Apdzen uz tilta un izraisa smagu avāriju (+ VIDEO) 84

 
iAuto | 21.janvāris 2019 17:30

Liels ātrums, nepārredzama vieta, tilts - šķiet, vieglā automobiļa vadītājs izdarīja visu, lai notiktu video redzamā sadursme

 
Visi komentāri
 
Vernons 21.janvāris 2019 17:44
100 37 Atbildēt

Vainigais aizbrauca, sekas palika! Un cik ilgi tas ta turpinasies?

asdfw4efse 21.janvāris 2019 18:49
24 3 Atbildēt

Tur ir dikti slikts ceļš, to var redzēt, tāpēc tas viens gandrīz apstājās, lai saudzētu savu lūzni. Lūzni izdevās saudzēt, bet sapisa dzīvi vismaz 3 cilvēkiem. Pat nezinu, ko te daudz piebilst, uz ceļa ir jābūt nevis laipnam, drošam, ātram, lēnam vai hujzin kādam, bet pirmkārt paredzamam. Bet es arī, ja zinātu, ka var nolauzt riteņus, droši vien sabremzētos līdz 5km/h. Īpaši tālāk par vienu auto aizmugurē arī nevar redzēt, redzi ka tas paspēs noreaģēt un dari, cik reāli ir pamanīt ko dara trešais vai ceturtais auto tev aizmugurē? Nav diez ko reāla. Tapēc tas vaģila, kurš ietriecās, nu arī acīmredzot vai nu pārkāpa ātrumu, vai bija novērsis uzmanību, vai abi. Negadījumi parasti ir vairāku apstākļu sakritība, tāpēc jau tie notiek - grūti paredzēt.

Palaidniex 21.janvāris 2019 20:47
20 50 Atbildēt

Nu re, stipri pārsniegrs ātrums un pieņēmums, ka nevienam nav nekāda pamata bremzēt vai arī stipri pārsniegrs ātrums un novērsta uzmanība, vai arī stipri pārsniegts ātrums un “avosj proskoču”, stingri pārsniegts ātrums un savlaicīga tā nekoriģēšana... pats galvenais vernonisms - trumpja dūža gājiens - izeja ir pretējās kustības joslā...

Interesanti zināt, tas mondeo (?) arī nebremzējot uz tukša ceļa testu iekšā tajos pieczvaigžņu asfaltētajos kurmju ierakumos? Un tad gaudītu par nojātu piekari vai uzbrūkošajām tilta margām?

Man, ja godīgi nav saprotams, kur tā bija jālido? Vēl jo vairāk ja nav nojēgas par to, kas notiek daždesmit metrus uz priekšu...

Vernons 21.janvāris 2019 21:11
50 31 Atbildēt

Tā ir Tava skola! Egoisms! Apstāšanās nevietā un nelaikā! Strauji bremzējot!!! Spoguļos situāciju nefiltrējot! Auto jāvada pēc iespējas tuvāk labai malai.

Piedod aizmirsu, tas viss ir lieki. Auto nopērk kopā ar vadītāja apliecību un visiem citiem spēkā paliek plika "Distance"!

Tu tos komunistu gājienus izbeidz! Tev nav nekā ko man piesiet, izņemot savas emocijas. Iemācies vienreiz ar savu rīcību garantēt arī drošību!

Palaidniex 21.janvāris 2019 21:20
24 50 Atbildēt

Klau, kāpēc filmētājs paguva apstāties bet tas Mondeo nē?

Nu būtu tur nobrucis tilts, stūķa gals, tikko izbirusi krava, dajebkas kas spiež būtiski samazināt ātrumu?

Manuprāt, lecējs uz galvas nezināmos ūdeņos bija pelnījis avāriju, tikai kāpēc meklēt izeju pretējās kustības joslā un kāpēc nedrīkst savu uzmanību pievērst ceļam un savlaicīgi izmantot bremžu pedāli? Nu tā uz pirkstiem - kad traucēja spiest bremzes un kas spieda iet uz apdzīšanu nepārskatāmā līkumā? Tak ne jau nu liels intelekts vai spēja novērtēt situāciju!

Adaptīvā kruīzkontrole izrādās ir gudrāka un rīkojas drošāk par daudziem cilvēkiem...

s 21.janvāris 2019 23:38
15 0 Atbildēt

Filmētājs ne tikai paguva apstāties, bet varēja aiziet padirst, kāmēr fords saprastu, kas tur priekšā notiek.

Palaidniex 22.janvāris 2019 16:41
5 20 Atbildēt

Skatos vernonam vai 650 ir izdevies triecienbalsojums!

s 21.janvāris 2019 23:36
25 1 Atbildēt

Davai pietiks dzīt huinju!

Dažkārt tu runā par aktuālām tēmām (spoguiem), bet dažkārt Tu dzen pilnīgu huinju!

Fordists bija lohs, kurš neskatās uz ceļa un pārsniedz ātrumu neapzinoties savas spējas! Paskaties cik ilgi filmētājs stāvēja līdz tas pidars ar fordu ievilka tajā busā un paskaties kas tur par ātrumu, nemaz nerunājot par to, ka bija iespējams izvairīties no sadursmes! Vienkārši pidari uz ceļiem ir tik daudz. Ja nejēdz ar savu miskasti sabremzēt, un novērtēt situāciju uz cēla tad "NESKRIEN"! Šeit lohs fordists saņēma pēc nopelniem! Un neviens cits pie tā nav vainīgs, žēl ka cieta arī pasažieri dēl viena pidara, kurš nejēdz braukt! "Sitie mīšļi būtu jāizšauj pirms tie tiek pie autovadītāja apliecības, šie ir vieni no bīstamākajiem personāžiem, nev vinš zin/saprot fiziku, ne vinš sajēdz kaut ko no auto. Vnk idiots kurš iemācijies piespiest gāzes pedāli.

fds 22.janvāris 2019 9:02
15 0 Atbildēt

Auto nopērk kopā ar vadītāja apliecību šitie lidotāji! Nu kur jālido, brauc mierīgi, droši un ievēro distanci! Gan jau atkal kāds telefona spaidītājs...

Pa ceļu ir jābrauc tā, lai Tu pārredzi ceļu sev priekšā un ir pietiekama distance bremzēšanai. PUNKTS, par šo nevar būt nekādas diskusijas!

Mondeo no šī kaut ko neievēroja... Vai nu nenormāli lidoja, spaidīja telefonu un neskatījās utt.

Palaidniex 23.janvāris 2019 8:12
8 20 Atbildēt

Apstāšanās nelaikā? Priekš kura?

Nelaikā tā apstāšanās bija tikai pr2iekš lidotāja.

Visiem pārējiem tas nunekādas problēmas neradīja.

Ja vienam stulbenim kaut kas šāds uz ceļa notiek nelaikā, tad problēma diez vai būs bremzētājā...

s 21.janvāris 2019 23:23
18 0 Atbildēt

Šajā gadījumā kļūdies, filmētāja auto stāvēja pāris sekundes ~4 pirms notika sadurmse, dumjais ford vadītājs bija tāds idiots ka pat nejēdza izvairītie sno busa, lai gan tur bija pietiekoši daudz vietas, nemaz nerunājot par to, ka viņš vispār neskatījas uz ceļu un velns vin ko tur darija.

Kanibaals 22.janvāris 2019 10:08
9 1 Atbildēt

Ford būtu nevainīgs tikai ja filmētājs būtu strauji apstājies atduroties nevis bremzējis. CSN prasa ieturēt tādu distanci, lai var nobremzēt, ja priekšā braucošais bremzē, CSN neuzliek un nevar uzlikt par pienākumu ieturēt tādu distanci, lai varētu nobremzēt ja šķērslis uzrodas pēkšņi.

Apdzinējs 21.janvāris 2019 17:53
20 14 Atbildēt

Video neizskatās, ka viņš gribēja apdzīt, bet gan mēģināja izvairīties no sadursmes ar filmētāju.

Palaidniex 21.janvāris 2019 21:39
17 20 Atbildēt

Man gan ir pārliecība, ka pirmcēlonis bija mondeo vēlme zemu lidot, pārējais bija tikai sekas...

reku 21.janvāris 2019 23:00
9 15 Atbildēt

Pilnībā piekrītu šai versijai.Es vēl melnajam būtu pielicis sērkociņu garāmejot palīgos baltajam auto.

Kanibaals 21.janvāris 2019 22:36
13 20 Atbildēt

Apdzina pēc Nordeka metodes kilometriem turoties pielipušam pie bampera.

reku 21.janvāris 2019 19:24
35 0 Atbildēt

Palīgā vajadzēja doties pirmajām kārtām baltās mašīnas šoferim.

Kanibaals 22.janvāris 2019 10:09
1 6 Atbildēt

Nez vai ja smadzenes pa asfaltu tur daudz ko palīdzēt. Kaut kā visi kas piesteidzās palīgā strauji novērsās tiklīdz uz to guļošo paskatījās.

intins 21.janvāris 2019 21:05
17 0 Atbildēt

kadel visi leka ap avarijas izraisitaja masinu uz busu neviens pat neskatas laigan tas uz sana ar visu vaditaju

Vernons 21.janvāris 2019 21:13
21 12 Atbildēt

Krievi cepās par to pašu! Gazeles vadītājam neviens nepalīdz.

Palaidniex 21.janvāris 2019 21:36
16 20 Atbildēt

Tā ne ko sev MB sprinteri par gazeli nosaukt.

Ja es nekļūdos, tad Sprindera vadītājs izkāpa pa vējstiklu uzreiz pēc trieciena, jo sprādzējies tikai mīkstie...

Uggga 21.janvāris 2019 23:46
3 0 Atbildēt

Man arī izskatās, ka viņš “izkāpj” kopā ar stiklu, bet kur viņš tālāk paliek?

jaaanis 22.janvāris 2019 14:15
12 0 Atbildēt

Palēlinājumā redzams, ka neizkāpa, tātad bija piesprādzējies un izskatās, ka runāja pa telefonu, pat piespiedās pie margām, bet fordists tāpat nejēdza savākties atpakaļ savā joslā.

Nav saprotams kāpēc neviens necenšas palīdzēt MB vadītājam.

650 22.janvāris 2019 3:56
0 15 Atbildēt

Tur nav skaidrs, kas "izkāpa" pa busa logu(un pazuda, gluži kā upē iekrita...). Krievi prognozē, ka kaut kāds tipa bērns/blakussēdētājs. Ka neviens tam i klāt nepiegāja un figzin kur īsti palika busa vadītājs, tas ir gan briesmīgi.

Skodists simtpunkt pi dars, filmētājs arī, nu tas jau pats pa sevi saprotams, citādi nemēdz būt. Tie "skodisti" nevis ka mašīnu saudzēt vai sazin vēl kāda gudra doma, nee, vnk prasts āksts, kas nesaprot ne kad un ne kapc brermzēt pa nullēm, ne arī KĀ to darīt (ja nu savureiz tomēr vajag),. Prasts meesls pa dzīvi, turklāt (loģiski.. ) ka neapstājās. Tipiskais tāds pat tepat t.s. "latvijiešu" sabiedrības pārstāvis., visa taa suuda iniciātors, bet kurš nekad "nav vainīgs". Pilna iela ar šiem meesliem. Kad tas beigsies- da nekad un nee.

Kā arī, nav pamata uzskatīt to melno tīri tā par "apdzinēju". Sadursme notika tādā pozīcijā, kad cerību izmainīties nav. Pat ne tas bremzēja ne grieza, neko. Vai nu viņu galīgi sameta un bremzes gaisā nostrādāja pa tukšo, kad tas ielidoja tajās ceļavidus bedrēs, vai nu viņš prāta aptumsumā vnk neredzēja pretimbraucēju. Neadekvāts. Iespējams, lidojot bijanovērsusi uzmanību (beerni aizmugurē,,?), vai arī pārāk daudz uzmanības un izbīļa pievērsa tiem diviem bremzējošajiem. Jo tur ilgi bija labs ceļš un filmētājs turklāt savācās ceļa vidū, iespējams kko aizsedzot skatam. Neadekvātu izmācīt cerība ir maza, tapc 1kārt ir jāmāca kā no viņa izvairīties. Apstāties ceļa vidū pēkšņi un bez avarejkām- tas ir nevis kāda tur meistarīga piesardzība,bet gan prasts bezatbildīga idiota gājiens. Lai kaut viņam simtreiz būtu taisnība, viņa pakaļgals to varbūtējo "savu" neadekvātu satiks itin drīz. Jo ilgāks tāds idiotgājienu pieraduma un veiksmes periods, jo tā "tikšanās" mēdz būt nopietnāka un sāpīgāka.

Palaidniex 22.janvāris 2019 6:14
18 20 Atbildēt

Davai, bez dumjībām.

Mondeo pilots kamikadze brauca uz labu laimi. Neko tālāk par pa priekšu tuvākā braucēja bamperi uz ceļa ne redzēja, ne gribēja redzēt. Es nebrīnīšos, ka aiz filmētāja starp vinņu un fordu bija vēl kāds.

Mums puse nesaprot un nezina, kas notiek aiz pirmā pa priekšu braucēja, bet lielākajai daļai ir skaidrs, ka ja nav skaidri pa priekšu braucēja iemesli samazināt ātrumu un crļš nav pārskatāms - tas nav īstais mirklis “visus uzvarēt” un ar pedāli grīdā apdzīt.

Padumjajos laikos tādi ilgi ārstējās slimnīcās, ja nepaveicās iet bojā. Tagad lielākā daļa šo idiotu izdzīvo, bet vai ko šī situācija tiem iemāca?

99% un arī Tu pats nebūtu tak gājis uz apdzīšanu Mondeo vietā!

Tādi kā mondeo vadītāji uz pilnīgi tukša nezināma ceļa var iet bojā gluži vieni paši bez citu palīdzības, jo vienkārš lido ātrāk par savu “sargeņģeli”.

aizejošais 22.janvāris 2019 7:55
11 15 Atbildēt

+++

domāju, ka tādus kā mondeo voģila varētu izķert / atfiltrēt pēc tā, cik bieži šamie maina bremžu uzlikas...

viencexperc 22.janvāris 2019 8:55
1 12 Atbildēt

Nu, un šis negadījums arī nav saistīts ar ātrumu?

Vernons 22.janvāris 2019 12:58
21 12 Atbildēt

Ar strauju bremzesanu!

Bk 22.janvāris 2019 12:44
9 0 Atbildēt

Nesaprotu nah tie pepiņi cenšas visus no mašīnas izraut ārā pēc avārijas? Tur kkas deg, vai gatavojas sprāgt? Ja cilvēkiem ir muguras trauma izvelkot no mašīnas iespējams satraumet muguras smadzeni... Debīliķu bars.

Vernons 22.janvāris 2019 12:56
21 18 Atbildēt

Kas ir celonis? Un cik vinu ir?

Izskatas ka Jums ir gauzam vaja speja analizet notikumu gaitu.

Tads Mondeo Jus pasus kadreiz lidzigi sasitis.

Palaidniex 22.janvāris 2019 13:21
16 20 Atbildēt

Tieši tā - Mondeo ir cēlonis un šoreiz arī daļa no sekām. Ievilka purnā Pilnīgi nesaistītam Sprinteristam.

Brauca uz aklo - neskatoties kur brauc. Tipisks lēcējs uz galvas nezināmā vietā. Ar tādiem pilnas traumatoloģiskās nodaļas - ar lauztiem kakla skriemeļiem,. Katru gadu. Diemžēl mūsdienu medicīna palīz daudziem nesaņemt Darvina balvu, bet uzdāvina ratiņkrēslus.

"Pilnīgi visi citi vainīgi", ka vienam nesaturēšana? Tu patiešām neesi visu sajaucis?

Suituācija elementāra - kādam izlec priekšā alnis - ko? nebremzēt? VIlkt alnim pa kājām, jo aiz muguras uz aklo var lidot Modeo??

Uz ceļa nokrīt koks - test tajā pinā klapē iekšā, jo aiz muguras lido Mondeo??

Uz ceļa ieraugi bedri, kas nav savienojama ar drošu tālāku auto kustību vai auto kustību bez bojājumiem - nebremzēt jo brauc mondeo uz aklo pa nezināmu ceļu ručkā?

Tur neviens pēkšņi neapstājās, strauji nebremzēja, bet visai plūdeni samazināja ātrumu... ja kādam nav spējas ieraudzīt bremžuguņus un nav prāta pašam darīt to pašu, bet tā vietā ar pilnu pedālie iet karām nezināmu iemeslu dēļ ātrumu samazinošajiem - tad neko nekad neviens uz ceļa neizmainīs.

Cik var atkārtot - nezini/neredzi, kas notiek aiz nākamā auto - sēdi rindā un nelec garām! TIK VIENKĀRŠI!

Nu nebūtu neviena priekšā - mondeo sašķaidītu lupatās visu savu piekari, riepas diskus un ielidotu upē - ko tad vainotu?

Kā var braukt ātrāk nekā ir spējas prognozēt satiksmes situāciju braukšanas virzienā??? Kāds grafiks spieda Mondeo stūŗētāja riekstus, lidot pa NEZINĀMU CEĻU, izņemot "visvarenības", "lielmeistara", "mūžīgā veiksmienieka", "pārākuma" un "lielceļa džigita" iedomas?

Palaidniex 22.janvāris 2019 13:27
13 20 Atbildēt

Labāk pastāsti kā tādus modeo kurinātājus nepielaist pie transportlīdzekļu stūrēšanas?

Kā tādus nocelt no trases?

Kā tādiem ieskaidrot, ka viņi apdraud ne tikai sevi, bet pilnīgi visus uz ceļa?

Ka ceļš un šāda rīcība nav datorspēle - ātri lidosi - lēni nesīs...

650 22.janvāris 2019 14:04
0 12 Atbildēt

Tikai Papuasi var "mācīt" konkrētajai personai izdzīvošanu,savā pārgudrībā izejot no pamācību došanas trešajām personām.Nevis iepotēt ko noderīgu tam, kuram dod to "padomu", bet gan vienkārši tāpat vien bezgalīgi vāvuļot par pasaules uzbūvi un katrreiz lepni demonstrēt savu suuda izpratni un reklameeet savas suuda idejas.

Nepielaist pie Poda tu vari tikai pats sevi un cerēt izdzīvot tu vari tikai pats SEV iemācot pareizu uzvedību.Jo tai trešajai personai,kura tev brauc virsū, ir pilnīgi pie dirsas, ko TU par viņu domā.Lohi un idioti un demagogi nodarbojas ar audzināšanu un sabiedriskās domas veidošanu- lūk masveida rezultāts.

Iepūt tu vienā vietā tiem tur visiem skrējējiem,lidotājiem, pārkāpējiem un apdraudētājiem,jo neka citādi ietekmēt tu viņus nevari.

Ja pats neesi spējīgs saprast un ikdienā piekopt savas personīgās iemaņas savai personīgajai izdzīvošanai, tātad esi vienkāši LOHS.Tavs tas liktenīgais apdraudētājs tevi noteikti atradīs, jo TU staigā katru dienu ar virtuāli nolaistām biksēm un pavērsis pret sauli un izlicis katra garāmgājēja apskatei savu Personīgo dibenu.Gribetāji to "aptaustīt" noteikti ka atradīsies, tas tikai laika jautājums.

Palaidniex 22.janvāris 2019 14:21
11 20 Atbildēt

Nu, papīra demagog un taksist savulaik - pastāsti - kā tieši Sprinterim bija izvairīties no sadursmes.

Nu tā - lūk tev praktisks piemērs - konkrētais Video!

Ko tieši bija jādara un kā praktiski Sprintera vadītājam bija iespējams izvairīties no viena reāli DEBILIĶA - mondeo kurinātāja personā - radītiem mēsliem?

Nu tā uz pirkstiem un pa sekundēm - kā tieši Sprintera vadītājam bija iespējams izvairīies no konkrētās situācijas?

Un davai bez aplinkas muldēšanas, citu saukšanas par alņiem un jēlībām - ko tieši bija darīt Sprintera vadītājam, filmētājam un ar kādām tiesībām kāds var prasīt vadītājam nebremzēt savu transportlīdzekli pirms BAISĀM bedrēm asdfaltbetona segumā?

650 22.janvāris 2019 14:44
0 12 Atbildēt

Taksists pēc būtības esi tu.Ja vēlies pāriet uz personālijām,brīdinu jau laicīgi.Man na-uj nav vajadzība ar tevi te kaut ko personāli diskutēt.Jo tavas diskusijas te gadu garumā ir suuds.Es tev jau to reiz stastīju, bet tu par katru cenu centies pie tās sarunas atgriezties.Lohi, demagogi,divānāpirdēji un prasti pi dari- tie ir tie, kas mums šodien smird ikkatrā otrajā komentārā un "māca" cilvēkus dzīvot.

Sprintera vadītājam bij jaseko situācijai,nevis jāsūkā telefonu vai hvz ko viņš tur darīja, redzēdams (vai NE redzēdams!) ka viņam kāds acīmredzami nepārprotami lido purnā.Jāpiesprādzē bij sevi vai vismaz to gaļasgabalu, kurš tur nākamajā sekundē pēc sadursmes izkāpa pa logu un iepisās ar galvu pa barjeru un iespējams iekrita upē.Vo par TO viņam bija jādomā, pirms viņš iedarbināja to savu hlamu un izbrauca uz ceļa.Nevis par iestāšanos vispasaules debiliķu apkarotāju asociācijā vai maz-turbācijas veicināšanas biedrībā..

Debiliķa uzkurinātajiem mēsliem visreālāk var pretoties tikai vienā teorētiski nekļūdīgā veidā- tas ir, esot ar savu galvu iekšā braukšanas procesā un laicīgi izprognozējot, kurš no pretimbraucējiem ir tas debiliķis un mēģinot no viņa izvairīties.Nevis piržot ekrānā un demagoģējot par debīliķu izskaušanu vispasaules mērogā.

jaaanis 22.janvāris 2019 14:55
10 20 Atbildēt

Ik katrs otrais komentārs ir no 650, tātad 650 ir vislielākais Lohs un demagogs visticamāk arī divānāpirdējs.

P.S. noskaties video palēlinājumā - nekāds gaļas gabals pa logu neizkrīt.

650 22.janvāris 2019 15:14
0 12 Atbildēt

Tu,sejāPirdēj, man tā arī neatbildēji 'tēmā" par autoholda lietošanu;)

jaaanis 22.janvāris 2019 17:30
10 15 Atbildēt

Kāpēc man atbildēt LohAm kurš nespēj tik vienkāršas lietas saprast.

650 22.janvāris 2019 18:51
0 9 Atbildēt

Tapec, ka Tu, pidar,atvērtās mutes smaidinju cienītāj, vienkarši nespēj par savu izdirsto pienācīgi atbildēt.Vai vismaz atsaukt savus murgus,kurus tu te publiski raksti un ko citi lohi kāri lasa.Tev tur samērā tāds nevainīgi nepiedauzīgs piedāvājums tika izteikts to izdarīt. Nākošreiz teikšu uzreiz konkrētāk.

Palaidniex 22.janvāris 2019 15:07
11 20 Atbildēt

Ok - no taqvas kārtējās, atvainojso, caurejas es sapratu tikai vienu, kam es arī piekrītu - bija jāpiesprādzējās.

Bet galveno tā arī neatbildēji - kā tam Sprinteristam bija jārīkojas un jāizvairās no avārijas, ja tam lēni braucot pa AIJUDRITA CIK BEDRAINU TILTU, pēkšņi parādās pretī lidojošs Mondeo ar pilnīgu kurinātāju.

Tu taču stāsti ka visiem jābūt gataviem!

Nu un ko tā gatavība bracot 20 km/h pa bedrēm tam būtu devusi? Kur tam izčibēt, kur teleportēties, Kā novākt sevi no Mondeo lidojuma trajektorijas? Ko tam ~3-6 sekunžu laikā, kopš tas varēja reāli pamantīt to meiseli bija iespējama izdarīt?

Īsi iun konkrēti bez caurejas, lūdzu!

650 22.janvāris 2019 15:30
1 11 Atbildēt

Ja kādam kaut kas "pēkšņi" parādās, vajag medicīniski pārbaudīties.Gataviem ir jābūt tikvien kā atbildēt par SAVU rīcību(nevis par iespējami skaistāku Sejāiediršanu dažādiem bandītiem un debīliķiem).Teleportacijas "objekts" (vai priekšmets..) ir redzams šeit zemāk, un man nav ipašas vēlēšanās šo suudu šajā kompānijā turpināt apspriest.

Palaidniex 22.janvāris 2019 16:40
11 21 Atbildēt

P.S.

Esi tik jauks un patin pa kadram uz priekšu un paskaties par ko pārvēršas tevis ar bultiņu norādītais neapšaubāmais "cilvēks" (starp citu ar kantainu galvu)

Visai interesanti sanāk, ka tas mazaliet cilvēka rump[i atgādinošais objekts pārvēršas par gluži plakanu max 3 cm biezu kaut ko uz bortiņa un asfalta.

Parādīsi to "cilvēku" kaut vienā no nākamajiem kadriem?

Palaidniex 22.janvāris 2019 16:36
11 20 Atbildēt

Tev uzdevu konkrētu jautājumu - kā izvairīties no sadursmes?

Atbildi studijā!

Jo tu apgalvo ka to varēja realizēt!

Gaidam!

650 22.janvāris 2019 19:01
0 10 Atbildēt

Tavā "studijā" te sen jau neviena izņemot tevi pašu nav- tā ka droši iebāz sev dirsā šo jautājumu (kopā ar varbūtējajiem Nākamajiem).

Palaidniex 22.janvāris 2019 20:48
9 20 Atbildēt

Skaidrs - tāds pats fantasts teorētiķis kā vernons.

Vai arī lieliski saproti, ka apgalvojums par spēju izvairīties bija pilnīga fufelis, tik godam kantes sit to atzīt...

Nožēlojami!

650 23.janvāris 2019 20:13
1 4 Atbildēt

Tu, Mēsl, klaunu foruma vadītāj,Goda anaalizātor, nākamreiz kad te murgosi- PAMĒĢINI SAPRAST,ko vispār un kāpēc un kādā sakarā tev kāds gribēja teikt.Slims onānists, pilnīgi un nepārprotami skaidrs, saruna bezjēdzīga.Šejienes slimnieks number1.Izpratne nulle, ieteikumi nulle, derīgi padomi gadu garumā arī nulle- viena vienīga pretīga kasīšanās un visa cita teiktā pārgiešana ar kājām gaisā.Foruma degradators, sūuda imidža nesējs.Apsolos, būs man laika, katram tavam te izdrirstajam suudam pacentīšos noorganizēt to tā saucamo "triecienbalsojumu".Tfu..Kur jūs tie meesli tādi rodaties, tiešām jābrīnās.

Palaidniex 23.janvāris 2019 22:17
2 20 Atbildēt

Orgasmu guvi?

650 23.janvāris 2019 23:17
0 3 Atbildēt

Man vairs tas īpaši tā nesip, ko tu un kur tu turpmāk izteiksies.Zīmogs tev pierē un tava vieta pie p......

Palaidniex 24.janvāris 2019 18:29
0 0 Atbildēt

Klau, gailēn - man tagad būtu jāraud?

Vai ko man tagad darīt, ka kāds plānprātiņš uz mani ir apvainojies?

lynx85 22.janvāris 2019 19:25
2 15 Atbildēt

kamēr cieņā būs apdirst jebkuru, kas kādreiz atļāvies pabraukt ar -10kmh no max atļautā, tikmēr šitādi lidotāji sūdus vārīs. Nav jau žēl ka kāds īblis apsitās, žēl ir to nevainīgo līdzi paķerto.

650 22.janvāris 2019 19:54
1 11 Atbildēt

Apsitās nevis īblis,bet gan (šoreiz) 44-gadīga sieviete, kura turklāt savus personīgos trīs bērnus aizmugures sēdeklī veda.Kāpēc tas notika- to (pagaidām) neviens īblis nav dokumentāli ticami iz-analizējis.Ir tikai ībļu emocijas. Neviens nezin, vai viņa braucot apmiizās vai kāda cita iespējamā ķermeņa vai dvēseles konvulsija viņai iestājās, vienlaikus savā degungalā ieraugot astoņas pusmetru dziļas bedres un divus pēkšņi bremzējošus lohus un vēl trijus pretimbraucējus sešās rindās.Konkrētais vidēji kvalificētais LV īblis šādā situācijā būtu paspējis 6x apdirsties un 2x izkāpt no mašīnas pa sētas durvīm.Šeit neviens neko neattaisno, vienkārši katram procesam ir tā izraisītājs un tam ir sekotāji..

Kas un kā notiktu piem ar tamlīdzīgu latvijas izcelsmes "ībleni" pie tamlīdzīgiem apstākļiem un cik kareivīgi un taisnīgi tad būtu gaiļveidīgie latvijas "ībļi" vainīgās puses viennozīmīgā noteikšanā un iemeslu meklēšanā- to mēs vēl paskatītos.

Kamēr būs ībļi, kuri sludinās un ar izbāztu mēli un uzputotiem dibeniem apjūsmos kura katra individuālā ībļa "ātruma samazināšanas" pamatojumu un meklēs tam jebkādu attaisnojumu, tamēr būs kā būs.Kamēr ībļi netiks iemācīti skatīties spoguļos un savu extraordināro darbību izveikt citiem ībļiem savlaicīgi saprotamā veidā.Un kamēr viņiem netiks iemācīts, ka īblim primārais uzdevums ir nevis diskutēt par lidotāju apkarošanu un notriekšanu, bet gan naski apgūt SAVAS izdīvošanas pamatiemaņas- ko pareizi darīt, ja ieraugi savā priekšā suudus.

Vernons 22.janvāris 2019 20:00
21 11 Atbildēt

Es tikai par sevi un konkrēti MB Spinterista vietā sen būtu sabremzējies otrā tilta galā, jo viņš to redzēja, ka nonāks vienā punktā un uz vienas strīpas ar pretī braucošiem. Sen pie dzelžiem labajā pusē būtu piespiedies!

Visu šo jezgu izveidoja Škoda AI 1525 HM un viņš ir atbildīgs par avārijas situācijas radīšanu! Tas Jūsu uztverē nevainīgs!!! Nākamais, filmētājs, nav labāks, tas šai situācijai pielēja "eļļu" paņemot pa kreisi, Tajā pašā laikā viņam bija jānobrauc pa labi malā, kaut vai uz sniega valni. Ar vienu dupsi uz diviem krēsliem nevar apsēsties, bet uz ceļa to var elementāri. Ar auto kura platums 1,9 metri aizņem joslu, kas ir 4,5 metrus plata! Ne pa vienu pusi neviens bez aizķeršanās garām netiek. Tā ir norma vienmēr un visur.

Mondeo. Atlidoja. Priekšā esošie, vienā virzienā braucošie spraugu aizvēra un nav kur palikt. Sanāca kā vienmēr!

Noziegums ir kolektīvs. Katram uz ceļa ir jārīkojas TĀ, lai neveidotu pat bīstamu situāciju, bet tam diemžēl Jums prātiņš nepietiek! Filmētājam un katram otram no Jums nav ne mazāko baiļu, kas notiek un notiks aizmugurē. Jūsu komentāri par šo un citām situācijām tam ir piemērs.

Nu nedari otram to, kas Tev pašam ļoti nepatīk un nepatiks. Uz distances vērošanu to nevar norakstīt. Jaunībā Krieviju izbraukāju līdz Urāliem. Vāciešu sabūvētajiem ceļiem vienmēr pāri upei bija šaurs tiltiņš ar trim špūrēm ziemā, vidējā bija kopēja abiem virzieniem. Nekas iemanījāmies pa tiltu pārbraukt pa vienam.

Nedzirdēju ka strādātu avārijas signāli. Kad saksim ar savu rīcību garantēt vismaz sev drošību?

Palaidniex 22.janvāris 2019 20:56
11 20 Atbildēt

Fantasts teorētiķis numur viens!

To mondeo no Sprintera garajā līkumā arī varēja neredzēt, jo tilta otra gala to aizsedz ap vainotā Škoda un filmētājs.

Tu taču būtu varonīgi nebremzējot lēcis bedrēs lai tik nav jāsamazina ātrums. Klau beidz te reiz d&€st!

Labāk pastāsti kā šajā čupā neienesa visi nskošie un kā mondeo stūrētājs izliek trijstūri. Kura virzienā no CSNg viņai tas ir jānes?

Velreiz atkārtoju - visu situāciju uztaisīja viens mondeo, kas nesaprotot plūdena ātruma samazinājuma iel

Meslus tupa teš garām. Viss!

Visiem bija savi auto jāsasit, jāskrāpē gar barjeru, jāloka beķi, jo kādai tā tie ar mondeo un trim bērniem salonā bij nesaturēšana...

Par to nesaturēšanu visi iesaistītie uzzināja tikai īsu mirkli pirms praktiski vairs nenovēršama žļarkts. Protams, protams, Sprinterim bija kristāla lodē jāieblenž un jāapstājas uzpīpet pirms tilta...

Mnde 23.janvāris 2019 7:02
10 20 Atbildēt

Klau, 41. sekundē iedegās Škodas stopņiki, auto savlaicīgi un cik vien tas iespējams plūdeni bremzēja. Nebija nekādu ekstremalu manevru. Nevienam vacu auto avārijas ugunis pat nedomātu ieslēgtes. Vai tik nav tā, ka pat priekš tevis pārak laideni?

~ 47.-48. sekundē sāka normāli,bet galīgi ne ekstremāli strauji bremzēt filmētājs.

54. sekunde mondeo bez ātruma samazināšanas pazīmēm ieteš purnā... starp škodas bremžuguņiem un sadursmi ir ~13

Tātad mondeo negribēja un tāpec arī nevarēja ieraudzīt škodas bremzes, jo bija aizņemts ar citām lietām.

Ap 47. sekundi vajadzēja jau sākt pamanīt filmētāja bremžuguņus... tātad bija ~ 7 sekundes līdz sadursmei.

Mašīna no 100 k/m h stājās nepilnās 4 sekundēs, pat, ja rekacijas laiks ir ap sekundi. Da kaut sešās sekundēs - laika pilnīgi pietiekami, kai kaut ar pilnām biksēm, bet izpalikt no frontālas sadursmes.

Tātad - secinājumi šādi - visai iespējams, mondeo brauca stingri virs simts, mondeo, visticamāk, apdzina uz aklo, mondeo, kā var saprast, nebremzēja nemaz vai sāka to darīt krietni par vēlu, mondeo savu lidotvēlmes kļūdu vareja ieraudzīt mazāk kā četras sekundes pirms sadursmes...

650 22.janvāris 2019 21:45
0 12 Atbildēt

Sprinterim bija uz ceļa situāciju jāblenž, nevis kur citur.Nožēlojami ir GADIEM ILGI kasīties- bīdīt meesla cienīgus komentārus un sapīties pašam savā situācijas un dzīves izpratnē.

CepurNost Vernona priekšā- ar šito visu pilnīgā mierā tikt galā un ieturēt savu skaidrojošo līniju.Nesaprast Vernona skaidrojumu var tikai pats beidzamais idiots, bet speciāli viņu pārfrāzēt un piedēvēt tam izdomātas lietas- tas jau ir prasta pi-dara cienigi.Jo vairāk, ja to darīt speciāli un regulāri un tīšām.

Pilnīgi 10000% piekrītu katram Vernona vārdam,kā arī esmu pilnīgi pārliecināts,ka normāls sprinter-gazelists būtu no tamlīdzīgas jezgas godam izvairījies.Laicīgi sapratis,gaismas spīdinājis, apstājies, laukā izlecis un skrējis lupatu vicinot pretim tam fordam- dajebko pieņemu, ka viņš būtu izdarījis.Ja nekovairāk, vismaz savu ādu paglābis.Tikai idiots var turpināt vienmērīgu kustību un neredzēt ka priekšā veidojas reālas briesmas- divi bremzē un trešais ar pieklājīgu ātrumu velk tiem virsū.Tur nekādu šķēršlu pat ne fūres nebija,pareizs slaids līkums, viss pa kilometru redzams. Tāpēc uz ceļa situāciju ir jāskatās, nevis nemitīgi jābaksta ar vienu pirkstu ekrānos un navigātoros un ar otru paralēli jāurķē degunā un ar trešo dirsā.

Palaidniex 22.janvāris 2019 21:52
10 20 Atbildēt

Klau, īsi un konkrēti Sprinterim bija jāredz? Ok tad Mondeo arī bija jāredz!

Ja tā notika kā notika - Ne sprinteris redzēja, ne mondeo redzēja. Tātad garā līkumā notika apdzīšana uz aklo!

Kad ieraudzīja - bija jau absolūti par vēlu!

Tev ir cita versija? Ja jau vajadzēja redzēt bet neredzēja? Nu

Manuprāt Tu būtu 12000% tur pat kur sprintera vadītājs. Tik te forumā tāds gailēns-teorētiķis-fantasts.

Palaidniex 22.janvāris 2019 22:38
9 20 Atbildēt

Redz kur Tev aptuveni tāda pat situācija tik kā to varētu redzēt sprinteris. Uzkalniņš, slaids līkums, apdzenamie. Tik Sprinterim dēļ bedraina ceļa bija mazāks ātrums un ne bija tukšas blakus joslas ne pa labi, ne pa kreisi.

Nu cik sekundes varēja redzēt purnā lēcēju?

youtu.be/NWs8Jxo3NUM

Vernons 23.janvāris 2019 8:49
20 13 Atbildēt

Tavā video atveras vēl viena josla. Cik ārprātīgi spītīgam jābūt braucējam (filmētājam), lai tūlīt pat neaizņemtu šo joslu.

Palaidniex 23.janvāris 2019 9:45
8 20 Atbildēt

Pareizi pareizi- vienmēr izeja no nesaturēšanas ir pretējā kustības josla - pofig, ka aizņēmta.

Bet spēciāli tiem, kam lēni pielec un maz ispratnes par lietām. Es runāju par vienu, tu spītīgi bazūnē par ko citu!

Jo ar uztveri tev ir reālas problēmas - video bija domāts kā piemērs tam cik laicīgi var pamanīt tādu slaidā līkumā, kāpumā visuz uzvarēt cerošu mondeo un cik faktiski ir laiks pieņemt lēmumu un reaģēt.

Bet ja jau gribēji parunāt par konkrēto video - pats tak saki, ka nepārtrauktās, kur nu vēl dubultās līnijas šķērsošana esot nāves spriedums. Tātad jautājums - kā tev iet kopā dubultās šķērsošanas nāvessods ar izejas meklēšanu p[retējās kustības joslā? Brīdī, kad nešķērsot dubulto līniju un nemeklēt "izeju", varēja atrisināt bremžu pedāļa lietošana vai pat pietiktu ar savlaicīgu akseleratora atlaišanu...

Bradypus 23.janvāris 2019 16:02
12 1 Atbildēt

Ieliki vecu, bet izcilu video. No Austrijas. Video, kurā ir redzama šīs zemes praidistu rīcība. Diemžēl tieši Austrijā ir parādījusies sērga ekobraucējiem pēdējā brīdī pirms fūres apsteigšanas lekt uz otro joslu, neskatoties spoguļos. Pašam šo ir nācies piedzīvot ne reizi vien - kamēr iemācījos no tiem atsaldeņiem uzmanīties, gadījās na viena vien stresaina situācija. Šajā video ir skaisti redzams, kā atsaldenis izprovocē neuzmanīgu vadītāju iebraukt pretējā joslā. Varu pateikt priekšā - tie atsaldeņi brauc ZEM atļautā, bet ātrāk par fūrēm un neav jābūt pārkāpējam, lai tiktu pie sadursmes, mierīgi braucot pa otro joslu.

Palaidniex 23.janvāris 2019 16:29
4 20 Atbildēt

Maksimālais atļautais - nenozīmē minimālo. Braukt lēnāk par atļauto DRĪKST!

Ja kāds priekšā taisa sūdus - spied bremzes, nevis lec pretējās kustības joslā.

Visā Eiropā to saprot, šeit nespēj saprast kāpēc tā darīt nav labi un tā darīt nevajag...

650 22.janvāris 2019 23:29
0 10 Atbildēt

Kad "lidotājam" vienlaikus un uzreiz nākas sastapties ar vairakiem kairnātājiem (2pmji bremzē,apbraucamajā trajektorijā 8 bedres, otrais bremzētājs praktiski ceļa vidū,savākties nemāk un ir jau sen par vēlu...), tad NEKAD neviens nevar prognozēt, cik reāli tas "lidotājs" izrādīsies sava titula cienīgs.Turklāt, ja tā ir sieviete,pat ja laba braucēja.Šis ir simtiem reižu pierādījies, sākot ar "tā nabag mazā mīļa dzīvnieciņa" apbraukšanu caur grāvi vai frontālu jezgu un beidzot ar pašsaprotami vienkārši instinktīvu "paraušanu" garām šķērslim (bremzētājam),nemaz neredzot uz kurieni un kāpēc,vienkārši garām.Tuur NAV pierādījumu, vai viņa tiešām dzina slaidā lokā, vai tomēr gribēja apbraukt un zaud;eja vadību, vai (varbūt) nespēja obremzēt, riteņiem pa bedrēm uzlecot.

Tāpēc ir "mācība" par to, (ko kretīni pārfrāzē un visādi izstaipa), ka pratiski NEAVAR (vai ir Ļoti Grūti) izvairīties no šķēršļa, kad priekšābraucējs ātrumā un bez brīdinājuma parauj sāņus, vai arī kad lidotājam ir jāsaspiež viss savs saprāts un priekšā esošā šķēršļa vietā sekundes daļā kā automātam jāpārorientējas uz apkārtni.Jo Stopņiki daudzreiz ir kā sarkana lupata- tos negaidīti ieraugot, ne viens vien -ass ir zaudējis sapratni par pārējo apkārt notikošo.

Vienkāršam Loham tas nav pa spēkam iedomāties , un tam Loham NAV arī citādi (neiekuļoties jezgā) iespējas uzzināt ka viņš ir Lohs- viņam liekas, ka viņš ir Lidotājs un viņam neviens nekad nekur neko noderīgu NAV mācījis par tēmu "kas jāzina Lidotājam".

Tā vietā ir tikai žēla kunkstēšana- kura pat arī būtu krietni savādāka, ja tā 44g.v. "Tupā P-ža" (šoreiz vai Citreiz) izrādītos "personiski svarīga" kādam no šiem te vienmēr visur klatesošajiem ši te jebanātiskā naida un tupā kašķa kurinātājiem.

Palaidniex 23.janvāris 2019 6:13
10 20 Atbildēt

Tātad arbilde - no vistupākā mondeo manevra Sprinteris izvairīties NEVARĒJA. Nekur, nekādi un ne pa kam. Lai vai cik gatavs vai sagatavojies tam nebūtu. Viss!

Un pilnīgi piedrāzt - cik garus murgu palagus tur drukā!

Palaidniex 23.janvāris 2019 7:09
10 20 Atbildēt

Otrais secinājums no Tava palaga

Nemāki lidot - nelido!

Trešais secinājums- nevajag rīkot auto sacensības koplietošanas satiksmē. Nevajag ieāķeties kādam lidotājas astē un vilkt pakaļ, tas ir vislielākos riskus saturošs lēmums! ja esi iesēdies pārāk īsā astē kādam šumaheram, iespēja iekulties sūdos piecsimtkāršojas.

Pa priekšu braucējs nu nekādi nevar uzņemties arbildību par astē sēdētāja vēlmi to darīt, katrs pats pieņem savus lēmumus un domā par savu drošību. Kā tieši kādam kurš brauc pats, pārkāpj ātrumu, jo steidzās vai patīk lidot, būtu jāuzņemas atbildība par kāda idiota vēlmi vilkt uz aklo pakaļ un riskēt ar savu dzīvību? Neesi gadījumā modernais liberālis, kam visi citi vainīgi, tik ne pats? Nu gluži kā vernons.

Pļurkt 23.janvāris 2019 9:02
6 20 Atbildēt

Vernons

Visu šo jezgu izveidoja Škoda AI 1525 HM un viņš ir atbildīgs par avārijas situācijas radīšanu!

----------------

Aizej pie psihologa, un tā ļoti steidzami!

Pļurkt 23.janvāris 2019 9:05
8 15 Atbildēt

Palaidniex

22.janvāris 2019 13:21

Suituācija elementāra - kādam izlec priekšā alnis - ko? nebremzēt? VIlkt alnim pa kājām, jo aiz muguras uz aklo var lidot Modeo??

Uz ceļa nokrīt koks - test tajā pinā klapē iekšā, jo aiz muguras lido Mondeo??

Uz ceļa ieraugi bedri, kas nav savienojama ar drošu tālāku auto kustību vai auto kustību bez bojājumiem - nebremzēt jo brauc mondeo uz aklo pa nezināmu ceļu ručkā?

Vernons 23.janvāris 2019 9:14
20 12 Atbildēt

Tam kalpo CSN 100. punkts! "Vadītājam jāsamazina ātrums pirms šķēršļiem, kurus spēja pamanīt" MB Spintera vadītājam bija jāsaprot ka tūlīt sekos sūdi, bet ne jau visiem tas ir dots. Žēl.

Palaidniex 23.janvāris 2019 9:54
10 20 Atbildēt

tu TIEŠĀM ESI NEGLĀBJAMI APTAURĒTS!

Škoda savlaicīgi pamanīja šķērsi, savlaicīgi samazināja ātrumu, bremzēja ar iedegtiemBRĪDINĀJUMA, jeb STOPSIGNĀLIEM!

divpadsmit sekundes un vairāk kā simtu metru plūdeni samazināja ātrumu.

FIlmētājs bremzēja drusku straujāk, jo redzēja savu šķērsli, bet bremzēšanu uzsāka drusku vēlāk.

Sprinteris brauca pa tiltu izvēloties ātrumu atbilstoši ceļa stāvoklim.

Tad lidoja vernons brunčos - ķõķa, kura laicīgi redzot normālu šķērsli - bremzējošo filmētāju pieņēma lēmumu kuturpināt kustību pilnīgi nepārskatāmā joslā - lekt pretējās kustības joslā uz aklo, jo ne redzēja dēļ kāpuma/garenprofila "lūzuma", ne dēļ filmētāja aizsega ka pretējās kustības josla ir brīva.

Sprintera vadītājs arī dēļ šiem iemesliem neredzēja pretīm lidojošo vernonķõķu - arī līkums, arī garenprofila "lūzums, arī citu auto aizsegs.

Kad nu beidzot dažas sekundes pirms sadursmes Mondeo ieraudzīja Sprinteri - bija jau par vēlu ko darī, jo:

Sprinterim jau bija NEKĀDS ātrums, līdz ar to manevrētspēja minimāla, pa kreisi škoda, pa labi barjera, pie kuras piespiedās cik nui varēja (tie iespējamie 10-20 cm piebraukt tuvāk - PILNĪGI NEKO NEMAINĪTU). Sadursmes brīdī Sprintera ātrums bija MINIMĀLS!

Toties vernonķõķa:

1. Bija izlēmusi ievērojami pārsniegt droša ātruma limitus (ņēmot vērā ceļa apstākļus un REDZXAMĪBU kustības virzienā);

2. Atradās pretājā kustības joslā!

3. Veica apdzīšanu uz tilta!

4. Izraisīja nenovēršamu avāriju

Vernons 23.janvāris 2019 9:06
20 10 Atbildēt

Man CSN sastāv no viena vienīga CS Likuma 19. panta 3. punkta! Un kā piedevas tam kalpo, jebkurai situācijai, CSN 57., 64., 85., 104.4. un lai avisam skaidra katram top aina iesaku divus punktus no 17. panta "Vīnes Konvencijas par ceļu satiksmi un ceļu zīmēm" iemācīties no galvas!!! Pants saucas "Ātruma samazināšana"! CSN aizmirsa to ielikt, kā naidīgus punktus "Distances" pielūdzēju sektai.

Priekšā esošais tiešām nevar, ja negrib un nezin, izpildīt šos nosacījumus! Grūti sagremot pilsoņiem, kuri neko citu nezin, kā "Distances izvēli" katram nākamam braucējam. Dirsā esam visdziļākā, kuru piekopj CSDD ceļu policija un vesela armija apdrošinātāju, kuri labprātīgi zāģē zaru uz kura paši sēž. Vēlu veiksmi Jums izdzīvot kara laukā, ko paši esat veiksmīgi uzbūvējuši. Vernons.

Palaidniex 23.janvāris 2019 10:02
9 20 Atbildēt

Kā tieši šo te pašu tavu vienīgo ievēroja Mondeo stūrētāja?

Kā visiem citiem bija jāparedz, ka tā izpildīs šitādu debilismu?

Kā samazināt ātrumu taisnvirzienā?

Kaut kā pilnīgi visiem, izņēmot tevi priekšā braucējā atruma samazināšana nesagādā nekādas problēmas.

Tev vienīgajam vis beidzas ar avāriju vai ļoti augstu risku avarēt.

Distances uzturēšana ir aiz muguras braucēja uzdevumns un izvēle. Pats taču apjēdz kā tavai setrai strādā adaptīvā kruizkontrole vai "distances tempomāts"

Tas tādu izlaidīgu idiotu vietā palīz citiem justies droši satiksmē. Adaptīvā kruizkontrole vai distances tempomāts uztur tava auto maksimālo ātrumu un samazina to TAVAI SETRAI lai saglabātu drošu distanci, nevis regulē bremzes vai spiež gāzi pa priekšu braucējam.

Parasta elektronika spēj to, kas tev nepielec.

Sistēma ir uzbūvēta atbilstoši CSN punktiem Vīnes konvencijai - katram sekotājam pašam ir jāspēj koriģēt, pieskaņot vai samazināt ātrums, ja pa priekšu braucošais to dara. Nevis pa priekšu braucējam ir jāatsakās no manevra, ka kāds aiz muguras nespēj VADĪT savu transportlīdzekli, jo neskatās uz notikumiem sev priekšā vai negrib samazināt ātrumu.

349yrf79whfiuwef 23.janvāris 2019 10:47
13 20 Atbildēt

Vernon ja tu redzi bedres uz ceļa, bet tev aizmugurē ir citi auto, tad tu mauc cauri nebremzējot un pēc tam remontē mašīnu?

Es droši vien bremzēju un mēģinu lēnām izbraukt cauri tām bedrēm, bet tai pat laikā strjomna skatos spoguļos jo zinu, ka tas ko daru ir samērā stulbi, bet nezinu, ko citu darīt - maukt cauri bedrēm nebremzējot un pēc tam remontēt auto arī liekas stulbi.

Kā vajadzētu rīkoties šādās situācijās, un ja es vēl varu kaut ko garantēt tam kurš brauc pirmais man aizmugurē, kā es varu kaut ko garantēt otrajai, trešajai, ceturtajai mašīnai aizmugurē?

Pļurkt 23.janvāris 2019 12:38
11 21 Atbildēt

Vernons

Visu šo jezgu izveidoja Škoda AI 1525 HM un viņš ir atbildīgs par avārijas situācijas radīšanu!

----------------

Aizej pie psihologa, un tā ļoti steidzami!

Vernons 23.janvāris 2019 14:24
20 7 Atbildēt

Filmetaja meistarstikis, novakties pa labi uz normali un laut Mondeo sasist Skodu! Tas butu logiski un apsveicami!

Pļurkt 23.janvāris 2019 15:39
2 13 Atbildēt
ExRacer 24.janvāris 2019 9:25
5 0 Atbildēt

Avāriju izraisija Mondeo. Jo nespēja noreaģēt uz situāciju, kad izveidojās tam priekšā, dēļ ceļu dienestu nolaidības. Varētu padomāt, ka Mondeo vadītājs bija piesardzīgs, ņemot vērā to, ka ziemā uz tiltiem ātrāk kļūst slidens un uzbrauktuves var būt sliktā stāvoklī, utt. Pārējie iesaistītie? MB vadītājs noteikti nevarēja paredzēt, ka viņa joslā ielidos kāds trakais. Nav vietas te spriedelēšanai, ka labs vadītājs to būtu patedzējis, jo šādas situācijas tad teorētiski var rasties jebkur, kur pretī brauc vairāk, kā viens auto. Tie, kas bremzēja,- loģiski, iebraucot tādās bedrēs, paši varēja izpildīt Mondeo manevru. Vieglākas sekas šinī situācijā neizbēgamajai avārijai būtu, ja Mondeo rautu pa labi,- margās un filmētāja našīnā. Tie, kas saprot fiziku, sapratīs. Bet mētāties forumā ar rupjībām un apvainojumiem nav jēdzīgi.

650 25.janvāris 2019 3:08
0 0 Atbildēt

Jaja, vecīt, tiešām vērtīgs slēdziens, tāteikt, tēvišķīgs un pamācošs. Bravo. Avāriju analīze ir tieši tam domāta, lai mēs mazāk iedziļinātos blakusapstākļos un skaļi korī visi brēktu par to, ka visus mondeo vajag iznīcināt.Nekādā ziņā ne par to, ko darīt tam,kuram šis mondeo lido pakaļā vai purnā.Šitie raksti ir tieši domāti mondeo vadītājiem un tieši te ir tā Augstā Tribīne,no kuras ir tā unikālā izdevība viņus saukt pie atbildības. Un Tu kā pieredzējis braucējs itin visu redzēji filmētāja spogulī un Tu tajās pāris video sekundēs ar to mondeo galvenajā lomā kā pieredzējis pProkuroross noteici gan iemeslu, gan ātrumu, gan tās neadekvātās 44gv bābas psihisko stāvokli, kura tajā brīdī to mondeo stūrēja. Protams, latvijas papuasiem pirmā galvāienākošā doma bija nekļūdīgi pPareiza- tā tur 44gadīgā prātā nedaaugusī fūrija ir vienkārši "lidotāja" ideālais tēls, tāteikt, krievu iznīcinātājas kamikazajebadzes prototips. Turklāt ja viņa tajā fordā savā pakaļas rajonā veda vel 3gab tos, kuri kādreiz attiecīgi no tā paša augstākminētā viņas ķermeņa apvidus tika ieradušies šajā pPasaulē. Lai Augstākie Spēki stāv klāt tiem latviešu varoņtēviņiem, kuru mazāk-braukt-spējīgajām "pietuvinātajām" personām kādreiz sanāktu pārrēķināties vai nokļūt kādā situācijā ar Lohu piedalīšanos.

Palaidniex 25.janvāris 2019 7:09
0 0 Atbildēt

Klau, tukšfļūti...

Tad ko Tu piedāvāji darīt Škoda, filmētājam un Sprinterim?

Izņemot gar palagu caureju bez analīzes un izejas variantiem?

Rexx 23.janvāris 2019 19:20
8 20 Atbildēt

Te ir divi ar defektīvu prātu. Vernons un 650. Laikam prātīgāk būtu šos ignorēt, jo ar psihiski slimiem nestrīdas.

650 23.janvāris 2019 19:59
1 4 Atbildēt

Jaja, būs ok skaties tik ka Ekrānu neapdrachī ;p

650 23.janvāris 2019 23:51
1 3 Atbildēt

Īsāk,Lohu un Papuasu saiets.Un Palaidniex šeit numur viens.Kretīns, kādu varētu novēlēt viņam pašam jo ātrāk satikt.Pretīgs, viltīgs,piekasīgs un atriebīgs tips.Viedokļu pārfrāzētājs un kājāmgaisā apgriezējs.Kaut gan, pats pēc būtības pa visu šo laiku te ne plika suuda nav pastāstījis.Un kuram daži citi lohi piebalso,īsti vispār neiebraucot par ko kārtējoreiz ir runa.Vienkārši tāpat, ieraduma pēc.Pat nenoskaidrojot to, vai kāds "cita viedokļa" piekritējs tiešām ATTAISNOJA forda vadītājas rīcību, vai attaisnoja nepadomību un reklamēja pārgalvību.Vai tomēr vienkārši centās pastāstīt, no kuras vietas aug kājas tamlīdzīgai jezgai.Pateikt to, kā VARĒJA no jezgas izvairīties, ja nebūtu sagadījušies tur tie 4gab Lohi vienlaicīgi un vienuviet.Plus vēl viņu zagļubandas "drošības uzraugi",kuri pienācīgi neapzīmēja dzīvībai bīstamu vietu uz koplietošanas ceļa.Ja tādu līdzīgu bedri izrakt uz kādas "mūsu" šosejas, iznākums būtu vēl skaistāks.Ilgi vairs nav palicis, pacietieties lidz aprīlim, būs ok.

Ar šo tikai vēlreiz pierādījies, ka tieši šis ir LV lielāko idiotu saiets- ar kādiem 5gab pastāvīgajiem dalībniekiem,kuri šo te suudu katrreiz lepni bīda tautā.Citā "forumā" viņus iespējams noliktu pie vietas, bet šeit ar tiem ikdienas 5gab vienīgajiem un pastāvīgajiem dalībniekiem viņiem kārtis rokā. Tāds tādu atrod.Par to mums arī atalgojums- astronomiski augošais lohu un viņu sekotāju un piegulētāju skaits uz jebkura ceļa.Man vnk kauns, ka šeit esmu iekūlies.

Vernonam veselību un izturību viņa grūtajā misijā un Paldies par izcilo savaldības piemēru,ko viņš nepaguris demonstrē šajā gadiem ilgajā cīņā ar Lohiem.

Vernons 24.janvāris 2019 9:17
3 4 Atbildēt

Neķer krenķi! Tādi kā Palaidniex izgaismo patieso stāvokli Valstī, CSDD, Ceļu policijā un arī apdrošināšanas kompānijās.

Tas saucas "Prijehaļi", ar vienvirziena domāšanu. Veicina manu domāšanu!

Palaidniex 24.janvāris 2019 18:33
0 0 Atbildēt

Klau, tukšfļūti, es ar faktiem un perādījumiem pastāstīju, kāpēc beidzās tieši tā kā beidzās.

Tavu stāstu par teleportācija un “iespēju” izvairīties, tādu argumentētu NEVIENS NEVAR TE IZLASĪT!

Tu arī braucot Rīgas viezienā pa Liepājas šoseju uz tilta pār Lielupi bremzē, nebrauc vai lec Lielupē, ja pretī brauc divas mašīnas un iespējams aiz tām slēpjas mondeo... tikai nemuldi, ka ko līdzīgu dari.

Vernons 24.janvāris 2019 9:40
3 2 Atbildēt

Rexx 25.janvāris 2019 18:30
0 0 Atbildēt

Palasot tavus komentārus, neko citu, kā gānīšanos tur neatrast. Kāpēc tāda rīcība? Esi pārliecināts, ka ar šo vari iedpaidīgāk paust savu viedokli?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 4

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti