Es nopirku jaunu auto un kļūdījos, bet negribu to atzīt - LOHS

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Ik pa laikam dzirdu šādu atziņu: "Nopirku jaunu auto, bet nu nepatīk, nav TAS un nav TAS." Biežāk tieši dārgajā cenu segmentā un par elektroauto. Pēc tam, kā izrādās, ir grūti to auto pārdot, jāmet nost cena un sanāk lieli vērtības kritumi.

Cilvēkam nepatīk atzīt, ka ir kļūdījies, kur nu vēl atzīt rakstiskā veidā, ka ir "muļķis", bet var jau anonīmi uzrakstīt, lai cilvēki zinātu, kas ir TAS?

Piedosim tam visam taustāmu formu un dalies ar savu pieredzi – kuru modeli tu nopirki, kāpēc un kas nepatīk. Tavs stāsts var palīdzēt citiem nepieļaut dārgas kļūdas.

1 2
Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

iciks rakstīja:

Tieši tā - mitrs vai auksts laiks - sākas atrakcijas.

A ta ir arī citiem modeļiem vai tikai Škoda, Nissan?

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Arī Toyota Rav4 un nedaudz arī id3. Kolīdz uz roktura kādu svešķermeņi, šis buntojad

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Aigars1981 rakstīja:

Lai nu kādu tēmu par un ap auto nepaceļam visur parādās labas atsauksmes par Škodu ,tuešam baumas patiesas un tas ir labs un kvalitatīvs auto

Nu nez, vakar runāju ar vienu pilsoni, kura autoparkā ir vairākas. Viņš tur diez ko laimīgs nav… kādam regulāri kļūda uz mild hybrid, kā dēļ nevar pielaist, kāds sapuvis jau, kam tur kārba… 

1 0 Atbildēt

Vispār, cik esmu ievērojis, ar saviem auto visapmierinātākie ir Suzuki, Dacia un Toyota/Lexus īpašnieki. 

Aigars1981 Reģ.: 23.01.2026
0 0 Atbildēt

Nu jā Toyota ir diezgan pateicīga pēc atsauksmēm ,bet personīgi bija divi lexus lx 570 un 470 izcilas automašīnas tikai uz to pūšanu gan lx470 atri iznika kuzavs ar visam apstrādem

0 0 Atbildēt

Jā, Toyotām un Lexusiem brūnais patīk. Bet kas interesanti, ka viņiem ne tik ļoti rūsē bleķi, cik viss, kas ir apakšā. Ir redzēti eksemplāri, kur, tā paskatoties, šķiet, ka viss ir stīgā, bet pacel augšā, un zem grīdas nevienas dzīvas vietas… 

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
2 0 Atbildēt

eidis rakstīja:

Liekas ka otrādi: pārcenotam vāģim, lau neizskatitos pēc pārmaksājuša loha, esi gatavs pievērt acis. Savukārt ja erotiskās attiecībās ar centu, tad līdz galam

We had no expectations, and these expectations were fully met

opelis Reģ.: 03.10.2005
0 0 Atbildēt

Volx rakstīja:

iciks rakstīja:

Tieši tā - mitrs vai auksts laiks - sākas atrakcijas.

A ta ir arī citiem modeļiem vai tikai Škoda, Nissan?

Man 24.gada škodai ne reizi nekas tāds nav bijis. Darba mašīna - iekāpšana notiek ntātās reizes dienā.

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Krustmātei Hyundai Kona hibrīds nepilnus divus gadus. Mašīna pati par sevi patīk, bet izbesījusies ar elektronikas gļukiem. Visādi sensori pārstāj strādāt, tad atsāk, tad atkal pārstāj. Šis un tas jau labots pa garantiju. Vairākas reizes ir uzkāries ekrāns ar visu multimediju, pēc atkārtotas mašīnas piestartēšanas atkal strādā. Otrreiz vairs visdrīzāk Hyundai nepirktu.

0 0 Atbildēt

Vecā vai jaunā Kona? Cik man paziņas braukā ar Konām, vienīgā sūdzība ir par pilnpiedziņas 180 ZS versijas degvielas patēriņu.

Par tiem sensoriem - viņi pārstāj strādāt, kad kāds svešķermenis uz tiem parādāsā, parasti ziemā, kad snieg vai salā, kad kondensāts. Pēc tam pāriet. Bet tā nav tikai Hyundai īpašība. 

Par multimediju gan dīvaini - Hyundajiem viņas reti kad uzkaras, īpaši Konām. Manam Tucsonam nav uzkārusies ne reizi.

0 0 Atbildēt

Toyota RAV4 bija tāpat - kā ziema klāt, tā pīkst ar apbrīnojamu regularitāti. Arī bez acīmredzama nokrišņa uz sensora. Bet ne vienmēr. Savukārt Nissan nebija nekādu priblēmu. Tgd id3 liekas, ka arī gļuko, bet tur kkāds AI to probzu izkoriģē uzreiz. T.i. kkāds fantoms nozvana un uzreiz pārstāj

iciks Reģ.: 29.05.2013
0 0 Atbildēt

darklight rakstīja:

Krustmātei Hyundai Kona hibrīds nepilnus divus gadus. Mašīna pati par sevi patīk, bet izbesījusies ar elektronikas gļukiem. Visādi sensori pārstāj strādāt, tad atsāk, tad atkal pārstāj. Šis un tas jau labots pa garantiju. Vairākas reizes ir uzkāries ekrāns ar visu multimediju, pēc atkārtotas mašīnas piestartēšanas atkal strādā. Otrreiz vairs visdrīzāk Hyundai nepirktu.

Tā vispārīgi līdzīgas lietas dzirdētas par teju jebkuru marku.

Vajag patērētājam tos milzu ekrānus un visādus kvazistacionāros pipelizatorus (ērtībai un drošībai, protams), vien godājamais ražotājs absolūti nav spējīgs neko tādu saražot tā, lai tas strādātu puslīdz uzticami.

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Vispār, cik esmu ievērojis, ar saviem auto visapmierinātākie ir Suzuki, Dacia un Toyota/Lexus īpašnieki. 

Kas pārsteidzoši attiecībā uz Toyota. Cik ar Toyota braukts, tik redzami, ka ekonomijas vārdā tie motori ir nožņaugti. Glābj tikai hibrīds. Rezultāts gan arī fantastisks - Yaris hibrīds pa NO kalniem (t.i. jābremzē daudz, ātrums virs pilsētas) bija 3.5 l/100. Bet gaita bezhibrīdu motoriem ir neticami gausa

0 0 Atbildēt

Piekrītu. Plus, tā salona arhaiskā apdare, paneļi kustās utt. Bet Toyotas pircējs uz to visu piever acis - viņam nevajag tik daudz jaudas, cik ekonomiju un lai nav pa servisiem jādzīvojas.

Man viens labs draugs pirms gadiem 12 jautāja, kādu auto pirkt, ja negrib liekus izdevumus, un vajag praktisku, uzticamu auto? Toreiz ieteicu Toyotu, viņš paņēma Avensis Verso, un tagad nesen nopirka 3. Toyotu, uz citām markām īpaši vairs neskatās.

GTD2 Reģ.: 18.10.2004
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Piekrītu. Plus, tā salona arhaiskā apdare, paneļi kustās utt. Bet Toyotas pircējs uz to visu piever acis - viņam nevajag tik daudz jaudas, cik ekonomiju un lai nav pa servisiem jādzīvojas.

Man viens labs draugs pirms gadiem 12 jautāja, kādu auto pirkt, ja negrib liekus izdevumus, un vajag praktisku, uzticamu auto? Toreiz ieteicu Toyotu, viņš paņēma Avensis Verso, un tagad nesen nopirka 3. Toyotu, uz citām markām īpaši vairs neskatās.

divpadsmit gados trešā toyota tas neliecina par lielu izturību un ,ka būtu ļoti apmierināts ar konkrēto auto, ja vien nav taxis

0 0 Atbildēt

Pilnīgi normāli. Pirms tiem 12 gadiem bija 1., tad kaut kur ap 2019./2020. gadu bija 2. (to nopirka ar 280k uz tāfeles, pārdeva ar 410), tagad pag. rudenī nopirka trešo… 

GTD2 Reģ.: 18.10.2004
0 0 Atbildēt

es sapratu, ka iet runa par jauniem auto. 

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

iciks rakstīja:

darklight rakstīja:

Tā vispārīgi līdzīgas lietas dzirdētas par teju jebkuru marku.

Vajag patērētājam tos milzu ekrānus un visādus kvazistacionāros pipelizatorus (ērtībai un drošībai, protams), vien godājamais ražotājs absolūti nav spējīgs neko tādu saražot tā, lai tas strādātu puslīdz uzticami.

Neesmu pārliecināts, bet sajūtas, ka viens un tas pat auto modelis ražots priekš vecās eiropas un lohiem, atšķirās kvalitātē!?

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Vecā vai jaunā Kona? Cik man paziņas braukā ar Konām, vienīgā sūdzība ir par pilnpiedziņas 180 ZS versijas degvielas patēriņu.

Par tiem sensoriem - viņi pārstāj strādāt, kad kāds svešķermenis uz tiem parādāsā, parasti ziemā, kad snieg vai salā, kad kondensāts. Pēc tam pāriet. Bet tā nav tikai Hyundai īpašība. 

Par multimediju gan dīvaini - Hyundajiem viņas reti kad uzkaras, īpaši Konām. Manam Tucsonam nav uzkārusies ne reizi.

Es nemaz nezinu, kura ir vecā, kura jaunā. Izskatās jau pēc modernā kosmosa kuģa. Ar patēriņu ir ļoti apmierināta. Par to uzkāršanos - tur esot bijis tā, ka pilnībā viss panelis palicis nekustīgs un nejūtīgs, ne tikai multimedija. Bet mašīna turpināja braukt.

1 2

Lasītākie raksti

Jaunie raksti