Kārtot: Augošā secībā
martindels 01.11.2013 11:30

Aizmirsu pieminēt, ka uzņēmumus, kuri ir lietojuši šo produktu ( šajā gadijumā domāju autoparki, nevis servisi), ir piemeklējušas lielākas vai mazākas problēmas.

martindels 01.11.2013 11:26

Nu nezinu kurš te Jūsu pulciņā speciālists, kurš nav. Vismaz redzu, ka Crankshaft nav pirmo gadu ar pīpi uz jumta. Mana sākotnējā doma bija cilvēkam pateikt to, ka nav jēgas ietaupīt pāris latus uz eļļas maiņu, bet labāk ieliet labu, zināmas izcelsmes eļļu, nevis brendu kura vesture sniedzas max. 5 gadus atpakaļ. Nez kāpēc Latvijā un citās 3.pasaules valstīs prezentē aizdomīgi lētu piem.: "vācu eļļu", ko nemaz paši vācieši nav redzējuši? Pats saproti, ka labu eļļu par tādu naudu nav iespējams saražot, tātad tehnoloģiskājā procesā ir kāds iztrūkums. Zinu, ka hidrauliskā eļļa no šī ražotāja E, ir tumša, tādas pat arī motorenes, nav pamata nedomāt, ka ar bāzi šai eļļai ir viss kārtībā.

Domāju, Crankshaft, ka pats savā autiņā nelietu augstākminēto un vēl dažas citas, Tev zināmas, eļļas

martindels 31.10.2013 15:16

Tas skaidrs, ka eļļas patēriņš ir normal lieta, bet nejau 0,5 l uz 500 km. Ja vien tā nav sporta mašīna.

Par otru tēmu.Nekas nav ne jāpīpē, ne jāosta. Vienkārši pastrādā nozarē un uzzināsi daudz. Starp citu, par bīstamo atkritumu pārstrādi uzņēmums saņem subsīdijas, ko nesaņem par neatjaunojamu dabas resursu izmantošanu, no tā arī veidojas cena. Kā Tev liekas, kur tad tā atrabotka paliek ko neizkurina? Grāvī to neviens nelej. Ir jābūt papīram par to ka esi tutilizējis, ko savukārt dara speciāli kantori. Un filtrēšanu sauc par hidrokrekingu, iesit googlē un palasi, diezgan populāra padarīšana.

martindels 31.10.2013 10:54

Šāds eļļas zudums gan liecina par motora problēmām, bet eļļu gan vajadzētu izvēlēties labāku. Labāk ielej Brenda pussintētiku, nevis lētāko sintētiku. Jo nav noslēpums, ka lētā gala eļļas ražo no jau reiz lietota produkta, tādēļ tas izstrādājas daudz ātrāk un ir jāmaina biežāk.Vārdos nesaukšu, bet Ieteiktu iet garām Beļģu produktiem, "Vācu", kuri tiek ražoti mūsu platuma grādos (pirmie burti Ka .., Ma.., ), un arī no mūsu ražotajiem. Respektīvi no pašiem lētākajiem.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti