Paraugs ka parsudzet administrativo sodu par atrumu

Andrisk89 Reģ.: 20.08.2023

Sveiki ir kādam paraugs kā pārsūdzēt administratīvo sodu? Kam tieši jāadrese vārds uzvārds? 

Man bija 100% 80 spidometra bet mēģina piešūt 88 pec radara waze gps rada pie 80 spidometra 76

 
1 2
Jjkk Reģ.: 15.10.2024
1 0 Atbildēt

Vai kāds var palīdzēt ar padomu? Apdzīvotā vietā cp ar radaru fiksēja 105k/h. Tā nebija pilsētā, bet gan ciems, kur biju domājis, ka apdzīvotās vietās beigu zīmei , biju jau paskrējis garām. Palika kādi 300m.

Tātad 105km/h - 4km/h kļūda ir pārsniegtsv51km/h.

Tātad tiesību izmantošanas aizliegums 6 mēneši un minimālo sodu uzlika 360€.

Vairāki gadi nav bijis neviens soda punkts.

Ja ātrums būtu bijis 104km/h aizliegums netiktu piemērots.

Lēmumu vēl nēsmu saņēmis, bet jautājums ir vai varētu rakstīt uz katoļu ielu lai vēlreiz pārskata lietu. Jo vienīgais ģimenes ienākumu avots iz šī autovadītāja apliecība. Un priekšā vēl eksāmens uz CE.

Iepriekš paldies!!!

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Pēc tevis stāstītā, ja vien nav vēl kādu apstākļu vai strīdīgu jautājumu, diez vai kas sanāks. Pašam bija līdzīga situācija Polijā, kur arī nepamanīju apdzīvotās vietas zīmi un ar 110 iebraucu... toreiz gan man tikai atņēma vadītāja apliecību, bet liegumu nekādu neuzlika, līdz ar to izgatavoju šeit jaunu apliecību un rullēju tālāk. Bet pirms daudziem gadiem arī par +50 km/h pārsniegtu ātrumu (tiesa, ārpus apdzīvotas vietas, uz taisnas šosejas) nācās pusgadu padzīvot bez tiesībām. Toreiz pazīstams CP teica, ka nav jēgas apstrīdēt - pārkāpts ir, konkrēts tiesību liegums paredzēts ir, neko neizdarīsi. Vienīgi tu varbūt vari mēģināt uzspiest uz to "vienīgo ienākumu avotu", bet, nu, es cerības nedotu.

Jjkk Reģ.: 15.10.2024
0 0 Atbildēt

Paldies par to pašu👌

Lomu nospēlēja 1km/h

Būtu bijis 104 mīnus kļūda 4 paliek 100.

Pārsniegts 50.

Līdz 50 ieskaitot neliek aizliegumu izmantot vadīšanas apliecību.

Un tas vēl Tērvete- bauska. Vilcē

Neviena gājēja neviena transporta līdzekļa

iciks Reģ.: 29.05.2013
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Pēc tevis stāstītā, ja vien nav vēl kādu apstākļu vai strīdīgu jautājumu, diez vai kas sanāks. Pašam bija līdzīga situācija Polijā, kur arī nepamanīju apdzīvotās vietas zīmi un ar 110 iebraucu... toreiz gan man tikai atņēma vadītāja apliecību, bet liegumu nekādu neuzlika, līdz ar to izgatavoju šeit jaunu apliecību un rullēju tālāk. Bet pirms daudziem gadiem arī par +50 km/h pārsniegtu ātrumu (tiesa, ārpus apdzīvotas vietas, uz taisnas šosejas) nācās pusgadu padzīvot bez tiesībām. Toreiz pazīstams CP teica, ka nav jēgas apstrīdēt - pārkāpts ir, konkrēts tiesību liegums paredzēts ir, neko neizdarīsi. Vienīgi tu varbūt vari mēģināt uzspiest uz to "vienīgo ienākumu avotu", bet, nu, es cerības nedotu.

Vai tad vienīgais ienākumu avots nav tas, kas vienmēr šādās situācijās tiek lietots? Kā dzird līdzīgus stāstus, allaž pavīd tieši tas.

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti