Jā, tieši tā arī ir - nekā jēdzīga un jaunāka par B5 nav. Galvenā laža kas ir sajūtama - nemācēšana remontēt, un tāpēc viss notiek pa dārgo. Attiecībā par to tavu "auto iegrūsta 5x tirgus vērtība" murgojumu - tas ir Audi A4, mašīna, kas jauna maksāja 40+k eiras - tu brīnies ka remonti nav par sviestmaizi? Un, protams, dažādi mezgli nolietojas, kaut kas izbeidzas un ir jāremontē - tas ir dabiski, un jocīgi pieņemt ka tā nav. Man savulaik golfam bija viens gads [septiņpadsmitais laikam], kad katru mēnesi kaut ko remontēju - pēc tam bija uz vairākiem gadiem praktiski miers. Veciem aužiem pamatā mirst kaut kādi sīkumi, kas, ja rokas neaug no dirsas, izmaksā kapeikas. Piemēram, tevis piesauktais ekrāns, pieņemot ka runa ir par spidometra ar borta kompi ekrānu, maksā jebajā kaut kādas 25 eiras. Tu te piesauci kaut kādus korejiešu vai japāņu sūdus - vēlu veiksmi tur tā kaut ko izdarīt.
P.N. Pirms pāris nedēļām golfam pārvācu priekšas bremzes - tā kā es jau kādu laiku esmu pasācis golfam pirkt pa lielam dārgāko kas nopērkams, tad tas man izmaksāja veselas 88 eiras - ATE diski un kluči, un priekšas supportu pilnie remontkomplekti, tie kas satur arī virzuļus - un nē, tās nav nekādas bezbremzes bet lielās GTI bremzes - gan gabali tika pirkti ar jaudīgu atlaidi