Pirms manevra paskaties spogulī (+ VIDEO) 26

 
iAuto | 8.janvāris 2019 16:43

Epizode beidzas veiksmīgi, taču video autors vēlreiz atgādina visiem zināmo patiesību: "Pirms apdzīšanas uzsākšanas, paskaties spogulī"

Kāda ir Tava pieredze?

 
Visi komentāri
 
Vernons 8.janvāris 2019 16:58
1 4 Atbildēt

Kas tur ko Luret! Pofig! CSN tikai katram otram!

Palaidniex 8.janvāris 2019 18:34
4 3 Atbildēt

Kā tur ir - pārkārtojoties no otrās uz pirmo joslu, Tu tak personīgi atļauj un teju iesaki, ka spoguļos nav jāskatās, vainīgs būs “apsteidzējs” pa labo pusi...

Nu, kā tur ir, vernon?

Vernons 8.janvāris 2019 19:11
1 3 Atbildēt

Tev sevi jamak atpazit! Spogulos nav jaskatas un virzienraditajs nav jasledz! Tu, draudzin, vienkarsi esi dumjs. Nelabojami! Laimigu Jauno gadu!

Palaidniex 8.janvāris 2019 20:54
3 1 Atbildēt

Varētu konkrētāk, ar piemēriem un maniem citātiem? Eu, vecais demagog?

Palaidniex 8.janvāris 2019 21:06
3 1 Atbildēt

Ja jau Tu gribi saskatīt mani šajā video, tad, es drīzāk būtu filmētājs. Tevis šajā video nav, jo Tu, filmētāja vietā to neuzmanīgi vadītāju, kurš kļūdījās pa visu vārīti mēģinātu “likumīgi sabraukt”... ja ticēt tam ko raksti, kur jāskatās un kas jādara ar “bezvērtīgajiem” gājējiem uz ielas un tiem, kam gadījies nedaudz kļūdīties...

Vells 8.janvāris 2019 21:22
7 0 Atbildēt

jau otrais video, kur divi komentētāji plēšas uz vella paraušanu, taisni žēl, ka citi nesaprot, kādu teoriju vai likuma burtu katrs no viņiem aizstāv

Bradypus 9.janvāris 2019 12:12
2 0 Atbildēt

Patiesībā katrs savā veidā uzskata, ka ir karalis uz ceļa un visiem pārējiem ir jārupējas par viņa labklājību. Bet karalis var būt tikai viens - tādēļ arī plēšas.

Palaidniex 9.janvāris 2019 17:25
0 1 Atbildēt

Nesatraucies, es sevi, atšķirībā no vernona, par karali uz ceļa neesmu uzskatījis.

Ja es eju uz apdzīšanu - tātad ātruma pārkāpumu - esmu uzskatījis - ka tā ir mana problēma, nevis visiem jārāpjās kokos, un jāglābj mani, ja man draud nošķilšanās.

Kaut kā piebremzēt pie pārejas arī nav sagādājis grūtības.

Ja nav droši apdzīt - pagaidīšu un netaisos elsot priekšā braucējam pakausī.

Vernons 8.janvāris 2019 21:27
0 5 Atbildēt

Es par to ka CSN japilda katram! Un tas sakas ar CSL 19. panta 1., 3. un 4. punktiem. Ne vis katram otram.

Kanibaals 8.janvāris 2019 21:37
4 0 Atbildēt

Katram otrajam, jo distanci negribi ievērot.

Vernons 8.janvāris 2019 21:41
0 5 Atbildēt

Nu re vainigie piesakas pasi! Tatad katram otram.

Palaidniex 8.janvāris 2019 22:08
5 0 Atbildēt

Un kas vainas pārejiem CSL punktiem?

Un kas vainas MK noteikumiem ar nosaukumu - Ceļu satiksmes Noteikumi? Izlases (tikai tev vien zināmā, katru reizi citā) kārtībā punkti labi, un veselu strēķi drīkst neievērot? Izlikties ka tādii nav, jo kundziņam tie nepatīk?

ES 8.janvāris 2019 22:52
2 0 Atbildēt

labi ka viss tā beidzās, ka nebija kāds smagais pretī....nu nepamanīja ka jau uzsākta apdzīšana, vai pa to viņu tagad jāsoda būtu. Labi ka tā. iesācējiem, jebkurā situācija kurā gadās uz slidena ceļa/sniegota nav jādara straujas kustības ar stūri, lēnām un mierīgi....lai Visiem veiksmīgs mājupceļš!

650 9.janvāris 2019 2:32
2 3 Atbildēt

Izrādās, ka Lieliskais S-zuki nemaz nav mašīna.Tas ir vnk neprognozējams S-uuds.Izsvarojuma kompensācijai vēlams augu gadu vadāt bagažņikā pāris gab mešok s gavnom. Filmētājs mums gan kā jau vienmēr, P-ass. Gan jau tai S-braucējai atradīsies kāds "advokāts", kurš no viņa "uzprasīs".

par Suzuki 9.janvāris 2019 11:18
1 1 Atbildēt

Ja,vajadzīgs arī tā auto vadītājs pie šofera klāt.

Jurris 9.janvāris 2019 8:38
1 4 Atbildēt

Cik saprotu, Palaidnieks neizprot radušos situāciju un komentē dīvaini.

Vernons 9.janvāris 2019 9:15
1 5 Atbildēt

Ta ir mana vaina!

ZZZZ 9.janvāris 2019 9:05
6 0 Atbildēt

Nu re, te katrs komentētājs brauc pēc saviem noteikumiem un apliek sievietes, ka neprot braukt . Respektīvi esiet ļoti uzmanīgi uz koplietosanas ceļiem, jo daudzi brauc pēc saviem noteikumiem

Vernons 9.janvāris 2019 9:14
0 1 Atbildēt

CSN ir tikai viena fraze: "Ievero Distanci"! Un si fraze atcel CSN!

ZZZZ 9.janvāris 2019 9:52
14 0 Atbildēt

Tieši tā, jo lielāka distance, jo lielāka iespējamība izlabot kļūdas. Gan braucot joslu intervālu ievērojot, gan priekšā un aizmugurē esoša auto distancei. Jo godīgi runājot, kuram tad nav gadījies. Visi esam tikai cilvēki.

Vernons 9.janvāris 2019 10:16
0 5 Atbildēt

Nesamazinot Distanci Tu garam nevari tikt. Viena virziena braucoso sadursme vainigs ir prieksa braucosais bremzejot. Ta ir CSN 57., 64., 70., un 104.4. punktu nepildisana. To sauc par agresivu brauksanu! Ta nav agitacija neieverot Distanci, bet gan pldit CSL 19. Panta 3. Punktu.

ZZZZ 9.janvāris 2019 10:52
4 0 Atbildēt

Tieši maza distance ir apskatāmā NEgadijuma iemesls. Es, ja būtu filmētāja vietā, tad to apdzīšanu uz slidena ceļa un ziemas braukšanas izrietošajām īpatnībām, veiktu laicīgāk pārkārtojoties. Tad būtu gan pašam labāk redzams priekšā notiekošais, gan tiem priekšējiem lielāka saprašana, ka tur aizmugurē kaut kas notiek. Te ieslēdz virzienrādītāju vienreiz paspēj nomirgot un lec kā F1 pilots starta brīdī

Bradypus 9.janvāris 2019 12:18
5 0 Atbildēt

Laicīgāk pārkārtojoties? Filmētājs pārkārtojās tūlīt pēc pretimbraucošā. Ja šādi būtu rīkojies tas, kuram "negadījās", šāda situācija nebūtu radusies. Vienlaikus derētu pamanīt arī, ka filmētājs nebūtu izraisījis negadījumu arī tad, ja spoguļu nelietotājs būtu turpinājis manevru, nevis noraustījies tad, kad tāpat neko ar to nevarēja panākt.

=> god.Vells 9.janvāris 2019 11:15
1 0 Atbildēt

Tie vienkārši ir iAuto forumu nogrāvēji,t.s. kremlinu paveids,kā ieraugu niku V.,izlasu pirmo komu,un laižos.Un,apnicis tas iAuto kliķšķu ubags ar "Nepreizs drošības kods".

650 9.janvāris 2019 15:36
2 0 Atbildēt

Mums (kā Vienmēr..) nav priekšstata par filmētāja pPersonību.Jo tas video (apzināti) parāda tikai vienu viņa dzīves fragmentu.Ja šitāds p pretendē uz ātrbraucēja titulu šādā te "uzreiz/aiz/pretimbraucēja" naskā ritmā- tātad,šim te p būtu (!) jāzin, ka gandrīz katrs otrais priekšāesošais garantēti minstināsies par pāris sekundēm.Lepnajiem nodomiem nebūs lemts īstenoties.Trīsreiz sanāks, bet nākamajā pusotrā reizē viņš vnk apdrisīsies,apkārtējo sabiedrību šādi biedēdams.Jo viņš pēc būtības ir tipisks Lohs.Tas ir tāds neizbēgams process.Problēma ir tā, ka jau nesaraujami ir savijies mudžeklī tas asa/vai/p-asa jēdziens, abi ir tik cieši blakus,ka neviens vairs tos īsti neatšķir.

Bradypus 9.janvāris 2019 19:26
4 0 Atbildēt

Zināja, rēķinājās un nekas nebūtu noticis, ja tas vilcinātājs nebūtu pats no sava izgājiena nobijies un savārījis ziepes.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti