Lūgums atsaukties lietotājiem, kuri vēlas piedalīties autovadītāju biedrības dibināšanā - Forums - iAuto

Lūgums atsaukties lietotājiem, kuri vēlas piedalīties autovadītāju biedrības dibināšanā

Manstein Reģ.: 05.08.2024

Lūgums atsaukties šiem lietotājiem

WALA, endr4, Naudasmaiss, 650, 1984, Iciks, Freijers, Brandypus.

Atsūtiet savu epastu un ideālā gadījumā arī telefonu uz 

maris@iAuto.lv

Tas ir par šo: Vai būtu jēga un interese autovadītājiem apvienoties kādā organizācija? iauto.lv/forums/topic/43717-vai-butu-jega-un-interese-autovaditajiem-apvienoties-kada-organizacija via @iAutolv

1 2 3
650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Tam tur "maris@iAuto" nav informācijas par viņa privātā portāla lietotājiem? Kā viņi vispār ieguva lietotāja statusu? Tā jau es domāju, ka te kkādi visādi neidentificēti bandīti apgrozās.

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Mārim ir visi e-pasti. Jautājums tikai, vai visiem lietotājiem tie pasti vēl ir aktīvi un tiek kādreiz čekoti?

1 0 Atbildēt

Neatceros, ka beidzamajās pāris desmitgadēs būtu kko mainījis ēpastos vai tel numuros.Visi esošie darbojas.Bet kas ir lietotājs Manstein,vai Māra Advokāts? Vai (varbūt) kāds Prokurors?

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
2 0 Atbildēt

Lietotājs manstein ir lohs. Viņš te nesen taisījās parakstus vākt par tehnisko apskati ik pēc 2 gadi. Lai gan attiecīgs likums jau ir pieņēmts.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Interesanti, protams, ka kaut kāds manstein interesējas par lietotāju datiem. Vajadzēs mazliet uzgaidīt, kamēr sameklēšu arī personas kodu, adresi un bankas kartes pinkodu. 

P.S. iAuto reģistrētais e-pasts ir aktīvs. Tiek lietots reģistrācijai visādos kaktu kantoros.

0pis Reģ.: 16.02.2023
2 2 Atbildēt

Māris no saviem labākajiem apmeklētājiem formē nakts brigādi (30) zīmju un fotoradaru ap...no...nu kaut kass uz to pussi. Tā runā rajonā.

0 0 Atbildēt

-akāpēc tu nēēsi Sarakstā??

Naudasmaiss Reģ.: 10.02.2025
4 1 Atbildēt

Mārim  nepatīk pidari

5 1 Atbildēt

Tāpēc Teslists nava aicināts. Nū jāāā.

0 1 Atbildēt

Esmu sīks gariņš. Nederīgs spēkratu opperatoru Varoņ Darbiem.

1 0 Atbildēt

Mans numurs 67080112

Pieteikt vizīti var darba dienās darba laikā. Paldies.

0 0 Atbildēt

Epasts

Naudasmaiss69@inbox.lv

GB12 Reģ.: 29.03.2011
4 0 Atbildēt

Brandypus 😂

0 2 Atbildēt

Atpisies, apsēstais.

3 0 Atbildēt

Pats atpisies, es ar tevi nerunāju.

0 1 Atbildēt

Gobzems AR tevi ar nerunā, tapēc savā apsēstībā uzcepi veselu topiku, kur parunāt PAR viņu.

4 0 Atbildēt

Topika cepšana vienā portālā vēl neliecina par apsēstību, bet kašķa meklēšana veidā, kā to visu laiku dari tu, gan. Tā ka vēlreiz - atpisies, apsēstais.

2 0 Atbildēt

Divos portālos.

Bmwpower portālā GB12 ar lietotajvārdu "Araajz" arī jūsmo par Aldi. :love:

0 0 Atbildēt

Nefantazē, BMW powerī es arī esmu GB12 un neesmu tur neko drukājis kādus gadus 5...

2 0 Atbildēt

Protams. Aktīvi drukā šeit bet tur neko nedrukā. Protams. Mēs tev ticam. 100% taisnība.

2 2 Atbildēt

Vispār jau jā. Man ir daudz citu lietu, ko darīt. Šis ir vienīgais forums, kurā vēl apgrozos. Bet tas, kam tu tur tici vai netici, man ir pilnīgi pie elkoņa...

2 2 Atbildēt

Piekrītu. GB12 slimo ar vajāšanas māniju smagā formā. Teorētiski tas ir ārstējams. Sliktā ziņa ir ka pacients neapzinās savu problēmu.

5 1 Atbildēt

To saka indivīds, kurš pēc neskaitāmiem baniem kā prusaks izmisīgi lien atpakaļ tur, kur viņu negrib 😂😂😂. Bet nekas, drīz tevi atkal izmetīs.

2 1 Atbildēt

Tev ir reālas problēmas ar galvu cienitais.

2 0 Atbildēt

Mani vismaz nebano no visiem portāliem ārā, lol

1 1 Atbildēt

Ko tu tur murgo atkal ko? Laiks pie ārsta Andri.

1 0 Atbildēt

😂

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Teksts pazīstams, bet kāds bija Naudasmaisa iepriekšējais apzimējums?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
3 0 Atbildēt

Nopiststeslists bija apzīmējums.

0 1 Atbildēt

DELFI: Šorīt Bolderājā esot izglābta zemledus makšķernieku grupa ar (Latvijā) populārā auto portāla simboliku, kas ar auto aizbraukuši līdz mola galam un nav varējuši apgriezt auto.

0 0 Atbildēt

Tāpc es domāju, kur tie pārējie Sarakstā minētie, kapc nav Atsaukušies. Un kas ir tas fon Mansteins un kur vispābā ir pats Redaktors.Kapc viņš neko te neredaktē.Jā.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Viss, veram bodīti ciet, tinam makšķeres  ... esam izsludināti meklēšanā

0 0 Atbildēt

-ā, nu labi, tagad gandrīz visi ir Klāt, izņemot pašu to ē-pasta adresātu ;p

0 0 Atbildēt

Volx rakstīja: Teksts pazīstams, bet kāds bija Naudasmaisa iepriekšējais apzimējums?

Pipsafons69? Vai tas bija cits? Varbūt jaucu, te tik daudz klaidoņu u.c. no kultūras attālinājušos ļaužu.

2 0 Atbildēt

Cita topikā GB atcerējas - Šīris. Tas ir smagsvars

Šīra kārtējo reinkarnāciju vajadzētu jau saknē nocirst. Nav pat 2 dienas pagājušas kopš atkalreģistrācijas un jau atkal par pidariem raksta. Nu, neprot tas cilvēciņš sabiedrībā uzvesties.

0 0 Atbildēt

Njā, bet ja nu viņš kādreiz tomēr trāpa?

0 0 Atbildēt

Tas bija citāts no GB posta..

Es jau tikai par lai Šira experts ņemās

0 0 Atbildēt

Sveiciens Vaflentīna dienā visiem iesaistītajiem (vai tiem kuri tikai vēl izskata iespēju/iesaistīties). Izskatās, ka tēmas autors ira tā dēvētais uzmetējs (ka mūs atkal Nae Baļi) ;p

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 2 Atbildēt

Mēs atbalstām un piedalāmies šajā iniciatīvā. Tā kā tas ir brīvprātīgi un uz brīvo laiku balstīts, tad visām lietām ir arī savs ritms, iet lēnām, bet uz priekšu.

2 0 Atbildēt

"Šajā iniciatīvā"

Kas nez tā par slepenu iniciatīvu, ko joprojām nedrīkst atklāt ne publiski, ne pat uzrunātajiem tajos "nezināmajos" epastos.

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
4 0 Atbildēt

kas jāglābj? SOS jau ir palīgā sauciens. neredzu, ka te kāds slīkst

1 1 Atbildēt

SOS = Save Our Souls - varbūt kāds sātana izdzīšanas rituāls padomā

0 0 Atbildēt

Melīt. SOS nekad nav nozīmējis glābiet dvēseles. Tie ir tikai Morzes koda simboli.

0 0 Atbildēt

Kārtejo reizi melītis esi tikai tu. Jo pat savu kārtejo bezjēdzīgo pļūtījienu nespēji noformēt bez meliem. Es neizteicu apgalvojumu, ka šī bijusi oriģinālā nozīme, kuru tu esi savā prātā iedomājies un mēģini man piemelot, nespējot uztvert ironiskas frāzes būtību. Vienlaikus pats melo par "nekad", kas nav taisnība, jo šāda reverss abreviatūras skaidrojums ir visnotaļ plaši pazīstams.

0 0 Atbildēt

Tikko apskatījos epastu. Neviens nav rakstījis. Laikam uzmetiens.

0 0 Atbildēt

Ko jūs visi tagad gaidāt, zvanu no Trampa sekretutiāta? Atslābstiet. Pims pāris dienām bija raksts ka januārī iA apmeklēja 126 272 unikālie lietotāji - skaitot radās šaubas par dažiem, tāpēc tos palūdza pieteikties un tad nonācā pie šitentā skaitļa.

0 0 Atbildēt

Sanāk, ka Sātans (vai vismaz tā iemiesojums) ir kāds no šiem te startā/uzskaitītajiem personāžiem.Iespējams, pat vairāki vai pat visi.

Ja kāds nepiekrīt vērējumam, tam nāksies Taisnoties un/vai pat viskautko Pierādīt.

Krampitis Reģ.: 02.11.2024
3 0 Atbildēt

SOS ir starptautiski atpazīstams signāls, kas norāda uz ārkārtas situāciju un nepieciešamību pēc palīdzības. Tā nav burtiska saīsinājuma forma, bet to bieži interpretē kā "Save Our Souls" vai "Save Our Ship". Tomēr patiesībā, SOS tika izvēlēts tāpēc, ka tas ir viegli atpazīstams un sūtāms Morzes kodā: trīs īsi signāli, kam seko trīs gari signāli, un atkal trīs īsi signāli (••• — — — •••). Tas tiek plaši saprasts kā aicinājums pēc steidzamas palīdzības.

Maris Reģ.: 06.06.2001
0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: "Šajā iniciatīvā"

Kas nez tā par slepenu iniciatīvu, ko joprojām nedrīkst atklāt ne publiski, ne pat uzrunātajiem tajos "nezināmajos" epastos.

Nezināju, ka šāda slepenība 🤔😀 drīzāk pieredzes trūkums - šis aicinājums ir par

Vai būtu jēga un interese autovadītājiem apvienoties kādā organizācija? iauto.lv/forums/topic/43717-vai-butu-jega-un-interese-autovaditajiem-apvienoties-kada-organizacija via @iAutolv 

Un tur to vajadzēja arī publicēt bez visiem SOS. Bet iniciatīva ir!

0 0 Atbildēt

Pārsaucu tēmu no "SOS! Lūgums atsaukties šiem lietotājiem" uz "Lūgums atsaukties lietotājiem, kuri vēlas piedalīties autovadītāju biedrības dibināšanā"

Lai būtu skaidrāka doma!

4 0 Atbildēt

Jūs ko, dārgie? Dibināsiet LAMB-2? Vai Apspiesto Automobilistu Sabiedrību? Pieprasām 4joslu ceļus bez ātruma ierobežojumiem un biedriem TA katru 5. gadu? Karogs jums rokā, un lai vvveicās šajā skaistajā dienā!

5 1 Atbildēt

Es runāju ar LAMB un J.Zvirvuli. Nu kā mēs redzam viņi nepārstāv autovadītāju intereses, bet tikai piedalās Satiksmes ministrija rīkotajā Drošības padomē, kur pārsvarā piekrīt vadošajam SM viedoklim. Saņem dažādus finansējumus reklāmas kampaņām un nodrošina savus evakuatoru un SOS auto zvana pakalpojumus.

Tā kā pats Zvirbulis ir Jaunajā Vienotībā , tad Ķiršis un Pulks ir ok. Nu nav tās autovadītāju intereses, kā digitālā sodu sistēma ačgārni regulētos krustojumos.

0 1 Atbildēt

Biedrība būtu laba lieta, ja galvenais uzdevums būtu autovadītāju izglītošana. Kaut vai par tiem nopistajiem dīzeļiem - stāstam visiem , ka tas nav un nevar būt labi, ar tiem pārvietoties pilsētu ielās un indēt cilvēkus.

0 0 Atbildēt

To jau darām mēs iAuto.lv!

6 0 Atbildēt

Jūs neko nedarāt. Visi vai gandrīz visi iauto video ir noformēti nevis kā informatīvi izglītojoši, bet kā stāstoši loham, ka viņš kārtējo reizi tiek čakarēts. Arī pēdējais piemērs par Lienes ielu. Nevis - sorry veči, satiksmes izmaiņas un ja negribi būt lohs tagad te ir jābrauc šādi. Bet gan - nu te dome sapisa, lai nokāstu naudu ( šito vienmēr uzsverat, jo loham tak jājūtas kā izčakarētam loham) salika zīmes savādāk un kameras un pašāš beigās arī vēl varēja tak darīt īsti nesaprotami kā citādāk. 

Nav praktiski neviena video izglītojošā formā bez tā iekļautā naratīva, ka viss tiek darīts lai lohu čakarētu. 

Un nabaga lohs, noskatījies to video, piebrauc pie šī krustojuma un mēģina atcerēties kas tad bija jādara. Nu nesanāk viņam, jo galvenais uzsvars video bija uz to, ka visas izmaiņas loha čakarēšanai.

3 1 Atbildēt

Tas Ļenas ielas gadījums ir vistipiskākais bezkaunīgas slaukšanas piemērs.Kā (aizkadrā) pēkšņi (un neloģiski) "pārveidot" ierastu (un Loģisku) satiksmes organizāciju'konkrētajā vietā.Lai pēc tam (izmantojot satiksmes dalībnieku vispārcilvēcisko APJUKUMU samudžinātā satiksmes situācijā) sev nodrošinātu tā dēvētos "ieņēmumus".Plus vēl, ka ziemā un/bvai vakarā vai naktī, kad tur vispār NAv neviena ne gājēja nedz zvēra vai mājLopa tās pārejas tuvumā.

Ja vēl tas notiktu kādā 'regulārajā" pilsētā- bet tas notiek KŪRORTĀ, kuru reāli apmeklē "kūr viesi".Kuriem nav "priekšzināšanu" par konkrēto situāciju, tādēl viņus apkāst ir jo īpaši viegli un izdevīgi.Kamēr atnāks soda kvīts, viņu var apjāāt vairākkārtīgi.Līdz Nākamajai kūrlohu sezonai viņš to aizvainojumu "aizmirsīs", tāpēc līdzīgu darbību varēs atkārtot vēl un vēl.

1 0 Atbildēt

Pag, tad jau sanāk, ka tu apgalvo, ka CSDD ir nespējnieku kantoris, kas ielās izlaiž nesagatavotus autovadītājus un derētu kāda biedrība, kas šim Lukstiņa privātbiznesam spēj kaut ko piespiest darīt apsolītajās jomās?

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Izglītoties nekad nav par vēlu. Ne depotātiem ne apakšniekiem. Kaut kāds mūsu, te pienesums jau kādam irA. jO iA apmeklē pat saeimas sēžu laikā 👍 un fūrētājs pie stūres.

0 0 Atbildēt

RE: Autovadītāju biedrības dibināšana Latvijā var būt vērts pasākums, ja ir konkrētas vajadzības un mērķi, kas varētu tikt risināti, izveidojot šādu organizāciju. Lūk, daži aspekti, ko apsvērt:

### Iespējamie priekšrocības:

1. **Interesu aizstāvība**:

- Autovadītāju biedrība varētu aizstāvēt vadītāju tiesības un intereses valsts iestādēs, piemēram, ietekmējot likumdošanu vai transporta politikas izstrādi.

- Varētu organizēt kampaņas par labvēlīgākiem noteikumiem, piemēram, ceļu nodokļu samazināšanu vai labāku infrastruktūru.

2. **Informācijas un atbalsta sniegšana**:

- Biedrība varētu nodrošināt autovadītājus ar aktuālu informāciju par ceļu noteikumiem, apdrošināšanu vai tehniskajiem jautājumiem.

- Varētu organizēt konsultācijas vai tiesību palīdzību gadījumos, kad vadītāji saskaras ar problēmām, piemēram, nespraigām soda naudām vai strīdiem ar apdrošināšanas kompānijām.

3. **Izglītojoši pasākumi**:

- Biedrība varētu rīkot apmācības vai seminārus par drošu braukšanu, ekoloģisku transportu vai jaunākajām tehnoloģijām auto nozarē.

4. **Solidaritāte un kopiena**:

- Autovadītāju biedrība varētu veicināt savstarpēju atbalstu un informācijas apmaiņu starp biedriem.

- Varētu organizēt kopīgus pasākumus, piemēram, auto izstādes, braucienus vai labdarības akcijas.

5. **Sadarbība ar citām organizācijām**:

- Biedrība varētu sadarboties ar citām transporta vai autovadītāju organizācijām Eiropā, lai aizstāvētu kopīgas intereses.......

0 0 Atbildēt

### Izaicinājumi un riska faktori:

1. **Konkurence un nepieciešamība**:

- Jāvērtē, vai jau pastāv līdzīgas organizācijas un vai ir pietiekami daudz cilvēku, kas būtu ieinteresēti pievienoties.

- Ja tirgus jau ir piesātināts, var būt grūti piesaistīt biedrus.

2. **Finanšu un laika ieguldījums**:

- Biedrības dibināšana un uzturēšana prasa laiku un resursus, tostarp administratīvus izdevumus un organizatorisko darbu.

- Jāplāno, kā gūt finansējumu (piemēram, biedru naudas, sponsoru vai projektu līdzekļi).

3. **Juridiskie aspekti**:

- Biedrības dibināšanai nepieciešams ievērot Latvijas likumdošanu, piemēram, reģistrēt organizāciju un ievērot noteikumus par biedrību darbību.

4. **Ilgtspēja**:

- Lai biedrība būtu veiksmīga, tai ir jābūt skaidriem mērķiem un ilgtspējīgam darbības plānam.

- Jāņem vērā, vai biedrība varētu piesaistīt pietiekami daudz biedru un uzturēt viņu interesi ilgtermiņā.

### Secinājums:

Autovadītāju biedrības dibināšana Latvijā var būt vērts pasākums, ja ir skaidra vīzija un konkrētas vajadzības, kuras šāda organizācija varētu risināt. Pirms dibināšanas ieteicams veikt tirgus analīzi, noskaidrot potenciālo biedru interesi un izstrādāt ilgtspējīgu darbības plānu. Ja biedrība spēs efektīvi aizstāvēt autovadītāju intereses un piedāvāt pievienojamības vērtību, tā var kļūt par nozīmīgu spēku auto nozarē.

Nosūtīts no mana tālruņa 👺

2 0 Atbildēt

Kurš cits, ja ne Maskavas konspiratīvā dzīvokļa īpašnieks lieto DeepSeek.

0 0 Atbildēt

Par "bazāru" atbildēsi? Kāda tev daļa (vai interese), ko "es lietoju" vai "kurmankas" ir? Man pagaidām neviens ķīnietis nav neko nozadzis (ne arī es/viņam).Atšķirībā no daža cita zināmā zīmola,kurš uz detalizēta iesnieguma pamata katram loham atgriezīs pa 20,- usd par iztirgotajiem lohdatiem ;p

0 0 Atbildēt

Man Šlesers arī neko tieši nav nozadzis, bet parādā valstij palika, tā kā ir nozadzis gan. Un ķīnieši tevi apzog sūtot "free shipping".

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
1 0 Atbildēt

parasti biedrības veido lai varētu nokāst kaut kādas palīdzības. Lai varētu kā jau bomžiem vazāties pa visādām iestādēm un firmām ar pastieptu roku.

0 0 Atbildēt

Pagūt uz USAID atjaunošanu 👍

2 0 Atbildēt

Rabinnōvič, vai Jūs piedalīsieties grupveidkopošanās passākumā? -Hm..a kas būs Dalībnieki? Nu kā kas,- es, Jūs, un jūsu Sieva.. Nu nēe, nu kā jums vispār nav kauna man kko tādu piedāvāt?! Ok,labi, skaidrs,tad Jūs tiekat izsvītrots no dalībnieku Saraksta.

1 0 Atbildēt

Īstenībā es būtu gatavs aktīvi piedalīties šādā pasākumā. Biedrībā, es domāju, nevis tajā ar Rabinoviču.

0 0 Atbildēt

Redz, lai domātu par kopīgu darbību, ir jābūt kopējām pamatvērtībām - nevar tā vienkārši pasludināt biedrību, nedefinējot, ko un kā tieši tā darīs. Uzrakstīt "šādā pasākumā", nezinot ko apzīmē "šādā", jau ir pazīme, ka tur nekas nevar sanākt.

Tāpat - starp "domubiedriem" nedrīkst būt nesamierināmas pretrunas, kas jau piedāvātajā sarakstā acīmredzami ir.

iciks Reģ.: 29.05.2013
0 0 Atbildēt

Te nu es varu 100% piekrist. Dibināt dibināšanas pēc? Pēc tam kasīties forumos un ķengāties ar visiem, ar ko domas nesakrīt?

Ir jau redzētas tādas lietas un patiešām - šāda stihiski saveidota ļaužu grupiņa patiešām nespēj neko risināt.

1 0 Atbildēt

Bet nav jau jābūt sirdsdraugiem, lai būtu kādā jomā viens kopīgs uzskats vai mērķis. Politiskajās partijās jau arī visi neskatās vienas un tās pašas filmas, neklausās vienu un to pašu mūziku.

0 1 Atbildēt

Žēl, ka tu par nesaproti, kas ir pamatvērtības.

1 0 Atbildēt

Es saprotu. Tikai domāju, ka tu par dziļu roc.

0 1 Atbildēt

Nu redz - te jau ari atšķirība - jau nonācām pie tā, ka tu uzskati, ka mana pieeja ir nepareiza

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
6 0 Atbildēt

ar visādām biedrībām parasti no tiek šādi

herlufbidstrup.com/comics/Leader

0 0 Atbildēt

Nujajā, topošajiem kandidātiem vienmēr pamat vērtības ir Dažādas, uzskati ira Atšķirīgi, pretrunas ir Nesamierināmas. 

Ja piem Kāds domā, ka kārotās "izmaiņas" ir panākamas ar kladzināšanu "manābalsī.elvē",nu tad tiešām no tādiem labāk atturēties attālināti, lai nepataisītu pašam/sevi par vēl vienu Lohu.Jo tie parakstītāji īstenībā īsti nespēj trīs vārdus vienā teikumā apvienot,lai savu to "nostāju" daudzmaz saprotami noformulētu.

Nav vērts "protestēt" pat pret malkAss dedzināšanas aizliegumu, jo pat tur tas moments ir neatgriezeniski nokavēts.Tā lielākā un Varenākā (tā dēvētā "ierēdņu") biedrība ir sen nodibināta un beidzamajos gados stipri nostiprinājusies uz palikšanu .Tā ka bikses/nost un gatavojamies (turpinam) maksāt/Par!  

Jo (vairs!) NAV (un arī turpmāk nebūs!) lohu rīcībā tāda "mehānisma", ar kuru tie varētu atsaukt (vai ietekmēt) kādu ievēlētu vai ieceltu amat Personu.Vai pat ne kādu to virtuāli iedomāto "savējo interešu Pārstāvi".Vaina ir tieši šajā (rūpīgi izplānotajā,praktiski nesatricināmajā) mehānismā,pret kuru tiem protestējošajiem lohiem itin nekas nespīd.Sarkasms un/vai ikdienišķa paņirgāšanās- tas ir vienīgais atlikušais prieciņš.

1 2 3

Lasītākie raksti

Jaunie raksti