Motociklists saduras ar kreisā pagrieziena veicēju (+ VIDEO) 34

 
iAuto | 17.maijs 2018 16:55

Ātri braucošs motociklists saduras ar automobili, kas no "aizsega" veic kreiso pagriezienu.

 
Visi komentāri
 
Vernons 17.maijs 2018 19:36
1 1 Atbildēt
650 18.maijs 2018 0:51
5 0 Atbildēt

ja reiz tu kkur tādos suudos lien, tad 9-tajā sekundē bija jāapstājas un drusku jāpaskatās- kur īsti tu lien...

Kanibaals 18.maijs 2018 8:26
5 0 Atbildēt

Abi labi, vien nepārredzamā vietā paātrinās, otrs droši rauj pa kreisi.

Te nesen Upīša ielā bija avārija arī līdzīga situācija -

Pļurkt 18.maijs 2018 8:46
8 0 Atbildēt

Tieši tādēļ es braucu ar Misku. Ar viņu nevar tik ātri ieskrieties, bieži jāpiepalīdz ar kājām, un arī ātrums ir muļķu (manis) drošs.

driveris 18.maijs 2018 9:02
4 0 Atbildēt

Vesels bars ar idiotiem:

Vernons 18.maijs 2018 11:24
0 2 Atbildēt

Savelkam paralēles!

18. Gājējiem aizliegts:

18.2. šķērsot brauktuvi ārpus gājēju pārejas, ja ceļam, kur ceļu satiksme notiek divos virzienos, ir četras vai vairākas braukšanas joslas;

18.4. iziet uz brauktuves, nepārliecinoties par to, vai netuvojas transport­līdzekļi, aiz stāvoša transportlīdzekļa vai cita šķēršļa, kas ierobežo redzamību.

Ar kājām ejot nedrīkst, bet ar auto braucot drīkst!

"Palaidniex" pat varētu pievilkt CSN 145. punktu un es pat neiebilstu!

Nesanāk mums dzīvot pēc CSL 19. p. 3. punkta! Un tiesiskā paļāvība, CSL 19. p. 4. p., ir sen mirusi, pat nedzimusi!

Pilsētā ātrumu starpības atšķirība blakus joslās 20 un vairāk km/h ir nāvējoša!

Palaidniex 18.maijs 2018 12:49
1 2 Atbildēt

Kāds te sakars ar gājējiem???

Atvainojos, kas ir jālieto, lai nosacīti parastu ceļa situāciju, kur iesaistīti tikai braucamrīki, mēģinātu savilkt kopā ar gājējiem un viņu tiesībām un pienākumiem?

Kāds sakars te ar neregulējamu gājēju pāreju?

Palaidniex 18.maijs 2018 13:41
3 0 Atbildēt

P.S.

76. Nogriežoties pa kreisi vai apgriežoties braukšanai pretējā virzienā ārpus krustojuma, bezsliežu transportlīdzekļa vadītājam jādod ceļš pretim braucošajiem transportlīdzekļiem un tiem transportlīdzekļiem, kas uzsākuši apdzīšanu.

136. Nogriežoties pa kreisi vai apgriežoties braukšanai pretējā virzienā, bezsliežu transportlīdzekļu vadītājiem jādod ceļš to transportlīdzekļu vadītājiem, kas brauc pa vienādas nozīmes ceļu pretējā virzienā taisni vai nogriežas pa labi. Šie noteikumi savstarpēji jāievēro arī tramvaju vadītājiem.

Vernons 18.maijs 2018 15:11
1 3 Atbildēt

Kā var iebraukt (iekāpt) joslā, kura nav un nebūs brīva pietiekamā attālumā?

Kā var bez aiztures "vilkt" garām auto, kurš, Tev nezināmu iemeslu dēļ, apstājies pirms nepārprotami redzama krustojuma?

Gājēji un braucēji ir pilnīgi identiski satiksmes dalībnieki!

Un CSL 19. panta 3. punkts teic: "Ka katrs no mums rīkosies TĀ, lai neveidotu, pat, bīstamu situāciju"!

"650" 18.maijs 2018 0:51

"ja reiz tu kkur tādos suudos lien, tad 9-tajā sekundē bija jāapstājas un drusku jāpaskatās- kur īsti tu lien...".

Palaidniex 18.maijs 2018 15:40
2 0 Atbildēt

Ja jau gājēji un braucēji ir pilnīgi identiski satiksmes dalībnieki (tā gan nav ne Vīnes konvencijas, ne CSN, ne pielaides satiksmei ziņā), tad kur problēma tos laist uz gājēju pārejas un ievērot viņu priekšroku?

Te vienīgā līdzība ir tā, ka atkal kāds ar vienu transportlīdzekli neievēroja otra transportlīdzekļa priekšrocības tiesības...

Ceļu satiksmes noteikumos, jau tā ir visai konkrēti aprakstīts kur un kam ir priekšroka un csecība un kārtība, kurā jākustas jāiet ceļu satiksmes dalībniekiem.

Bet grūgalvjiem tas nepieliec. Nu būu moča vietā tramvajs? Būu kā nesen sanāca pie Sporta akadēmijas - kabluks no sāna normāls, bet no priekšas skatoties par 30 % šaurāks.

Viss kas ir jāievēro jau tā ir uzrakstīs, atliek tik vien tāds sīkums kā ievērošana. Ja tu uzrakstīsi klāt vēl vienu apakšpunktu katram punktam - Ievērot obligāti - vai šitais tāpat kā gājējiem, šo jāievēro jo kaut kāds vernons tā teica - reālajā praksē PILNĪGI NEKAS nemainīsies.

Ja kādam nav prāta, gribās apzināti pārkāpt, vai riskēt ar savu dzīvību - neviens vernons ne ar kādu histēriju to neapturēs.

Vernons 18.maijs 2018 15:56
0 4 Atbildēt

"tad kur problēma tos laist uz gājēju pārejas un ievērot viņu priekšroku?"

Nu un kur tad tam gājējam ir priekšroka, izņemot kapsētu?

Nu kā tad tur ir ar gājēja priekšrocību Nomirt?

Palaidniex 18.maijs 2018 16:02
2 0 Atbildēt

Es neiesaku nevienam gājējam lekt zem ratiem, bet tiem, kuri nespēj izpildīt CSN 145. punktu novēlu uz pāris gadiem kļūt par gājēju, lai nāk apgaismība par gājēju tiesībām.

Lietuvā, kad tiem bija sodu puntu sistēma par to deva,m šķiet 6 punktus. Momentā visi sāka mācēt dot ceļu gājējam.

Un kur tava problēma dot ceļu gājējam, kaut kas pie pakaļas deg, jāpaspēj grafikā, par spīti CSN, vienkārši vecuma marazsms komplektā ar mazvērtības kompleksiem?

Ar frāzi "čja morda širše, tomu prav boļše" vari droši braukt dzīvot uz tik mīļo autrumu kaimiņvalsti.

Bradypus 18.maijs 2018 22:37
1 0 Atbildēt

Gana daudz staigāju ar kājām un pārliecinos, ka lielākā daļa 145. punktu ignorē, braucot atbilstoši Vīnes konvencijai. Un tikai pa retam uzrodas kāds ieverojošs idiots, kas kavē satiksmi, provocē agresiju un reizēm pat izraisa negadījumus.

Palaidniex 18.maijs 2018 15:45
2 0 Atbildēt

P.S.

Par to nepārprotamību.

Tur tā rinda gaidīja uz papildsekciju nākamajā krustojumā. Rinda bija monolīta! Tad jau lāča pakalpojumu drīžāk izdarīja tas, kurš tam koblukam sadomāja iedot "logu", kad visi jau sāk braukt uz kreizo papildsekciju...

To vernonīgo kablukistu, kurš laikam tikai spoiguļos vien prot blenzst - pie acu ārsta, jo tas lieliski varēja redzēt moci izgriežamies, JA VIEN BŪTU SKATĪJIES UZ PRIEKŠU pa vislielāko vitrīnu kabluka salonam - pa priekšējo stiklu! Līdz ar to saprastu, kakamēr moci neredz "logā", kuru atvēlēja kreisā pagrieziena veikšanai - braukt nedrīkst! Bet brauca, jo visiem priekšā esošajiem esot nezkas jāgarantē...

Un man kaut kā nešķiet, ka mocis nu baigi būtiski būu pārsniedzis ātrumu...

Vernons 18.maijs 2018 16:05
0 3 Atbildēt

Tādi kā Tu un Tev līdzīgi organizē arī satiksmi! Aplūkoju kartē to rajonu. Satiksmes organizācija nav loģiska. "Kablukam" kreisais pagrieziens būtu vietā un laikā tajā pašā krustā no kura izbrauca "mocis"! Un nekādi kreisie pie divu joslu kustības bez luksofora!

Priekšā esošam bija, ir un būs jāgarantē drošība, tik ilgi cik pastāvēs satiksme. Bet CSN ir spēkā pie noteiktiem ātruma limitiem katrā konkrētā ceļu posmā.

Palaidniex 18.maijs 2018 16:14
1 0 Atbildēt

Manuprāt, tu mums esi tas vecais, kura laikā visu šito sabūvēja, jo nu jau te bezmaz uzmeties par simtgadīgu vienīgo viedajo. Nu vismaz mēģini par tādu te izlikties, kurš nu vienīgais fūri, vienīgais autobusu, vienīgais pa krieviju, vienīgais pa rietumiem...

Čalīt visu šito sabūvēja tieši TAVAS ekonomiskās aktivitātes laikos. Saprojektēja tādi kā tu, būvēja tādi kā tu un tagad apvaino pilnīgi neiesaistītos paša varoņdarbos.

650 18.maijs 2018 15:50
0 0 Atbildēt

Jautājums vietā- nu kaa taa var.....Tipiski dalbaēbisks gadījums.Iepriekš jau nezcik līdzīgu gadījumu tirzāts.Dalbaēbiem nepielec- ja kāds kaut kur "stāv" jeb ja kādas citas jocīgas lietas notiek - nu tak piebremzē un pievērs papildu uzmanību, kamēr TEV netop skaidrs, kas īsti tur ir. Piem tas lohs uz tramvaja sliedēm- viens "laipnais" viņam atļauj izspraukties cauri rindai, bet vajag taču arī pārliecināties- kas notiek tajā "brīvajā" telpā, uz kuru tu esi izspraucies. Ja tev tavā sānā iemauks rindu apbraucošs agresīvs braucējs- kāda vairs nozīme, ka viņš lohs un pārkāpējs, ja tieši Tavs auto tiek sabojāts.Tāpat arī braukt rindai garām ar lielu ātruma starpību un 30cm no viņu spoguļiem- tak tur pa katru šķirbu var kaut kas negaidīti izlīst vai izskriet. Ta brauc vismaz pa savas joslas malu un glūni tiem stāvošajiem zem riteņiem vai vismaz virtuāli esi gatavs reaģēt.

Palaidniex 18.maijs 2018 16:04
1 1 Atbildēt

Tāpēc piekrītu faktam, ka milzīgai daļai cilvēku vajadzīgs auto ar pilnīgu auto pilotu, bez jebkādām vadības svirām tajā, proti - lai tajā pārvietojās kā pasažieris. Jo robotam izildīt CSN prasības nesagādā problēmas un tam netraucē mazvērtības kompleksi...

Vernons 18.maijs 2018 16:08
0 4 Atbildēt

Tev derētu kādu brīdi pabraukt ar "fūri" un autobusu, lai vismaz mēs varētu diskutēt kā līdzīgs ar līdzīgu.

Palaidniex 18.maijs 2018 16:11
2 0 Atbildēt

Ja tev transportlīdekļa veids vai kāda transportlīdzekļa vadīšanas pieredze traucē ievērot CSN, neko labu par tevi tas neliecina, kā arī norāda uz to, ka tr. līdzekļa vadīšana nav priekš tevis.

Ir simtiem citu profesiju, kur sevi realizēt, ja vien neesi pilnīgs šoferis.

Vernons 18.maijs 2018 16:19
0 4 Atbildēt

Tu ar sava auto vadīšanu netiec galā! Tu pat divas lietas vienlaicīgi neesi spējīgs atcerēties, kur nu vēl trīs! Un tādi kā Tu mēģina ietekmēt kaut ko satiksmē? Ne Tev spriest par manu kvalifikāciju. Ne Tev noteikt ko man vai kādam citam darīt! Es uz ielas jūtos kā zivs ūdenī! Un mani ir grūti ar kaut ko pārsteigt. Un tāpēc ir jābeidz piekopt noziedzīgu politiku ceļu satiksmē tandēmā CSDD, ceļu policijai un apdrošinātājiem. Normundam Krapsim būtu pienākums CSDD pasaukt uz "tepiķi", lai izlabo 30 gadu garumā pieļautās kļūdas!

Palaidniex 18.maijs 2018 16:31
1 0 Atbildēt

Klausies, zivs, tad jau man pēc taviem apgalvojumiem sen bija jāraksta no mākoņu malas...

Par kādiem 30 sliktajiem gadiem tu te runā, mīlīt?

Tu un tādi kā tu sabūvēja esošo ceļa infrastruktūru. Pa pēdējiem 30 gadiem ir aizliegti tūktošiem bīstamu kreiso pagriezienu, tupu satiksmes organizācijas paraugu utt. Protams, - visu to debilismu, ko tādas "zivis" kā tu reiz sabūvēji vienos 30 gados nav izdevies, jo fiziski nav iespējams nemaz savākt.

Kā arī braucēju kultūra ir nesalīdzināmi uzlabojusies - pamēģini pāriet ielu pie zaļās gaismas ap 80-to gadu, ja mašīna taisa labo vai kreiso pagriezienu...

Kā arī CSNg rezultātā panāktā mirstība ir nokritusies zemāk kā jelkad. Pat neņemot vērā to, ka agrāk statistikā tika ieskaitīti tikai tie, kas gāja bojā uz vietas vai teju tikai pirmajā diennaktī pēc CSNg, salīdzinot ar tagadējo līdz 30 dienām pēc CSNg, kā arī "nelielo" autoamašīnu skaita pieaugumu kopš 87. gada...

Es domāju, ka tu kā vecs komuņaga te izpildies un savus baļķu kravu savās acīs nemaz nespēj samanīt, jo jāmeklē skabargas citu acīs...

650 18.maijs 2018 16:57
1 2 Atbildēt

Ko tu viņam piepfisies? Ja tajā laikā ko būvēja- tātad pēc tā laika kanoniem. Cita lieta,ka būvēja neslikti un ka "tajā laikā" uzbūvēto veiksmīgi lietojam vēl šodien.Un, ka "pašu nopelns" ir tikai plika drirsa- viens padebiils saulkrastu apvedceļš, četrkārtējs bauskas šosejas pi-donedaremonts un (daži) par europas naudu atjaunoti posmi.Pārējais mums viss sūkā treknu mpi. Lai objektīvi spriestu par kustības atšķirībām kaut vai 80tajos un šodien- ir jābūt objektīvai sajēgai un, kā minimums, būtu bijis jābūt par aktīvu braucēju gan toreiz gan tagad.Nevis ka ar demagoģiju mums pašpieņemts nodarboties, katram atbildīgajam mpim izceļot kādus "Savus" nopelnus, kuru īstenībā praktiski nav.

Palaidniex 18.maijs 2018 17:24
2 1 Atbildēt

Tu vēl uzraksti, ka komunisma laikos sabūvēja labāk, nekā ja te būtu kapitālisms vidu pēckara laiku...

Tagad nebūtu jālabo tik daudz ko, ko tolaik saplānojis. Gan arī naudas būtu vairāk, infrastruktūra jēdzīgāka utt...

Bet ir kā ir. Un Apgalvot ka pa pēdējiem 30 gadiem viss ir tikai pasliktinājies un nekas nav uzlabots var tikai pilnīgs, atvaino, muļķis!

650 18.maijs 2018 17:50
2 2 Atbildēt

Jā,protams, es varu "apgalvot", ka pa lielam gandrīz nekas "jauns" un "labs" pa 30 gadiem šeit (diemžēl) nav uzbūvēts.Kaut gan valdības noteiktie nodokļi un nodevas no braucēju puses visu to laiku tomer ir tikuši maksāti.Uz krievu "uzdāvinātā" Jūrmalas apvedceļa reku ir uzslējies latviešu varonīgi (sūudīgi..)uzbūvēts un nesen renovēts tilts- līdz ar ko šis ceļs tapis par "lietojamu".Uz otra tilta krievu ieplānoto 4joslu vietā tagad tur ir atklāta stāvvieta makšķernieku transportlīdzekļiem.Uz krievu izbūvētās Jelgavas šosejas kā "piemineklis" ar zāli un sēnēm apauguši stāv krievu uzbūvētie tilti četrjoslu kustības "plānotajā" fragmentā.Vidzemes šoseja (krievu laikā būvēta..) ir nolaista līdz kliņķim (neskatoties uz vairākkārtēju "kapitālo" subremontu.Slepkavu iecienītais Kokneses-trakts ir "moderni" uzbūvēts uz krievu laikā izšķūrētiem pamatiem.Jūrmalas šoseja (suuda 6km garumā..)- tā vispār ir palikusi no krievu laikiem atmiņā ar citur/nekad/vairs neredzēto zīmi "120" un ar šobrīd dzīvībai bīstamu stāvokl lietus laikā. Caurs žogs tur ir uzbūvēts pa 30 gadiem un likvidētas pāris apgriešanās vietas.Slinkums tālāk domāt un uzskaitīt.Nemaz nerunājot par to, ka pompozi par euronaudu moderni atjaunoti ceļa fragmenti uz viena un tā paša ceļa itin mierīgi mijas ar galēji suudīgiem fragmentiem bez infrastruktūras un bez marķējuma un ar braukšanai bīstamu segumu.Par ko te būt jālepojas ??

Palaidniex 18.maijs 2018 19:11
2 0 Atbildēt

Un?

Ko Tu ar to gribēji pateikt?

Ko no tā visa uzbūvēja līdz, teiksim 1973. Gadam?

Un kas te būtu uzbūvēts, ja ne esība “draudzīgajā” padomju saimē, bet attīstoties ejot savu ceļu, kā to paveicās izdarīt Somijai?

Mums vēl ilgi galvas pēc “padumjās laimes” būs no piepēm jādezinficē... ar visām izrietošajām...

Pļurkt 19.maijs 2018 8:28
1 1 Atbildēt

Ja 90-tajos pie varas nenonāktu zagļu varza, tad nekādas piepes galvā neaugtu!

Diemžēl pilnīgi viss kam pieskaras šīsdienas "celtnieku" roķeles tiek sajāts, ja vēl līdz tam kaut kā turējās!

Simtām reižu esmu teicis, ka komunistu laikos pēdējie dzērāji strādāja ĀTRĀK un KVALITATĪVĀK!

Pašlaik tie kas neko nejēdz un nav spējīgi apgūt nevienu profesiju iet strādāt celtniecībā!! Bez tā visa tieši celtniecība ir kolosāls lauciņš kur izzagt Eiropas iedotos līdzekļu ļoti lielos apmēros.

Neatminos, ka kāds svaigi noasfaltēts ceļš sāktu brukt jau 2. gadā pie komunistiem!! To ka tieši pēc 2 nedēļām to jauno asfaltu pārraka kā bija soc laikos, tā arī ir šobaltdien!!

Atgādiniet, lūdzu.... no kura gada Latvijai būs jāsāk atdot iedalītie finansu līdzekļi??

650 19.maijs 2018 0:08
1 1 Atbildēt

Es neko ne pateikt, nevienu ne aizvainot un neko te visur politiku pīt.Man ar krievu režīmu savi rēķini,neesmu nekāds "bijušā" patriots,lai neteiktu vairāk.Vnk saku (manuprāt) skaudru taisnību.Tur ne ka par 73šo vai 69to gadu diskutēt, tu pat tik vienkārši nemaz neatradīsi googlē datus ne par tās pašas jūrmalas šosejas būvniecību ne sākotnējo izskatu.Acīmredzot, tas kļuvis "noslēpums"- tā lai katrs tik klutivē naidu un ražo demagoģiju.Lūk viens no retajiem 70to gadu foto.Es varu derēt, ka tur asfalts tolaik bija 600% labākā stāvoklī un attēlā redzamā kalnciema virziena uzbrauktuve bija 2600% labāka par to "šodienas" suudatraipu,ko tieši turpat esam 45 gadus ideāli uzturējuši un kibernētiski izcili salāpījuši.Paskat, tā marsiešu uzvilktā viena platā betona līnija vien ko izsaka un cik viņa "maksātu" pēc šodienas mega/izcenojumiem.Pat reku laternu stabi liekas taisni un starpjoslu barjera neatgādina veidojumu no vistu meesliem...

Palaidniex 19.maijs 2018 20:50
0 0 Atbildēt

Tad kad ieliksi auto armētā betona stabiņā vai lokanā metāla vai puņķainā plastmasas atstarotājā, tad parunāsim...

P.s. Un piemirsi vēl tādu sīkumu - ceļa noslogojumu un satiksmes intensitāti. Tie jau nu nekādi neietekmē ceļa seguma ilgmūžību...

650 19.maijs 2018 22:17
1 1 Atbildēt

Pļetj, nu Tu gan esi ārkārtīgi ļauns subjekts.Vnk riebiigs, sorii..Loģiski ka tur "intensitāte"- itin it jo sevišķi tajā tur pašlaik kā pēc karadarbības caurumotajā, kretīnu vadībā "salabotajā" un pi-zdaboolu izpildījumā "uzturētajā" tagadējajā jaunmārupes/kalnciema/liepājas virziena apvedceļa uzbrauktuvē. Tur, kur Piņķu tagadējie iezemeši ikdienā sūkā impi un lauž piekari un kur tāds msh testē lepni savu golfu un jautaa pārējiem lohiem, uz cik viņi tur varot izbraukt.Tas speciāli, lai kādi ar šo lietu saistītie kretiini varētu sev 2018g "balvas" padalīt un lepoties ar "dižpadarīto" 45g veca asfalta pārveidošanā par nelietojamu suudu.

Palaidniex 22.maijs 2018 10:36
0 0 Atbildēt

Lai gan nav par tēmu, bet te daļēja atbilde, ko par 28 gadiem kopš kara beigām - tātad līdz 1973. gadam uzbūvēja Padumji valdītajā LPSR (jo 90-gadā Padumjā ekonomika sen bija jau sabrukusi - tātad - visam stāvoklis, teju kā pēc kara) no lielajiem autoceļiem:

Vidzemes šoseja (A2) no Garkalnes līdz Sēnītei ir izbūvēta 1974. (kreisā brauktuve) un 1976. gadā (labā brauktuve), seguma remonts īsos posmos veikts 1999. un 2003. gadā. Šoseja no Sēnītes mezgla līdz Gaujai ir būvēta no 1977. līdz 1983. gadam, bet no Gaujas līdz divu brauktuvju posma beigām – līdz 1984. gadam. Sēnītes satiksmes mezgls pēdējo reizi remontēts 1999. gadā. Satiksmes intensitāte 2017. gadā: no Tallinas šosejas (A1) līdz Garkalnei – 27 516 auto/diennaktī; no Garkalnes līdz Sēnītei – 21 336 auto/diennaktī; no Sēnītes līdz Siguldai – 12 985 auto/diennaktī.

Chankaishi 20.maijs 2018 9:30
0 0 Atbildēt

Video redzamaa vieta pati par sevi ir melnais punkts. Peec likuma vainiigs, protams, autovadiitaajs 100 punkti, bet, buutu es pie taa mocha stuures, tomeer padomaatu, kaapeec taas triis mashiinas pa kreisi apstaajushaas. Pie tam, braucot ar moci, redz paari vieglo autinju jumtiem nedaudz. Nevajaga jau sevi speciaali galeet nost, kaut arii tev priekshroka.

Amadejs 23.maijs 2018 16:04
0 0 Atbildēt

Braucot vienmēr jābūt gatavam piebremzēt, pat tad ja ir tavs ceļš...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 21

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti