Svētdien avārijās Latvijā gājuši bojā trīs cilvēki, tostarp divi - smagā avārijā pie Saldus

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 28.oktobris 2019 15:47

Vakar Latvijā reģistrēti 63 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā trīs un cieta vēl 14 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Svētdien ap plkst.18 policijā saņemta informācija, ka Saldus novada Lutriņu pagastā saskrējušās automašīna "Chevrolet", kuru vadīja 1964.gadā dzimis vīrietis, un automašīna "Volvo", kuru vadīja 1968.gadā dzimis vadītājs.

Sadursmes rezultātā bojā gāja automašīnas "Chevrolet" vadītājs un pasažiere, 1963.gadā dzimusi sieviete. Tāpat cieta automašīnas "Volvo" vadītājs un pasažieri - 2001.gadā dzimis jaunietis un 2003.gadā dzimusi jauniete, kuri ar traumām nogādāti medicīnas iestādē.

Savukārt Jēkabpils novada Zasas pagastā uz ceļa atrasts 1977.gadā dzimuša iedzīvotāja līķis. Tiek pieļauts, ka viņu notriecis kāds transportlīdzeklis.

Abos gadījumos sākti kriminālprocesi, un policija skaidro notikušā apstākļus.

Svētdien septiņi cilvēki cieta avārijās Kurzemē, četri - Rīgā un tās apkārtnē, bet pa vienam - Zemgalē, Vidzemē un Latgalē. Viens no cietušajiem bijis gājējs.

Vakar par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi 11 autovadītājus: piecus - Rīgā un tās apkārtnē, četrus - Vidzemē, bet divus - Latgalē. Vēl trīs autovadītāji Rīgā aizturēti, jo bija lietojuši narkotiskās vielas.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 253 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 100 autovadītāji, Vidzemē - 50, Zemgalē - 47, Kurzemē - 31, bet Latgalē - 25 autovadītāji.

Kopumā policija vakar noformējusi 481 protokolu par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO)

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 2

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti