Sliktākais no risinājumiem - autovadītāja kļūdās, "pārdomā" un izraisa avāriju (+ VIDEO) 10

 
iAuto | 9.novembris 2018 16:44

Saprotot, ka kļūdījusies ar šķērsielas izvēli un var iebraukt zem "ķieģeļa", autovadītāja ar Honda Fit cenšas atgriezties savā joslā un saduras ar Toyota Land Cruiser.

 
Visi komentāri
 
imzz 9.novembris 2018 17:44
7 1 Atbildēt

Izskatās, ka būtu izmainījušies , ja kruīzers grieztu pa labi, nevis pa kreisi.

Kanibaals 9.novembris 2018 17:46
2 5 Atbildēt

Juridiski abpusēja vaina. Kruīzeram vēl bremzes nevienādi ņem.

Ezis 9.novembris 2018 19:38
7 4 Atbildēt

izskatās, ka abi izvēlējās sliktāko no risinājumiem....

650 9.novembris 2018 21:44
7 20 Atbildēt

Kad redz, ka viens neadekvāts kko neadekvāti tavā tiešā tuvumā dara, tak vienmēr vajag cieti ieturēt to savu taisnīgo kursu.Plus vel vajag izvēlēties precīzi tādu pozīciju, lai tam neadekvātajam liktos, ka tu pieturēsies labajai malai, kamēr viņš kaut ko tur "paspēs". Nekādā gadījumā iepriekš nepiebremzēt.Kur nu vēl tādā vietā, kur sliedes apmēram tik tuvu aka ganību dambī.Ja redz, ka kāds lohs sataisījies tādas sliedes šķērsot, tur vienmēr vajag tēmēt kādus 10-12cm tam garām.Vairāk nevajag.Jo pie sliedēm piebraukušais Vienmēr metru pirms tām dod mizā un lec tām pāri ar palēcienu.Tas ir zināstniski p(P)ierādīts.Itin sevišķi, ja gadījumā tur vēl arī trambajs redzamā puskilometra tuvumā pagadās.Vai, ja viņš 32 cm pirms pirmās sliedes tomēr sadomā mirkli pavērot tipa ir/nav.Bet citādi ok.Neskatoties uz paresno Kuņģi, reakcija samērā laba.

ivars 10.novembris 2018 0:26
1 1 Atbildēt

abi lohi

aizejošais 10.novembris 2018 8:57
5 1 Atbildēt

Tas resnais kuņģis nogulēja! Tak jau pa gabalu var redzēt, ka labi nebūs, bet šams tik pēdējā brīdī savu šķībi bremzējošo divarpustonnīgo abru mēģina savākt.

Nu un kaza ar to mazo grabuli ar tik pat tupa.

650 10.novembris 2018 16:32
3 0 Atbildēt

Jā.Tas Tu “redzēji pa gabalu”. Bet resnajiem kuņģiem ar 2,5t ir cita filozofija.Īpaša.Lai katrs sevi sargā no situācijas, kad savureiz viņam vai kādai mazpieredzējušākai bet viņam svarīgai Personai gadītos sastapties ar to.

Ps, īpašs sveiciens tam p/daram,kurš te augstāk vakar pusstundas laikā 16 mīnusus uzproducēja pie mana erotiski ironiskā vēstījuma.

... 12.novembris 2018 10:51
2 2 Atbildēt

Lai arī ko darīja dāmīte ar Hondu, formāli tieši LandCruisers iebrausa pretējā joslā un izraisīja avāriju...

Vernons 19.marts 2019 8:21
0 0 Atbildēt

Ir tads termins "Dot celu"!

Un ir tads CSL 19. panta 3. punts: "Neveidot bistamu situaciju"!

Un tad kad notikusi sadursme stajas speka "Celu satiksmes Likuma 4. punkts!

Nevajag emocionali spriest par notikuso. Nu un kurs ir 100% vainigs?

Vernons 19.marts 2019 8:23
0 0 Atbildēt

Izlaboju kludu! CSL 19. panta 4. punkts: " Tiesibas palauties"!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti