Kārtot: Augošā secībā
aiki 27.07.2007 18:17

Nu, es nebiju īsti pārliecināta, kurš dabūs pa bieti, ja es mēģinātu viņu apturēt. Katrā ziņā, mājās viņš toč atrausies, jo CP apnika aizmukušā nepārtraukti zvanošais telefons, viņš pacēla un sievai pastāstīja visu, ko domā, kur viņam jāiet utt.

aiki 27.07.2007 17:18

newman rakstīja: honda izskatījās maz cietusi.

Ja ņem pēc bojājumu nopietnības, tad maz. Vienubrīd bija doma noraut visu, kas karājas, un braukt tālāk svoim hodom, jo zem kapota viss kārtībā. Bet ja pēc detaļu skaita, ņemot vērā, cik hondai viņas maksā, tad var gadīties arī, ka pārsniedz apdrošinājuma summu.

aiki 27.07.2007 15:10

Sky_Walker rakstīja: bet nevar uzreiz pataisīt otru par dzērāju, nezinot rezultātus utt

Es nekur neteicu, ka dzērājs. Bet aizdomu līmenī iespēja paliela. Darbavieta un amats pēc nosaukuma, iespējams, saistīti ar maiņu darbu, darbs Rīgā, dzīvo ... no Salaspils pretējā virzienā, kā Rīga, laiks ap pusdeviņiem, braukšanas virziens atbilstošs, lai brauktu no darba mājās, no telefona visu nakti zvanīts uz dažādiem sieviešu vārdiem (Arī telefonā neskatījos es ), nu un protams, tā streipuļošana.

aiki 27.07.2007 14:48

vēl viena interesanta detaļa- aizmukušais MB vaģila mašīnā bija pametis savu darbinieka apliecību, mobilo un octu- arī no sava, bet cita, identiska MB. Un asiņainu airbagu.:-/

aiki 27.07.2007 13:54

taisnību sakot, tas mersis aizlidoja man gar pašu degunu, ar purnu nesdams sev līdzi bardģūru, kas nenotrūka, bet pamazām pogājās nost no mietiņiem. Ar to bleķa gabalu arī mani nonesa , tad sanesa un ienesa šim sānos- šis pa to laiku jau bija noparkojies pretējā barģūrā.

vecā japāņu šrota vadītāja,

#28 stūmane visos šīgada iauto posmos, izņemot pēdējo.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti