Kārtot: Augošā secībā
Skubs 05.03.2007 23:34

galant rakstīja:

Uggga rakstīja:

Kamikadze rakstīja: shami taksh ar mazdaam un hondaam tik njeemaas ... taga arii galantus njem?!?

Nesmādē

Viss kārtībā. Aizbraucu uz Kemi un nomainiju. Tagad viss ir kedā

Ka tik rīt nebūtu tev jaunu topiku jāveido ar nosaukumu "Pērku Galanta dzinēju"

Tu laikam drošsirdes esi ka tādu lietu ka siksnu maiņu uzticēji tādiem lamzakiem no KEMI kas pat bremžu klučus normāli dažiem neprot nomainīt!

Skubs 27.06.2005 23:54

perkons rakstīja:Šo pavasari saskāros ar kondicioniera darbības problēmām. Sāku interesēties un visi iesaka "Gvido". Daudz nedomādams braucu turp ,saskāros ar lietām kuras otreiz negribu baudīt:

1. Jāgaida dzīvā rindā

2.Attieksme pret klientu tāda , ka tev no viņiem vajag ,tad gaidi un neprēgā

3. Rindu jāmeklē pašam , jo reakcija no servisa puses vienkārši nav.

Braucu projām , atradu vienu amatnieku Imantā , par daļēju uzpildīšanu ar luminiscējošo krāsvielu izmaksāja 10 Ls. Pec pāris dienām jābrauc uz apskati un diagnozes izteikšanu, to savukārt veiks Slokas 52 servisā.

Vasaras periodā ar augstminētām iekārtām mēdz būt problēmas , padalaties ar informāciju :kur un kā optimāli tās novērst!

Man bija tads pats joks ar viniem , noleemu ka diivaini cilveeki straada vai ari atmina viniem svaka, iebraucu paprasiit cik maksa kondika parbaude un uzpildisana pateica ka 5+5 =10 ls teica lai atbraucu citu dinu ieprieks pazvanot, tagad vienu dienu viniem bija reklama ka parbaudei atlaide 50 % tatad 7.5 ls kopa, nu zvanu lai pieteikties un prasu to cenu - tad man mute palika vala ka vins man pateica ka maksas tas 25 ls Es tanm saku ka nesen biju pie vina un vins man teica ka 10 ls, un veel atlade esot viniem a tas man - cenas kapusas )))

Nu pateicos un aizbraucu pie ieteikta no cilvekiem specialista kas visu parbaudija un par to samaksaju 2 Ls!

Lasītākie raksti

Jaunie raksti