Kārtot: Augošā secībā
Bruuusss 09.09.2024 11:59

Audi Q7 (facelift) ir ne tikai izsmalcināts un elegants automobilis, bet arī patīkams ikdienas lietošanā, pateicoties tam, ka tas apvieno augstu komfortu ar modernām tehnoloģijām. Jau iekāpjot automašīnā jūtams, ka salona dizains ir izstrādāts ar lielu rūpību. Augstas kvalitātes materiāli, mūsdienīgas līnijas un aizvien aktuālās krāsas rada sajūtu par greznību un stilu.

Viena no ievērojamākajām iezīmēm ir ērtais salons, kurā ir pietiekami daudz vietas visiem pasažieriem. Sēdekļi ir ergonomiski veidoti, sniedzot lielisku atslābumu garākas braukšanas laikā, kā arī nodrošina iespēju pielāgot sēdēšanas pozīciju, lai katrs pasažieris justos ērti. Aizmugurējā sēdekļu rinda var nodrošināt daudz vietas, un tās var arī ērti nolocīt, lai palielinātu bagāžnieka apjomu, ja nepieciešams.

Klimata kontroles sistēma ir vienkārši lietojama un viegli pieejama, nodrošinot, ka katrs pasažieris var pielāgot temperatūru atbilstoši savām vēlmēm. Klimata kontroles ekrāns ir skaidri saskatāms un saprotams, ļaujot ātri un ērti izlabot iestatījumus, pat tad, ja ceļoju pa sarežģītu maršrutu.

Visas šīs iezīmes kopā padara Audi Q7 par lielisku izvēli tiem, kas meklē gan komfortu, gan modernu tehnoloģiju integrāciju.

Bruuusss 15.05.2024 18:14

Skoda Superb Kombi 

Šī jaunākajā versijā izceļas ar klasisku dizainu, kas galvenokārt pamatots uz iepriekšējiem modeļiem. 

Auto ir aprīkots ar visu nepieciešamo un piedāvā plašu interjeru klāstu. Jāpiekrīt iepriekšejiem komentāriem, ka auto ir patīkams un praktisks ģimenei ar bērniem. 

Neskatoties uz dzinēja izvēli, Superb rāda līdzīgu veiktspēju un vadāmību.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti