Taksometra vadītājs iebrauc Rīgas CSDD tehniskās apskates bedrē (+ video) 43

 

Foto: iAuto

iAuto.lv | 21.jūlijs 2017 20:30

Kuriozs negadījums noticis CSDD tehniskās apskates stacijā Bauskas ielā, Rīgā - startējot automašīnu taksometra vadītājs visdrīzāk nav izspiedis sajūgu, attopoties bedrē zem pacēlāja.

Saskaņā ar aculiecinieka teikto, taksometra vadītājs tehniskās apskates stacijas darbiniekiem palūdzis atļauju piedarbināt automobili, jo nolietotā akumulatora dēļ automobili vēlāk varot neiedarbināt. Iedarbināšanas brīdī, automobilis uzsācis kustību, pabraucot zem pacēlāja, uz kura tobrīd pārbaudīta cita automašīna.

Īpaši bojājumi negadījuma netika radīti nedz automobīlim, nedz arī tehniskās apskates iekārtām. Ar astoņu vīru palīdzību iestrēgušo automobili izdevās izcelt aptuveni 15 minūšu laikā. 

 

Foto: iAuto

Foto: iAuto

Foto: iAuto

 
43 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
reku 21.jūlijs 2017 22:14
26 9 Atbildēt

Vajadzēja csdd iesūdzēt tiesā par nodarīto morālo un mantisko skādi,sarok zinies visādas nedrošas bedres bez mirgojošam lampinām un nožogojuma.

imzz 21.jūlijs 2017 23:16
24 40 Atbildēt

"Otrkārt. Kurš santīmpisis 21 .ajā gadsimtā brauc ar mehāniku?" Ar mehāniku brauc auto entuziasti, cilvēki ar sportiskām nosliecēm, tie, kuriem auto ir kas vairāk, nekā tikai pārvietošanās līdzeklis ! ;)

hartijs 21.jūlijs 2017 21:22
18 5 Atbildēt

Glauna mašīna un nekam nederīgs aķis. Man nav ko teikt!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 12

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti