Vakar Rīgā pie CSDD stacijas sabraukts bērns 23

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 1.augusts 2020 8:10

Rīgā, vakar pie Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) tehniskās apskates stacijas Antenas ielā, sabraukts bērns, noskaidroja aģentūra LETA.

Valsts policijas preses pārstāve Līna Kaļķe aģentūrai LETA apliecināja, ka izsaukumu uz Antenas ielu policija saņēma ap plkst.13.23, kur automašīna "Mercedes Benz" uzbrauca nepilngadīgam zēnam, kurš no gūtajām traumām mira.

Policija patlaban skaidro notikušā apstākļus.

CSDD pārstāve Ieva Bērziņa aģentūrai LETA teica, ka negadījums noticis brīdī, kad kādam transportlīdzekļa īpašniekam piederoša automašīna izbraukusi no tehniskās apskates stacijas ēkas.

Patlaban stacija turpina darbu, norādīja Bērziņa un piebilda, ka iepriekš šādas traģēdijas pie CSDD nav notikušas.

Jau ziņots, ka šogad Latvijā notikušas vairāki satiksmes negadījumi, kuros gājuši bojā bērni.

5.jūlijā Rīgā, piemājas pagalmā automašīna atpakaļgaitā uzbraukusi bērnu auto krēslam, traģiskajā negadījumā dzīvību zaudējot mazulim.

27.jūnijā Nīcas novadā kāda sieviete, vadot automašīnu "Opel", pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur notika sadursme ar kravas auto. Negadījumā gāja bojā visi automašīnā "Opel" esošie - autovadītāja un divas viņas mazgadīgās meitas.

Jūnija beigās trīs automašīnu sadursmē uz Daugavpils šosejas gāja bojā sieviete un bērns, bet smagas traumas guva vēl pieci cilvēki.

 
23 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Kanibaals 2.augusts 2020 23:29
5 0 Atbildēt

Ko jūs te visi murgojat, notika tas stāvlaukumā izbraucot no TA boksa. Aizķēra citu auto, turpināja kustību taisni un sķērsoja ietvi kur uzbrauca bērnam un pa vidam paķerot arī stabu. Pēc idejas tā ir "dzīvojama zona" un attiecīgi arī atbildība.

uupis 3.augusts 2020 16:39
3 0 Atbildēt

Tā ir CSDD un izveidot DROŠU uzgaidāmo zonu bija viņu pienākums – tātad tajā organizācijā cilvēkiem ar smadzenēm nav viss kārtībā!!!

Vernons 1.augusts 2020 18:55
3 1 Atbildēt

"Pēc aculiecinieku fotogrāfijām spriežams, ka autovadītājs braucis ārā no tehniskās apskates, sajaucis gāzes un bremzes pedāli, notrieca uz ietves ejošo cilvēku un nolauza apgaismojuma stabu, pārbraucot ceļam un apstājoties vien aiz zaļās zonas stāvvietā."

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

35 miljoni dolāru: Henriks Fiskers pārdod savu Holivudas villu

Bankrota priekšā nonākušais elektroautomobiļu ražotājs meklē izeju no smagās situācijas. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 9

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 

Jaunais CUPRA Formentor: flagmaņa veiksmes stāsta jaunā lappuse (+ FOTO) 2

Jaunā CUPRA Formentor atklāšana 29. aprīlī Madridē bija nozīmīgs notikums, kas tika nosvinēts ar grandiozu prezentācijas pasākumu, uzsverot modeļa īpašo lomu zīmola darbībā. CUPRA Formentor ir uzņēmuma bestsellers un vispieprasītākais A-CUV modelis Eiropā – pagājušajā gadā visā pasaulē tika piegādāti vairāk nekā 120 000 vienību. Jaunais CUPRA Formentor ir izstrādāts, lai nostiprinātu un paplašinātu zīmola dominanci tirgū. Lasīt vairāk

 

Saeima palielina sodus par rupjiem atļautā braukšanas ātruma pārkāpumiem 32

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā, ar kuriem tiek palielināti sodi par rupjiem atļautā braukšanas ātruma pārkāpumiem, aģentūru LETA informēja Saeimas Preses dienestā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti