Kārtot: Augošā secībā
Norix1 24.04.2006 11:30

JBOZ rakstīja: Nu ko varu teikt?

2005.gada martā iegādāts, sedans, Ghia, 2.0L motorīts.

nu jauns kā jauns... jau nobraukti 18000km...

degvielas patēriņš atkarībā no kājas smaguma svārtsās vidēji no 6.2-8.5 litri.

kādas problz.? nu nācās servisā palabot logu tīrītāju slēdzīti... nedaudz gļukoja. parkojoties grūti orientēties pēc spoguļiem, liekas ka nepareizi rāda.... nu vārdu sakot, jāpierod.

nezinu pazuda vai nospēra bet sedaniem aizmugurē uz bampera ir tāds "sūdiņš" plastmasa kas nosedz āķi ai kā mašīnu var pavilkt, vot tas nokrita/nospēra nu detaļa Baltic Motors maksā aptuveni 6 LVL, + vēl jānokrāso.

kas vēl.... uzlikām motoram apakšā pannu... vairāk sāka dzirdēties motora troksnis salonā, bet tas netraucē... patīk 2.0l motoriņa rūkoņa, un ja grimb iemīt.... ļoti labi ceļ.

tas ātrumā viss, kas ir sakāms.

Nu ja, Ford(s) paliek Ford(s) - man pašam ir 2003gada 1.6l un izskatās ka defekti nemainās vai tas ir jaunais Focus vai vecais. Bet vienu gan varu pateikt auto tehniskais stāvoklis ir atkarīgs vienīgi no paša braucēja/lietotāja atieksmes pret auto, esmu salīdzinājis (braucis) ar tādu pašu noskrējienu (km), izlaiduma gadu, man piemēram nav neviena roba disku dekoratīvajās uzlikās (kalpakos). Nepiekrītu tam ka auto ir tikai pārvietošanās līdzeklis.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti