BMW ietriecas kravinieka aizmugurē un apgāžas (+ VIDEO) 9

 
iAuto | 11.aprīlis 2019 17:13

BMW vadītājs brauc pa kreiso malējo joslu lielā ātrumā un, kad kravinieks nedaudz pamaina trajektoriju, nespēj savaldīt savu auto un ietriecas smagā transporta aizmugurē.

 
Visi komentāri
 
Vernons 11.aprīlis 2019 20:03
11 16 Atbildēt

Pati doma, ka pa labo pusi kādam garām aizvilku ir nepareiza! No trim joslām paliek divas! Tam iepriekš ir atbilstošas ceļa zīmes. Un to visu ignorēt nav prāta darbs.

Vernons 11.aprīlis 2019 21:40
1 6 Atbildēt

BMW skrējējs! Smagais ar īsti ar galvu nedraudzējas! Pēc sadursmes laikam vieglāk palika!!! Situācija bija glābjama!

JanJan 12.aprīlis 2019 9:14
15 2 Atbildēt

Lohiem lohu problēmas, ko nu lai vēl te saka. Pats skrēja, pats dabūja, ko gribēja.

Vernons 12.aprīlis 2019 13:36
5 16 Atbildēt

Spriežot pēc reakcijas uz šo avāriju, Latvijas pilsoņiem jāaizliedz izbraukt no Valsts! Visbīstamākās Valsts Eiropā pārstāvji ir bīstami visur! CSDD šefs Lukstiņš drošību uz ceļiem Latvijā novedis līdz klinķim! Ceļu policijas šefs Krapsis pārņēmis stafeti no Zivtiņa, uzraugot šo "klinķa situāciju". Visi vienas "sētas" zēni.

Ja tā godīgi, kas vainīgs un kāpēc tā notika?

Vernons 14.aprīlis 2019 14:34
0 6 Atbildēt

Kravenieks 100% vainīgs sadursmes izraisīšanā!!!

Mnde 14.aprīlis 2019 17:47
6 0 Atbildēt

Ceļa zīmes, maksimālais ātrums, plūsma, joslas, satiksmes intensitāte un citas lietas uz “pakaļā braucējiem” tak neattiecas. Pampriekšu braucējiem viss jāievēro un jārada apstākļi drošai CSN neievērošanai “pakaļā braucējiem”?

Alleluja!

Vernons 14.aprīlis 2019 17:54
0 11 Atbildēt

Tu kādreiz smagajam pie stūres vismaz tāpat esi pasēdējis?

"Veiksmīgi" trāpot smagajam pa kreiso aizmugurējo stūri, tas aiziet pa labi nost no ceļa! Un beigās, kā pašam paveiksies.

Mnde 14.aprīlis 2019 18:19
4 0 Atbildēt

Mēs vēljoprojām runājam par CSN vai par iespējamajām klizmām?

Es saprotu, ka Tev viss ir vienā putrā, jau sen, neatgriezeniski...

Vernons 14.aprīlis 2019 19:09
0 16 Atbildēt

Es esmu smagā vadītājs. Tieši šī smagā, kuram tā kamera pakaļā! Es nevērtu ciet to spraugu uz kuru cerēja lidotājs! Spoguļos tas vienkārši ideāli no manas sēdvietas redzams! Turpinātu braukt pa tām baltajām līnijām, līdz lidotājs aizlidotu!

Šitam kretīnam ir cits funktieris. Izraisīt sadursmi! Kamera pakaļā, pēc viņa saprašanas, garantē neaizskaramību! Tā gluži nav. Es neesmu policists un man nav tiesību kādu sodīt!

Šī sadursme nebija neizbēgama, to apliecina ieraksts. Tāpēc katram uz ceļa ir jārīkojas "TĀ", lai neradītu bīstamu situāciju! Man ikdienā uz ceļa ir līdzīgas situācijas. Esmu vienmēr tur, kur tas visiem būs droši un prognozējami! Ja es Tev un visiem citiem esmu prognozējams, vai tas ir slikti?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti