Sveiciens apmalei - vadītājs nesavalda auto uz slapja ceļa (+ VIDEO) 8

 
iAuto | 6.augusts 2019 17:08

Vadītājs tuvojas bīstamai vietai (no 1:30) pārāk lielā ātrumā, mašīna uz slapjā ceļa izslīd un ietriecas betona apmalē.

 
Visi komentāri
 
Walacc 6.augusts 2019 22:52
2 4 Atbildēt

vadītājs "ģēnijs", stūri izmantot jau prātiņa nepietika, ko nu tur par ātrumu vēl runāt. Lai priecājas ka tā bija tikai apmale nevis kravinieks vai pat tād kaut kur priekšā ta sasipās.

Kanibaals 7.augusts 2019 21:29
0 1 Atbildēt

Ja tāda tev izpratne par auto vadīšanu tad noliec tiesības, labi tālu. Kā reiz stūre jau bija izgriezta līdz galam.

650 6.augusts 2019 23:03
9 1 Atbildēt

Nerāj tik Bargi..Šī te ceļa konstrukcija ir totāli bīstama tam, kurš nezin, ka tādas mēdz būt.Kā redzams no video, tad tajā papuassu lohkaralistē pat neviena ceļazīme nedod noprast par gaidāmajiem suudiem.Piem Varšavā dažas tādas konstrukcijas ir.Ja būtu rīgā- līdzīgs kino taptu katru otro dienu.

WALA 7.augusts 2019 16:30
3 2 Atbildēt

Nu nezinu kā lai citādi tādus nosauc - šim priekšā betona siena a bet pedāli atlaist jau zem viņa goda. Lai gan tas jau uz ceļie mar redzams, kad cilvēki pus līkumā sāk bremzes spaidīt, nu labi ka tur saķeres ir parasti atliku likām, tik tas ka "samīzušies" pusceļā.

Un man vispār patīk te apkārt man pa laikam kāds spriedelē, ziemā izslīdēja, piedevu gāzi un auto izvilka, nu labi ka piedevu gāzi. Jopcik no ka var drist - tupa paveicās, ka tur kāda vietā bija labāka saķere, un tas pats būtu noticis arī neko nemainot (taisnības labad gan jāsaka ka ir daži gadījumi kad tas tiešām palīdz , bet nu tas ir mazliet pie specifiskiem apstākļiem).

650 8.augusts 2019 1:40
1 2 Atbildēt

Kas var būt labāks par šo- 2 joslas,lejupejošs reljefs, zīmes nav, pēkšņi 90grādi.Razmetka bija,bet pēkšņi pašā kritiskākajā vietā arī tā pazuda. Kas jādara, ja tajā suudā iebrauc divi auto vienlaikus? Kuram tur tad prioritāte otra durvīs iemaukt?

Kanibaals 8.augusts 2019 8:12
0 1 Atbildēt

Pamēģini izbraukt kādam blakus zem Mīlgrāvja tilta tur līdzīga situācija, pat kādreiz bija zīme 70 kur slaids līkums pēkšņi pāriet taisnē.

Prioritāte ir tam kas pa labi vai tam kas ierakstās savā joslā, jo arī pilsētā ir jāturas pie labās malas pat ja vietēji CSN to nenosaka.

650 8.augusts 2019 15:09
1 0 Atbildēt

Pamēģini labāk pabraukt kādam blakus pa tiem 2gab retarderiem un remontējamās j-šosejas;)

Vecmīlgrāvī ir vismaz kāda zīme un līkumā joslu marķējums, bet shitais krievu suuds neatbilst itin nekam.Plus vel ja zinām kā viņi pa pilsētu tur paraduši maukt,kamēr ir kur.

ss 19.augusts 2019 8:28
0 0 Atbildēt

ja esi lohs tad arī zīme nepalīdzēs tur mierīgi var izbraukt arī ja eij visu līkumu uz 70, viss protams atkarīgs no vadītāja un izvēlētā auto .

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti