Kārtot: Augošā secībā
hack11 16.06.2006 14:49

shearer rakstīja:

Vigants rakstīja:

shearer rakstīja: nestastiet pekstinjus, ka vecu auto uzturet sanak dargak nekaa jaunu. tas ir pilnigas mulkjibas.

jaunus auto perk turigi cilveki un mulkji. mulkji perk visadus getzveidiigos.

parasti ir ta ka mulkji pamanaas nopirkt nojaatus lietotus auto. un tad nu vinjiem vienreiz apriebjaas vinjus remontet, vinji sakasa pedejo kapeiku un noperk kaukadu getzu uz lizingu. un tad domaa ka viss ir ljoti ljoti labi, jo vairs nav jachakarejas pa servisiem. getzisti - cilveki, kuri nekad muzha neko saldaku par burkanu nav eedushi, tapec vinjiem tas auto liekas tik labs...

nu jā... stereotipi...

Ar Hyundai bieži vien brauc cilvēki, kas var atļauties arī jaunu mersi... tikai viņi saprot, ka viņiem NEVAJAG vairāk kā viņiem vajag... ja vajag pārvietoties, nopērku Matrixu un braucu bez bēdu... i kādu kapeiciņu ietaupīju... ieinvestēju ietaupīto naudiņu un pēc pāris gadiem skat esmu jau nopelnījis 10 tūkst LS!

vot tā domā cilvēki, kas ekonomē!

turigi cilveki neko neekonomee. mulkji brauc ar getziem, turigi cilveki ar mershiem. nez vai tu varetu pavilkt 400ls-500 menesi + kasko, lai brauktu ar jauno E klasi. un tie kas to var atljauties, ar getzu nebrauks NEKAD!

nu aizd*rsies!

par piemēru minēšu savu radagabalu. būvfirmas īpašnieks. īkmēnesi tīrā peļņa, kas nonāk jau viņā kabatā tuvojas ciparam ar 4 nullēm. bet brauc ar Peugeot Partner! jau otro gadu.

nevienu no saviem auto, ko ir pircis pēdējos gados nav pircis uzreiz naļikā. tikai līzingā un tikai jaunus, jo neizmantoto naudu var ieguldīt.

hack11 16.06.2006 12:17

arī man. bet es labrātāk braucu ar getzu, jo varu atļauties līzingu un esmu drošs par saviem ienākumiem tuvākajos gados.

un nesavelkot jostiņu.

hack11 16.06.2006 12:06

shearer rakstīja:

hack11 rakstīja: es tikko apskatījos iekš nic.lv un domēns šrots.lv un shrots.lv ir brīvi.

mož mēģiniet dibināt kādu virtuālu tusa vietu sev?

pavērsies milzīgas iespējas: varēsiet staipīt gailīšus cik ļoti šilde uz haubes pagarina, cik kruta ir pilsētā braukt ar AWD atļautā ātruma robežās, cik labi ietaupīji mainot eļļu pie Sašas utt. iepsējas ir gandrīz neierobežotas.

redz kaa ir, paradas sachakareta cilveka domashanas veids. es ar savu AWD braucu visur. gan pa pilsetu, gan pa zemes celju, gan ari tur kur tu ar savu getzu nemuzham neiebrauksi. un ziemaa es braukshu vismaz divas reizes aatraak nekaa tu. un tas ir kruta. un man patiik. bet man nepatiik ka tu bazune, ka tavs zilais perdeljots ir uuberstailiigais vaagens. un pats galvenais ka JAUNS!!! un man pilnigi vienalga vai maina man elju sasha vasja vai pasha, galvenais ka vinja tiek nomainita un viss ir bumbaas. pie dilera pa 45ls mainit elju ir pachotna ja? tas ir tapat ka braukt ar M3 ja? muaahahaa

nu redzi. man prieks, ka tu vari, gribi, māki un tev patīk auto lietas un ķimerēties ar savu auto (labajā nozīmē), savukārts es neesmu dzimis autosportists un mehāniķis. man nevajag M3 vai STi, jo es vnk nemāku to savaldīt un man nepatīk smērēt rokas ap auto, es labrātāk samaksāju vairāk un aizmirstu līdz nākamajai apkopei, nevis dzīvoju raizēs, kad tad īsti kas ir jāmaina un kad ir jābrauc uz servi. un dīleris uzņemas saistības par izpildīto darbu. Saša mani pasūtīs, ja kaut ko sačakarēs.

katram savs, bet nevajag nepamatoti braukt augumā ikvienam, kas domā atšķirīgi.

hack11 16.06.2006 12:01

Daniels_Reebuss rakstīja: Nu tak brauciet,nu. Tik kam tik briesmīgi jālielās ar tādiem pirkumiem?? Kāpēc citu,dārgāku,jaunu auto pircēji tā neklaigā?? Laikam nejūtas apdalīti.

a kas lielās? mēs tik mēģinām parādīt Jums zinātāji, ka NAV JUMS taisnība! neviens necenšas iestāstīt, ka auto pa 12k eur ir ikviena cilvēka sapņu kalngals un sit pušu ikvienu 5 gadīgu Audi un BMW.

apjēdziet taču, ka ir cilvēki, kas nevēlās braukt ar citas nācijas atbirām (bija taču iemesls notirgot šo ūberlabo auto?)

pirms gada visi pļurināja, ka getz nenoturēs pat gadu. tagad mūža termiņš ir pagarināts līdz 5 gadiem un tiek pamatots ar niecīgu atliušo vērtību. bet vai kāds ir pamanījis uz cik ir pakāpusies tā paša hyundai cena pēdējo mēnešu laikā? bet cilvēki turpina pirkt! paradokss. kur loģika? varbūt tomēr ir kaut kas, ko Jūs mazlietoto auto cienītāji nespējat saprast. (pievērsiet uzmanību vārdam "mazlietots" - manā uztverē tas ir līdz 3g.vecs)

hack11 16.06.2006 11:51

es tikko apskatījos iekš nic.lv un domēns šrots.lv un shrots.lv ir brīvi.

mož mēģiniet dibināt kādu virtuālu tusa vietu sev?

pavērsies milzīgas iespējas: varēsiet staipīt gailīšus cik ļoti šilde uz haubes pagarina, cik kruta ir pilsētā braukt ar AWD atļautā ātruma robežās, cik labi ietaupīji mainot eļļu pie Sašas utt. iepsējas ir gandrīz neierobežotas.

hack11 16.06.2006 9:26

bet kāpēc nepieminēji vāciešus?

hack11 16.06.2006 9:13

palasot atkal parādās smaids.

veči, un kas tad šitos topikus uztur?

kas ir tie lielie muldētāji?

puse pasaules ir atzinusi (pat amerikāņi!), ka Hyundai ir kas stirpi vairāk par spaini ar gaikām, bet iauto veterāni - autoinženierijas spožie prāti, ģēniji, guru un eksperti, cītigi tam pretojas.

varbūt ir laiks pamosties un atteikties no mītiem un stereotipiem?

hack11 01.04.2006 17:25

labākais risinājums: ņem audi A6 vai BMW 5. sērijas. labāk 7 bembi un 8. audi.

ideja, kā māja!

un cik izmaksā KASKO tādam bembim vai audi? ~Getz pusgada līzinga maksājumi? ja kāds bļaus nafig tā kaska, tad lai sākumā uzzina cik izmaksās viņam jauns ksenona lukturis ar visu lampu, ja nejauši kaut kur nošķils.

es neapšaubu, ka vācu autobūve ir soli priekšā (vai pat vairākus) korejiešiem, bet neaizmirstam par netiešām un iespējamām zmaksām.

Pirms dažām dienām Jūs manāmi pacēlāt lapas reitingu, tāpēc rakstu jauno adresi

www.getzclub.lv

Lasītākie raksti

Jaunie raksti