nu re - veci, kuru vajadzēja vakcinēt, nevakcinēja un vinš nomira, bet tu vakcināts tāpat slimoji un tikai sagadīšanās pēc (jo slimoji tomēr ar simptomiem) nepalaidi vēl kādu veci.

Vai varbūt ir tā, kā tomēr slimoji 5x, tikai kā jau labi vakcinēta tīfa mērija tās divas pārējās nemaz nezini un vazājies aplipinot un nogalinot vēl kādu pāris nevakcinētus večus.

Un sanāk, ka piekrīti manis aprakstītajiem politiķu noziegumiem un meliem. Vai tomēr nē?

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Jā. Visu var vakcinēt un pārliecināt. Noteikti.

Sevišķi ar tādiem jucekļa vēstnešiem.

Jāpamēģina man arī būs izdomāt "faktus".

Krustmāti Augusti aplaidi tu?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

"Faktu tas maina tā, ka man nebija paaugstināta temperatūra, pirmo pārslimoju, es teiktu tā, vidēji un abas pārējās viegli."

Es pirmo reizi slimoju pirms vakcīnu pieejamības. Man nebija paaugstināta temperatūra, bet tikai kretīniski šķidras un kaitinošas iesnas un pazudusi oža. Nekāda cita smaguma un saguruma. 

Pārējās divas jau pēc vakcinācijas - oža nepazuda, bet temperatūra bija gan. Iesnas vieglākas, atkal nekāda saguruma. 

Ko tas pierāda?

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
2 0 Atbildēt

Labs raksts par to bokseri, sportu, dopingu un amerikāņu peldētāju rekordistu - Felpu.

ukru valodā. Bet var iztulkot ar transleiteru:

life.pravda.com.ua/health/skandal-iz-alzhirskoyu-bokserkoyu-z-poglyadu-nauki-yak-priroda-ruynuye-uyavlennya-pro-stat-303169/

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Atkal melo. Par vakcīnu efektivitāti mans viedoklis nav mainījies kopš laika, kad C19 vakcīnas vēl nemaz nebija. Un laiks pierādīja tieši to, ko teicu - pret strauji mutējošu koronavīrusu NAV iespējams izgatavot imunitāti radošu un vīrusu izskaust spējīgu vakcīnu. Tieši tas IR pierādījies. 

Un tas nekādi nenozīmē, ka radītās vakcīnas ir sliktas riska grupu individuālajai aizsardzībai. Slikta un noziedzīga ir nepareiza to pielietošana, ko organizēja un par ko meloja politiķi un turpini melot tu.

"Tieši tas IR pierādījies." 

 Tikai nezin kāpēc par tiem pierādījumiem nav nekas pierakstīts. Pētījumos par covid pieminot vakcīnas visur raksta, ka tā palīdzēja izveidot pūļa imunitāti.

 Tas pierādījums laikam tavā galvā vai slapjajos sapņos. Tev daudz kas kopīgs ar tiem, kuriem galkvā liekas, ka ir pierādījumi par to, ka vīrietis var palikt par sievieti.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nu ko tu tirs - rekur tavs cīņubiedrs pats atzinās, ka ir vakcinēts slimojis 3x. Tu, protams, vari pārdefinēt imunitātes jēdzienus, jo īpaši pūļa imunitātes gadījumā, bet tas nemaina faktu - jā, acīmredzamo faktu, ka Covid ir kļuvis endēmisks un vakcinētie turpina slimot. 

Pūļa imunitāte ir stāvoklis, kurā vīruss praktiski tiek izskausts un ir kontrējams tikai atsevišķu individuālu epizožu ietvaros - kā, tas piemēram, ir baku gadījumā. Un to nodrošina pietikami izplatīta individuālā imunitāte, jo vakcinētie neslimo un attiecīgi vīruss nespēj izplatīties.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Runājot par zinātni dzimumu jautājumā, Starptautiskās Olimpiskās komitejas prezidents  Thomas Back zināmo notikumu sakarā izcēlās ar izteiku intervijā, kur apgalvoja, ka nav "zinātniski pamatotas" metodes, lai noteiktu, vai sportists ir vīrietis vai sieviete".

( Līdz ar to noliedzot hromosomu nozīmi kā tādu ): "Es jau iepriekš esmu izskaidrojis mūsu problēmas. Tas nav tik viegli, ka daži varētu šajos kultūras karos tagad parādīt, ka XX vai XY ir skaidra atšķirība starp vīriešiem un sievietēm. Zinātniski tā vairs nav taisnība. Un , tāpēc šīs divas ir sievietes, un viņām ir tiesības piedalīties sieviešu konkursā."

1 2 3
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti