Smaga avārija plīsušas riepas dēļ (+ VIDEO) 15

 
iAuto | 30.jūnijs 2019 17:15

Kravas auto plīst priekšējā riepa un vilcējs iebrauc pretējā joslā, izraisot smagu sadursmi ar diviem pretimbraucošajiem transportlīdzekļiem.

Tiek ziņots, ka cietusi 22 gadus veca sieviete, ko glābējiem nācās ar speciāliem instrumentiem atbrīvot no deformētās mašīnas.

Atgādināsim, ka līdzīgā avārijā, kas 22.maijā notika pie Ērgļiem, gāja bojā divi cilvēki.

 
Visi komentāri
 
darklight 30.jūnijs 2019 19:37
5 0 Atbildēt

Pavisam nesen nostājos krustojumā blakus fūrei bez nekādiem uzrakstiem. Neviļus pametu acis uz priekšējo riepu un pilnīgi apstulbu - pilnīgi plika, bez protektora un vienās pumpās. Nudien neomulīgi palika. Numurs bija LV, bet nepaguvu piefiksēt.

reku 30.jūnijs 2019 22:22
8 2 Atbildēt

Vot šeit ir katra cilvēka pienākums par to paziņot policijai.Nākamais var būt jūsu radinieks vai jūs pats.Plika ,bojāta priekšējā riepa=slepkavības mēģinājums.

darklight 30.jūnijs 2019 22:26
0 0 Atbildēt

Es arī iedomājos, ka vajadzēja policijai zvanīt, tikai drusku par vēlu - bijām jau aizbraukuši katrs uz savu pusi.

Vernons 30.jūnijs 2019 21:53
1 4 Atbildēt

Brocēnu cementa vedēji teica ka, izšaujot priekšējai riepai, navar noturēt stūri! Nezinu. 504. MAZam strauji nolaida riepa, bet stūres pastiprinātāja sūknis savu darbu izdarīja, nekāda dižā pārslodze nebija. Abām rokām jābūt uz stūres rata. Skarbi!

Vakars 30.jūnijs 2019 22:11
0 0 Atbildēt

Šopavasar pie Gulbenes bija līdzīgi - MAN vai Scania (klāt nebiju) izšāva priekšējā kreisā riepa un smagais līdzīgi kā te video, iebrauca pretējā joslā, bet pēc tam grāvī. Šoferis teicis, ka neko nevarējis izdarīt. Pretī brauca vieglais mācību auto, kas knapi paguva nobremzēt un izvairīties.

650 30.jūnijs 2019 22:58
1 2 Atbildēt

Drīz jau būs aizmirsies, kad un kur Dalbaēbu karaļvalstī notika beidzamais demagog-reklāmreids ar visiem tajā piefiksētajiem brīnumiem.

Klau 1.jūlijs 2019 6:52
5 4 Atbildēt

Pasam neapnik rakstit savu huinu visur? Kait kadi nekoherenti murgi nak ara, tev skola nelika rakstit saprotamus sacerejumus? Pie ta ari labak pieturies, nevis izdoma tagad savu literaturas stilu-hujstilu.

650 1.jūlijs 2019 11:48
5 1 Atbildēt

Tava emoci(o)nālā uzruna satur akurāt 12 drukaskļūdas.Slikti.Bet labi ir tas, ka tuvākais šisvasaras Reids notiks ar vadošo mineālūdens pumpētāju atbalstu.Katram aizturētajam izniegs pa 0,33l ,ar ko pirms tālākās sarunas Dibenu nomazgāt.

klau 1.jūlijs 2019 14:02
7 2 Atbildēt

galvenais ka tev pasam patik rakstit savus kriptiskos komentarus. laikam doma ka tada veida, nerakstot tiesi un konkreti, izskaties gudraks - tikmer realitate esi mizejs, kas baidas rakstit konkreti, jo tad kads vares kaut ko konkreti pretargumentet. taisniba jau ir, ja raksta apgarotu huinu, tad neviens ipasi neraujas apstridet, vismaz kamer vienkarsi nepieriebjas lasit

650 1.jūlijs 2019 14:42
2 1 Atbildēt

Lai kāds iet nah/uj , taa Tu gribēji lai rakstu? Gurķi vismaz no mutes izvelc, pirms te to p-rincipiālo strīdu uzsaakt ;p

Klau 1.jūlijs 2019 15:00
10 3 Atbildēt

Varetu kko atbildet bet joprojam nav skaidrs ko tu gribi sutit nahuj un kapec (un kapec to vel neesi izdarijis?). Ir lielas aizdomas ka tev pasam ari tas nav skaidrs, neviena bridi, tapec tads ipatnejs izteiksmes veids - hujzin kas rakstits un pat hujzin kam adresets, vnk kodetas informacijas nodosana visumam.

ZZZZ 1.jūlijs 2019 11:21
1 0 Atbildēt

Teikšu godīgi, es šādā situācijā, kad pretim nāk kravinieks piebremzēju. Saprotams, ka situācija ir liktenīga un izvairīties ir neiespējami. Parasti baidos, var izbliezt riepa, izgāzties baļķi, un zem tā tenta var būt kāda smaga iekārta kas izkrīt vai apgāž piekabi...

Gaidīju krustojumā, kad iegriezīsies kravinieks ar iespējams, pārkrautu svaru. Viņš iegriezās lēnām, un tad, tas blieziens bij stiprāks nekā granātai. Par skaņu vispār neko neteikšu, putekļi un lokāls gaisa kondensācijas mākonis. Negribētu atrasties tādā brīdī blakus kā gājējs.

Pļurkt 1.jūlijs 2019 17:40
2 0 Atbildēt

Ja tam kraveniekam bija "sliki" vai garāžā ar "nazīti "atjaunotas" riepas, tad būtu jādod MŪŽA ieslodzījums gan šoferim, gan īpašniekam!!!

650 1.jūlijs 2019 19:38
0 1 Atbildēt

Bet tie "devēji" un "uzraudzītāji" ir noteikti jāizraugās no dažādu portālu apmeklētājiem.Oficiālajām instancēm jau tā ir grūti un darba pilna d.Pamēģini tu vienu tādu reidu pusgada laikā noorganizēt- cik tur laika un nervu aiziet.

REXX 2.jūlijs 2019 10:09
4 0 Atbildēt

1. Pietiekošs( pēc TA normām) riepas protektora atlikums negarantē, ka šī riepa nesprāgs. Riepas sprāgšanu veicina karkasa kordu bojājumi, ne nodilums. Tā gumija, kas saskaras ar ceļu, nodrošina saķeri, kā arī pasargā (protektors!) riepas karkasu no mehāniskām traumām. Piemēram, ziemā, pa sāli braucot, sadurta un pēc tam salāpīta riepa (caur pušumu riepas kordam piekļūst sāls, kords sarūsē)var būt bīstamāka, nekā paplika pa labu ceļu nobraukta.

2. Auto trajektorija pēc riepas sprādziena nav atkarīga tikai no stūres turēšanas ar rokām, kājām, vai vernona maz 504 pieredzes. Ir situācijas, kad var noturēt auto uz ceļa, un ir, kad ne, piemēram, ja riepai atdalās gabals un iesprūst , izraujot šoferim no rokām stūri, utt. Youtube ir piemēri dažādām situācijām.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti