Kārtot: Augošā secībā
brazarnis 09.11.2013 15:50

Es jau pirms trim gadiem izlasīju tavu jīsmīgo stāstu par auto iegādi un braucienu no laukiem četratā un cik tur tie maisi ar lauku labumiem bija un vēl četras jaunas riepas, jā tiešām ietilpīga mašīna, bet ja ar šo mašīnu tā ir braukāts tad es to nepirkšu un vēl tas ka nākamgad jāpārkrāso mani nu nemaz neiekārdina un ir smaga vilšanās merivas cinkpjumā kas izrādās nav cinkojums tikai tāda rūsas aizkavēšana ķīmiskā veidā. Cenas salīdzinājumam paskaties autopliusa, tur samērīgākas, tur tie Latvijas tirgotāji iepērkas, piemet kādu bišķi un tirgo šeit. tai pelēkai ir kondicionieris tik nav uzrakstīts.

brazarnis 25.10.2013 11:17

tur jau tā lieta, ja cinkots tad nerūsē, ja zem gumijām rūsē 7 gada mašīna tad kaut kas nav kārtībā (šādi rūsēja žiguļi). Man bija avants ar pliku cinku braukāju 5 gadus un tad tikai sāka rādīties rūsa kad ar granti noslīpēja cinku.

Palasot sludinājumus reti kurš reksta cinkots, tās mašīnas ātri aiziet, neesmu gan ticis vēl līdz tam placim, bet piežīda rumbulā stāv divas it kā cinkotas kā viņš saka, nekur rūsu nevar manīt. Padārgas gan un ilgi jau stāv.

brazarnis 24.10.2013 16:33

Pats pašreiz meklēju skatos salīdzinu, man patīk sēdpozīcija tāpēc apstājos piešā modeļa, BMW vairs neapmierina. Par šo naudu ko prasa par merivām var nopirkt zafiru kur arī komplektācija ir patīkamāka, bet man tik lielu vairs negribās, vecums nāk ar savām dīvainībām.

Vēl varētu parunāt par merivu cinkojumu, kā tur īsti ir, vai tās visas ir cinkotas vai tikai uz pasītījuma. Jo tās dažas kurām nevar atrast rūsu ir vecāku gadu, pārējās sākušas rūsēt, ja šogad vēl ne tā var manīt tad pēc ziemas jau visi to skaisti redzēs.

brazarnis 24.10.2013 16:23

VWfans rakstīja: Vai šis ir izcila sludinājuma paraugs?

www.ss.lv/...

Par izcilību nespriedīšu, bet biju šo apskatīt, mašīna vienkārši paņem ar visiem pričindaļiem un izskatījās arī gana labi, pat neskatoties uz triju akmeņu pēdām logā, nodauzītiem punktiņiem uz kapota un jumta, un eļļas maiņas uzlīmi kur viss bija izdarīts septembra beigās pie 170T/km kaut uz spidometra 131T/km. Bet eļļas līmenis motorā zem minimālās atzīmes, kas liek nedaudz aizdomāties vai tikai ir uztaisīta uzlīme un nekas nav izdarīts, uzlīme ne mūsu valodā bet diezgan garš saraksts kas darīts. Ja nebūtu nogriezts spidometrs būtu daudz ticamāk. Lidoja mašīnīte kā bitīte, nekādu pretenziju no izbraukšanas. Pēc pāris dienām jau pārdota, visu izšķir komplektācija, īsāk būtu nosaukt kā tur nebija.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti