Neticamā izglābšanās - kad virsū brauc kravinieks, jākustās veikli (+ VIDEO) 16

 
iAuto | 26.marts 2019 16:56

Pat ne veikli, bet zibenīgi - divi cilvēki neticamā veidā izglābjas mirklī, kad nezināmu iemeslu dēļ kravas vilcējs uz ātrgaitas šosejas Polijā novirzās no kursa un sadragā viņu furgoniņu, kas ar ieslēgtām brīdinājuma gaismām stāv uz nomales.

 
Visi komentāri
 
650 26.marts 2019 17:54
0 0 Atbildēt

Ieteicams palasīt pašu poļu komentārus pie šī materiāla jūtūbā.Kā arī,iepazīties piem ar šo (ko tur kāds no viņiem rekomendē noskatīties).Reku ,piem,skat no 4:00 - labs piemērs, kā tur tajā "daudzmaz civilizētajā" valstī sastāv ar pārgalvību un jēdzienu ka "labāk nevajag"apdzīt fūri.Ja tas notiktu tumsā, jautājumu būtu vēl vairāk.Ko tur darīt nejauši nokļuvušam latvietim, kurš nav pieradis, ka apdzīšanas laikā var "uzrauties" uz drošības saliņām,kuras mēdz būt burtiski ik pa pāris km un vēl dubultā veidā:

Pļurkt 26.marts 2019 18:10
3 3 Atbildēt

Ko tu pīpē???

Tas fūrist vēl pastūmās pa labi, lai tikai nepabrauktu garām busiņam, bet tiešā tēmējumā uzjātu virsū!!

650 26.marts 2019 23:34
1 2 Atbildēt

Es neko nepīpēju- teicu tev lau tu izlasi polijas poļu komentārus par situāciju polijā un paskaties video ,kur redzams kā tev vislabāk un visvieglāk apdristies polijā.

Un tas nav noskaidrots,kapc smagais pavilka pa labi un kas viņam atgadījās.Tā ka visas jūsu izmeklēti kropliskās sentences iebāziet paši sev, jo vienīgā mācība te ir nestāvēt kur nevajag stāvēt un ārkārtas gadījumā stāvot nevis o- vai e- nanēt, bet skatīties spogulī,kā šoreiz tas akrobāts fantastiski izpildījās.Savu debilo kasīšanos aiztaupi uz citu reiz- cerams skaidri un pietiekošā apmērā izteicos.

Pļurkt 27.marts 2019 9:29
0 1 Atbildēt

Pats savu kasīšanos vari aiztaupīt!!

To ka busam dega avarijkas NEREDZI??? To ka buss stāvēja AIZ nepārtrauktās līnijas arī neredzi!!!

Aizej pie okulista, lai redzi pārbauda. Pēc tam lien ar savām pamācībām un smago aklu aizstāvēšanu!

650 27.marts 2019 23:49
0 0 Atbildēt

.

Rallists 26.marts 2019 18:17
3 3 Atbildēt

Fūrists ar kāju stūrēja, skatījās filmu vai gulēja un līkumā aizgāja pa taisno

650 26.marts 2019 23:36
1 0 Atbildēt

Jūs, -asi, tak varējāt izkāpt un viņam kko ieteikt.

Valdis 26.marts 2019 18:22
0 0 Atbildēt

....kur palika furgonins ?

vakars 26.marts 2019 18:29
0 0 Atbildēt

nevar saprast īsti - kaut ko tur konkrēti izjauc pa detaļām. Iespējams, tā bija tikai piekabe, iespējams fūre aizstumj sev pa priekšu, kaut kāds vraks redzams video beigās kreisajā pusē pie barjerām

Uggga 27.marts 2019 6:51
0 0 Atbildēt

Gadījumā nepārlidoja pāri apmalei?

Vernons 26.marts 2019 19:58
7 2 Atbildēt

Man skiet, ka smaga auto vaditajam ir kadas veselibas problemas , jo ta balta nepartraukta linija labaja puse ir rievota. No ta troksna pat mironis pamodisies! Pec trieciena neseko bremzesana.

No ta troksna, ko rada brauksana pa liniju, cilveki pamuka mala!

Bet piemers izcils ar to ka prieksa esosais nav pasargats ne no ka. Nestavi nevieta un nelaika. Rupejies par savu un savu pasazieru drosibu visiem iespejamiem pratam aptveramiem un pratam neaptveramiem lidzekliem.

Tie kas Vacija ir redzejusi policijas un cela uzturetaju ricibu cela negadijuma vieta sapratis.

Pļurkt 26.marts 2019 20:23
2 3 Atbildēt

Gan jau ka avīzi vai grāmatu lasīja, vai onanēja!!

Pirmie Vācijas autobāņos ir masveida parādība.

MJanis 26.marts 2019 22:55
1 0 Atbildēt

Ko nu Tu te tagad #irs ? Priekšā esošais tak vienmēr ir vainīgs - viņam bija pie pakaļas jāpiesienās un jāgarantē drošība !

Vernons 27.marts 2019 8:09
3 14 Atbildēt

Tiesi ta! Auto magistrales mala apstaties aizliegts!!! Smagais izpidija skarbu sodu par to! Latvijas CSN nav pat sadala, ka jarikojas uz auto magistrales. Noteikumos nevar ieraudzit ari atbilstosu cela zimi. Mans pienakums pateikt Tev prieksa, Tavs pienakums parbaudit manis teikta pareizibu. Tu neesi saimnieks uz cela, bet upuris situacijai! Tev naksies piedomat, ko un ka darisi, lai ar Tevi ta nenotiktu! 99% gadijumos Tu esi vainigs, ari saja situacija!

650 28.marts 2019 0:05
1 0 Atbildēt

Dažiem (okulista pārbaudi izturējušajiem, vnk sava gurķa pagarināšanas nolūkā)vajadzētu paskatīties, kā (un kāpēc) ir aprīkots piem kaut kāds asfināga transportlīdzeklis, kurš "aiz nekodarīt" stāv civilizēta autobāņa malā (kura ir platāka, nekā šajā video) ,vai vienkārši pa to lēni brauc.Tāda extra kā maģiskā (brūnā...) 3-stūra izlikšana te arīdzan (prootams ka) bija notikusi, drošvien apdomīgi kādu jau Kilometru iepriekš, mēs vnk neredzējām.Tas jau ir LV-iešu nacio-nālais ieradums, ar avarejkām salutējot,apstāties uzpīpēt jebkur un vēl turpat garāmbraucēju degungalā savu priekšejo puusli lepni iztukšot.Diez cik minūtes pie autobāna varētu šitā smuki pastāvēt, līdz kāds piebrauktu no tāda varoņa "uzprasīt".

WALA 29.marts 2019 9:59
0 0 Atbildēt

NO video nevar saprast, bet pēc aizmugures gaismām škiet ka vilcējs bremzē ( tipa deg gabarīti - kas parasti ir samēŗa vāji un vēl deg ļoti spilgti sarkanie uguņi, kas parasti būtu bremzesm arī pēc izvietojuma blokā tā šķiet), bet dampis nestājas mierā, kaut gan arī dīvaini ka izvēlējās uzskriet tieši malā stāvošam.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti