Kas notiek ar jauno Škoda krāsojuma kvalitāti? - Forums - iAuto

Kas notiek ar jauno Škoda krāsojuma kvalitāti?

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Pagaidām tikai dzirdēts, varbūt kāds var uzrakstīt no pieredzes, kādas problēmas ir jaunajām Škoda automašīnām ar virsbūves krāsu, kas ne tā?

sviestdienis Reģ.: 31.05.2006
0 0 Atbildēt

Negribi aizbraukt uz Verte,Green,Skandi . Mazlietoti.lv un pameklēt defektus ? Nevaru tevi iepriecināt,vismaz man zināmiem pat vecākiem par 5 gadi,defektu nav. Man zināmiem garantijā esošiem,nekādu sūdzību. 

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Šobrīd nekas tik ļoti nerūsē tik ļoti kā VAG grupa… Labā ziņa ir tā, ka vismaz Škoda to apzinās, un virsbūves kasjakus taisa pa garantiju.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Cost cutting sāk savu uzvaras gājienu

0 0 Atbildēt

Sen jau ir sācis. Un ne tikai rūsiņa ziņā.

0 1 Atbildēt

Attiecībā par tehniskajām problēmām - tur ir gan cost cuttings, gan vēl klāt zaļo klimata fanātiķu uzstādījumi. Vācu auto forumos rakstot, ka jaunajiem auto trešā eļļas maiņa ir kopā ar visu motoru

Naudasmaiss Reģ.: 10.02.2025
3 1 Atbildēt

Škoda ir lētā gala miskaste, kādēļ lai tā nerūsētu?

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Tāpat Dace. Tikai lētā gala miskastes bieži ir jēdzīgāks pirkums, nekā dārgā gala miskastes ;) Pie tam tās nezog, spoguļus nost nelauž un lukturus laukā nerauj.

0 1 Atbildēt

Tieši kas tur ir tas "jēdzīgais", ja jaunu auto nopērkot uzreiz jācīnās ar rūsu? Tad jau var pirkt arī 10 gadīgu opeli vai nissanu, tas būs vēl "jēdzīgāk".

0 0 Atbildēt

Nu, ne jau škodas kopumā rūsē. Kaut kāda partija var gadīties ar specifiskām problēmām. Man ir škoda 12 gadi jau, tiesa ar "nepieklājīgi mazu nobraukumu, ap 60 k. jo auto izmantots gandrīz tikai pa Rīgu. Nav veikta nekāda pretkorozijas apstrāde, bet līdz šim nekāda problēmas ar rūsu nav bijušas.

0 0 Atbildēt

Apmēram 80% no 4-5+ gadu vecām škodām un vw, ko esmu redzējis, ar ar rūsējušiem spārniem, durvīm, bagāžnieka apakšām, arkām utt… Škodas rūsē kopumā…

krix Reģ.: 04.10.2002
0 0 Atbildēt

Kurš pie vainas nepateikšu, vai eko krāsojums, vai eko cinkošana. Taču Superb pie 60k (2.5gadi) noskrējiena devās uz garantijas remontu pakaļējām arkām un sliekšņiem. 

Gadu atpakaļ puikas no viena virsbūvju servisa teica, ka nedēļā vismaz viens tāds kunde esot.

0 0 Atbildēt

Pat Žiguļi un Moskviči tik ātri nepuva. Toties varam sajūsmināties par IKP pieaugumu (arī garantijas remonti tiek pie tā pieskaitīti)

0 0 Atbildēt

Nu, jaunus Žiguļus veda uz eļļiņu pūšanu kā bērnus uz obligātajām potēm. 8 gadu veciem vajadzēja kapitāli pārmetināt apakšu, bet , pērkot lietotus auto Rumbulā, uzmanīgi pircēji ņēma līdzi magnētu, lai pārbaudītu, vai vairāk rūsējošās vietās metāls vispār vairs ir. Tas ir, vai nav aizvietots ar špakteli. Savukārt, pārdevēji cēla brēku, ja pamanīja magnētu pircēja rokās ;)

650 Reģ.: 25.01.2017
2 0 Atbildēt

Kur (un Vai) skatās tā dēvētais PTAC ?

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Pag pag, Autospecu Jurčiks pa visuiem e-krānu plātījās, ka škodijakiem ir viskvalitatīvākā apakša! iA te 2,5 gāāDi…? Ko saka Krown?

GTD2 Reģ.: 18.10.2004
1 2 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Šobrīd nekas tik ļoti nerūsē tik ļoti kā VAG grupa… Labā ziņa ir tā, ka vismaz Škoda to apzinās, un virsbūves kasjakus taisa pa garantiju.

škoda pārsvarā aorūsē tikai virspusēji un nav vizuāli piecvilcīgi, ko ari šo problēmu  var ne pārāk dārgi novērs, Ar azīātu auto ir daudz bēdīgāk, vizuāli varbūtās izskatās tīri ok bet paceļot augšā bieži sausmas bez lielas metināšanas neiztikt, itr arī tādi eksemplāri kur pat nav vairs ko metināt

0 0 Atbildēt

Nav taisnība. Nesen sev skatīju vienu Kodiaq - 2020. gada. Apakša bija tā sapuvusi, ka bija skaidrs, ka nākamo skati tas drapaks neizies.

Vispār, lai cik tas arī nebūtu dīvaini, šobrīd vismazāk, pēc maniem novērojumiem, rūsē Stellantis produkti - Citroen, Pežō, Opel… Nu, par širpotrebu auto runājot.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jā. Un kur (kurp?) skatās Ģenerāl Prokurors?

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Pēc maniem novērojumiem visas mašinas LV rūsē. Vot mēs ar GB 12 bijām Marokā, tur gan būs grūti atrast kādu sarusējošu auto. Secinājums - pērkat mašīnas Marokā

2 1 Atbildēt

Es tev neieteiktu ar idiotiem kopā ceļot. Nopietni.

0 0 Atbildēt

Kas tad notiks?

Bet vispār es biju Marokā 2 gadus atpakaļ, bet GB12 2 mēnešus atpakaļ.

0 0 Atbildēt

Vispār es tur arī esmu bijis Marokā un man palika irspaids ka ta ir miskaste priekš bomžiem, tāda pati kā škoda izstrādajumi u  tapec ta bija pirma un pēdējā reize mana mūžā.

Arī biju divus gadus atpakaļ. Ganjau braucam pēc aliņiem kopa uz nelegālo točku 6dienas vakarā.

0 0 Atbildēt

Al-ko jautājumu es īsti nepetīju, bet domāju, kā tu pārspīlē. 

Atceros, ka pilnīgi brīvi iegājām kokteiļbārā Essouria pilsētā un tur bija pilns klāsts ar al-ko kokteiļiem. Tas bija otrajā stāvā tjipa jumta barčiks ar skatu uz okeānu. Tur bija pilns ar cilvēkiem, ne kkāds pagrabs.

Varu pat sameklēt lokāciju.

0 0 Atbildēt

Viss tas krasts, no Kasablankas līdz Agadīrai ir vistīrāka tūristu slauktuve. Tur vispār nekā nav no īstās Marokas. Absolūta nulle. 

Ja tu aizbrauktu turpat pie Esīras otra pusē kalniem, tad tur es tev ar garantiju varu pateikt. Tur ne tikai nav bāru un alķīša, bet nav arī viesnīcu kur palikt, nav ceļu, pa kuriem pārvietoties ātrak par 20kmh un nav kas runā vai saprot kaut 1 vārdu franču valodā, kur nu vēl angliski.

GTD2 Reģ.: 18.10.2004
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Nav taisnība. Nesen sev skatīju vienu Kodiaq - 2020. gada. Apakša bija tā sapuvusi, ka bija skaidrs, ka nākamo skati tas drapaks neizies.

Vispār, lai cik tas arī nebūtu dīvaini, šobrīd vismazāk, pēc maniem novērojumiem, rūsē Stellantis produkti - Citroen, Pežō, Opel… Nu, par širpotrebu auto runājot.

viena atsevišķa mašīna neko neizsaka, varbūt bijusi nopietni sista varbūt pa mežu triekta ,jeb stāvējusi tādos apstākļos kur metāls viegli korodē, varbūtās rūpnīcas brāķis, bet škosdām pārsvarā rūsa ir dēl tā ,ka iet nost krāsa, iespējams ,ka čehijā tas nav aktuāli, bet apkšā pārsvarā ir labā stāvoklī, 

0 0 Atbildēt

Vēlreiz - es viņus pietiekami esmu atskatījies. Īpaši ar rūsiņu izceļas Golfi un Octavijas…

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Ne konkrēti par šo, bet. Ir dažādi dīleri un dažādi a pircēji. UN citreiz pat svarīgāk ir pašu dīleru darbinieku attieksme pret klientu. Viņi veido zīmola seju. Tevi var atšūt un pazaudēt principa pēc. Vai tieši pretēji, kaut cilvēcīgi panākot pretim, un lieku reizi uzņemoties tā klienta rūpes. Nē nu jā baigā noslodze, daudz darba, runā ar tevi bet domās citur…Ai ai un brauks pie Dacītes. 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti