Un tad, kad ir sasalis, es tajā traukā pievienoju ēdamkaroti iebiezinātā piena un/vai ievārījuma, tad viss ar vienu samalšanu ir gatavs, un saldējumam ir mīksta, perfekta struktūra.
Ja tā nav, pievieno vēl sīrupu, zapti vai to pašu pienu un vēlreiz samal caur aparātu. Jāsanāk ideāli.
Bija tā, ka sen nebiju pircis plombīru, un man mīļais Pols, kas tajā gardajā vafelē, tiešām likās jocīgs, ne tāds. Tas tikai nozīmē, ka mājās gatavotais ir tīrāks un labāks.































Ar labu aparātu tā galīgi nav ņemšanās 1.2L gatavi ir 6 minūtēs.
Nēesmu trāpījis vēl uz labu Molbertu, iekritu uz sorbertu. Bet rīt pērku Ruma - Rozīņu.
Es savukārt iesaku pamēģināt Häagen-Dazs, lielajos Rimi ir