Traģēdija Madonas novadā - iebraucot pār ceļu pārvilktā trosē, Aronā gājis bojā kvadricikla vadītājs 26

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 6.janvāris 2020 17:50

Madonas novadā, iebraucot pār ceļu pārvilktā trosē, miris kvadricikla vadītājs, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Negadījums notika svētdien ap plkst.14.20 Aronas pagastā.

Sākotnējā informācija liecina, ka 1974.gadā dzimis vīrietis, vadot kvadriciklu, iebrauca pār ceļu novilktā trosē. Cietušais no gūtajām traumām mira.

Policija sākusi kriminālprocesu un skaidro negadījuma apstākļus.
 

 
26 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Esso 6.janvāris 2020 21:14
50 2 Atbildēt

mauka jobanā aizveries!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

advokāts 8.janvāris 2020 13:22
12 1 Atbildēt

Tas, ka šis ir noziegums ir fakts tīšs vai netīšs, to lai izmeklē policija.

BET! Tieši policija ir vainīga pie šādiem gadījumiem un šādām traģēdijām. Ilgstoša policijas bezdarbība neizmeklējot un nesodot šos kvadraciklu un bezceļa moto braucējus. Stāsts ir tas pats, kas ar kāpu un Nacionālo parku izbraukāšanu sava prieka pēc. Šo rīku braucējiem jāsaprot, ka ikdienā braukšana ārpus koplietošanas ceļiem var notikt tikai un vienīgi tam paredzētajos poligonos, trasēs un līdzvērtīgās teritorijās. Vai saskaņojot ar konkrēto zemes īpašnieku (pirms tam). Vai BezTabu maz tādu sižetu, kad cilvēki nosūta policijai foto vai video ar visiem reģ.nr. kas izbraukā, bet policija to atstāj bez virzības. Te lūk ir rezultāts. Protams, arī zemes īpašniekiem ir pienākums uzstādīt zīmes, nevis vilkt šādas troses. Bet jautājums kāds tad bijis ātrums, ja cilvēks gājis bojā? Bet varbūt tur tā zīme pie tās troses iepriekš bijusi un pirms nelaiķa cits gudrinieks to izdomājis noņemt.

Starpcitu, arī pa Latvijas Valsts mežiem ir aizliegts braukt ārpus ierīkotajiem ceļiem.

solaris 6.janvāris 2020 21:13
10 6 Atbildēt

Ja kāds to izdarīja speciāli, tad tā ir tīša slepkavība.

Ja kāds to izdarīja kaut kādu citu mērķu dēļ, savā stulbajā prātā nepadomājot, ka nejauši kāds cilvēks var ciest, tad tā ir nonāvēšana aiz neuzmanības.

Jebkurā gadījumā tas ir noziegums, par ko paredzēts cietumsods.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 7

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti