Zemgalē ceļu satiksmes negadījumā gājusi bojā sieviete 8

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 10.janvāris 2020 10:55

Vakar ceļu satiksmes negadījumā Zemgalē mirusi pa ceļa braucamo daļu ejoša gājēja, liecina Valsts policijas (VP) operatīvā informācija

Traģiskais negadījums noticis Krustpils novada Atašienes pagastā ap plkst.18 uz ceļa Krāslava-Preiļi-Madona. VP Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Arlita Dolgā aģentūrai LETA pastāstīja, ka 1958.gadā dzimušo gājēju notriekusi kāda automašīna "Volkswagen Golf", kuras vadītāju apžilbinājusi pretimbraucoša automašīna.

Dolgā uzsvēra, ka sieviete gājusi pa ceļa braucamo daļu, turklāt viņai pie apģērba nav bijis gaismu atstarojošo elementu. Gājēja mirusi notikuma vietā.

Aizvadītajā diennaktī valstī notikuši 134 ceļu satiksmes negadījumi, 18 no kuriem cietuši cilvēki. Kopumā vakar avārijās cietusi 21 persona, tostarp pieci gājēji un viens velosipēdists.

Tāpat vakar par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā sodīti seši cilvēki, savukārt vēl 162 personas sodītas par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

 
Visi komentāri
 
LMT 10.janvāris 2020 11:20
2 0 Atbildēt

Ziemas nav, bet pilni ceļi ar līķiem. Kur Krapša skaidrojums?

Kr 10.janvāris 2020 11:42
2 0 Atbildēt

nav atstarotāju, nav sniega - braukšanas apstākļi bīstamāki nekā ziemā

ZZZZ 10.janvāris 2020 11:49
2 1 Atbildēt

Ārpus apdzīvotām vietām tikai veste! Kāds tur vēl atstarotājs...LV jebkurā diennakts laikā ziemas sezonā, kā auto m+s riepas. Šis pat smagāks pārkāpums kā ātruma pārsniegšana.

Jo_Bans 10.janvāris 2020 12:21
1 2 Atbildēt

Šaubu nav-vakardienas ex-Zemgaliete tieši tāpat kā aizvakardiensa ex-Latgalietis un aizaizvakardienas ex-Ādažniece pārvietojās pa infrastruktūriski max aprīkotu un euroPejiski augstākajiem drošības standartiem atbilstošu ceļa virsmu.Kur visvisādu autovadītāja redzamību veicinošu marķējumu un atstarojumu (noteikti ka) bija par kārtu vairāk, nekā J-malas pilsētā pakarināts pie stabiem.

To dzelteno mašīnu ar to krustu droši var titullapā permanenti ierāmēt- lai nav katru dienu ar kopīpastu jāķēpājas.

Snab-oJ 10.janvāris 2020 14:52
1 1 Atbildēt

Tu būtu labs cilvēks, ja par šo visu uzrakstītu Krapsim - maybe tiešām tevī ieklausās

Vernons 10.janvāris 2020 15:50
1 0 Atbildēt

Atstarojošām lentām jābūt ap potītēm! Ne vis ap roku vai somiņas rokturi!

ZZZZ 10.janvāris 2020 17:18
1 2 Atbildēt

Pat dienas laikā ja līst lietus, migla, snieg puteņo, aiz auto kas paceļ no ceļa šo visu kas jau tā samazina redzamību vestei tomēr lielāks laukums un krāsa košāka.

uupis 13.janvāris 2020 10:25
0 2 Atbildēt

Pašam ir lentas ap potīti?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti