Novāc no ceļa un aizbēg (+ VIDEO) 7

 
iAuto | 14.maijs 2020 18:00

Kravas auto šoferis nofilmē, kā viņa kolēģis "novāc" no ceļa vieglo automobili un neapstājoties aizbrauc tālāk.

 
Visi komentāri
 
ES 14.maijs 2020 18:18
16 26 Atbildēt

Vieglajam būs mācība neapsteigt pa labo pusi un ja to dari, tad dari ātri nevis paliec smagajam aklajā zonā! Smagais nekur neizbrauca, video beigās var redzēt ka sāk bremzēt, mācība būs skatīties uzmanīgāk spoguļos pirms mainīt joslas. Izskatās jau labi tie amerikāņu smagie, bet tik slikta pārredzamība, Eiropā nav viņiem vietas!

imzz 14.maijs 2020 20:20
8 4 Atbildēt

Aizbrauca gan, citādi jau virsraksts nebūtu "OSP is seeking public assistance" t.i. Oregonas Štata policija meklē publikas atbalstu sakarībā ar Hit & Run near La Grande, OR.

Beigās jau viņu atrada:

The driver of the involved CMV has been identified as Marlo Griffin (70) of Medicine Hat, Alberta, Canada. Charges of Failure to Perform Duties of a Driver and Assault 4 will be forwarded to the Union County DA for consideration.

Vernons 14.maijs 2020 19:42
2 10 Atbildēt

Nu un kāpēc filmētājs nepalīdzēja ieņemt labo joslu?

Vai aizmirsu, Ūpis auto skolā tādas lietas nemāca! Praksē Vācijā arī nav bijis. Amerika neatpaliek no mums! Vai mēs no Amerikas.

Tūrists 14.maijs 2020 21:48
6 1 Atbildēt

Amerikā diemžēl brauc pa visām joslām vienādā ātrumā, nevis kā Vācijā! Un Smagie tur nesās ļoti pieklājīgos ātromso, nevis tā kā eiropā. Pavisam cita braukšanas kultūra un mazliet tracina, ka nedarbojas autobāņu princips ar friču ordnungu. Toties labais pagrieziens atļauts pie sarkanās gaismas, ja vien nav zīme, ka tas ir aizliegts.

Valdis 14.maijs 2020 22:24
0 5 Atbildēt

tas ,,pieklajigais atrums,, ir tikai par 10 km.st. atraks, ka Eiropa

Tūrists 15.maijs 2020 12:00
4 0 Atbildēt

Braucot ar atļauto 70mph man diezgan regulāri fūres gāja garām. Tātad ātrums bija vismaz 120 km/h, kas ir daudz vairāk kā Eiropā atļautais kravinieku ātrums. Vai arī uz ātrumu tiek likts lielāks mīkstais. Vienīgais, kur kravinieki brauc kā jēri, ir vietās, kur izlikta zīme ceļa remonts, jo ir blakus vcēl viena zīme, ka ātruma sods remonta vietās ir x2.

Redneks 15.maijs 2020 15:48
0 0 Atbildēt

Un uz pagriezieniem viņi nereaģē un nevienu nelaiž pārkārtoties. Ja gribi iespraukties rindā, vajag izbžt pa logu roku, vai vēl labāk pašam izkārties pa logu ar izstieptu roku. Tad toč palaidīs!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Aptuveni 160 000 eiro - BMW piesaka jauno M4 CS (+ FOTO)

Pasūtīšanai M4 CS kļūs pieejams maija beigās, ražošana sāksies jūlijā. Lasīt vairāk

 

Xpeng G6 kļūst pieejams Eiropā 5

Ķīnas autobūves uzņēmums Xpeng uzsācis elektriskā SUV Coupe G6 pārdošanu Eiropas tirgū. Sākumā tās ir četras valstis, taču turpinājums sekos. Lasīt vairāk

 

Drošas braukšanas speciālists neiesaka vasarā braukt ar ziemas riepām (+ VIDEO) 32

Parasti rudenī vērojamas garas rindas pie riepu servisiem, jo autovadītāji teju vienā brīdī ir nolēmuši mainīt vasaras riepas pret ziemas. Pavasarī aina pavisam citādāka. Riepu maiņu process notiek bez garām rindām, tomēr drošas braukšanas speciālists neiesaka vasarā braukt ar ziemas riepām. Ko ņemt vērā, izvēloties vasaras riepas? Lasīt vairāk

 

Aplēsta summa, ko par vēja parkiem varētu saņemt iedzīvotāji (+ VIDEO) 16

Gadiem ilgi savstarpēji “cīnoties” iedzīvotājiem un vēja parku attīstītājiem, Latvija pamatīgi iepalikusi saviem kaimiņiem vēja enerģijas attīstībā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti