Logu tonēšana Latvijā: labākie servisi, cenas un reālā pieredze?

Meklē uzticamu vietu auto logu tonēšanai? Tonēšanas servisu salīdzinājums, izmaksas un kvalitāte reālos apstākļos Latvijā. Kādu plēvi izvēlēties — parasto?

Kādas ir CSDD prasības priekšējiem un aizmugurējiem stikliem? Ieraksti komentāros savu pieredzi, servisa ieteikumus un cenas.

Pats tonēju auto stiklus jau gadiem Jelgavā MK tonēšana. Laba kvalitāte, sakarīgas cenas, liela matriālu izvēle.

Patālu Mītava. Mani arī interesē noņemt veco , uzlīmēt jauno.

Pirms trīs gadiem notonēju Sebringam visus aizmugurējos logus Deglava ielā, aptuveni pretī Maximai XXX. Precīzu adresi un nosaukumu tagad no galvas neatceros. Joprojām viss izskatās smuki, bez burbuļiem un defektiem.

Es arī kaut kad ,kaut kur notonēju. Bija ļoti labi.

Nu baisi noderīga infa, ne ?

Tas vēl ir aktuāli?

Logu tonēšana?

Nu jā, ja netīšām sanāk akvāriju nopirkt.

Šobrīd tas ir aktuāli ,un faktiski ta ir visu laiku.Normālus servisus ari grūtāk atrast.Atceros pats kad meklēju un biju citās vietās.Rīgā vienā izslavētā sen atpakaļ atceros-auto smirdēja pēc cigaretēm pēc paveikta darba,jo servisa darbinieki telpās pīpēja.Durvju gaisais apšuvums nocukots ar netīrām rokām ,un tāme ar ne mazā.

Tad jau vel ir tādi servisi kur nemaz parastos auto vairs neņem ,jo tur tik ferrari un līdzīgus aplīmē,un ja pat tiec tad tāme kosmosā.

Bet pārsvarā līmē daudz ,jo man pašam šeit lai aplīmētos parasti nu nedēļa ir rinda.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti