Vakar Rīgā pie CSDD stacijas sabraukts bērns 23

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 1.augusts 2020 8:10

Rīgā, vakar pie Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) tehniskās apskates stacijas Antenas ielā, sabraukts bērns, noskaidroja aģentūra LETA.

Valsts policijas preses pārstāve Līna Kaļķe aģentūrai LETA apliecināja, ka izsaukumu uz Antenas ielu policija saņēma ap plkst.13.23, kur automašīna "Mercedes Benz" uzbrauca nepilngadīgam zēnam, kurš no gūtajām traumām mira.

Policija patlaban skaidro notikušā apstākļus.

CSDD pārstāve Ieva Bērziņa aģentūrai LETA teica, ka negadījums noticis brīdī, kad kādam transportlīdzekļa īpašniekam piederoša automašīna izbraukusi no tehniskās apskates stacijas ēkas.

Patlaban stacija turpina darbu, norādīja Bērziņa un piebilda, ka iepriekš šādas traģēdijas pie CSDD nav notikušas.

Jau ziņots, ka šogad Latvijā notikušas vairāki satiksmes negadījumi, kuros gājuši bojā bērni.

5.jūlijā Rīgā, piemājas pagalmā automašīna atpakaļgaitā uzbraukusi bērnu auto krēslam, traģiskajā negadījumā dzīvību zaudējot mazulim.

27.jūnijā Nīcas novadā kāda sieviete, vadot automašīnu "Opel", pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur notika sadursme ar kravas auto. Negadījumā gāja bojā visi automašīnā "Opel" esošie - autovadītāja un divas viņas mazgadīgās meitas.

Jūnija beigās trīs automašīnu sadursmē uz Daugavpils šosejas gāja bojā sieviete un bērns, bet smagas traumas guva vēl pieci cilvēki.

 
Visi komentāri
 
650 1.augusts 2020 14:08
0 0 Atbildēt

..."transportlīdzekļa īpašniekam piederoša automašīna"...,jā,literārais Talants ir nenodzerams un nekādā ne podā nenoskalojams jēdziens.

Bet līdz pat šim brīdim NAV skaidrs- kas īsti un kādā veidā tur notika.Visdrīzāk, ka,lai arī formāli pagalmā, tomēr tas notika uz braucamās daļas- kur nu jau pus/gadu (plānoti,sekojot Kāda "rūpīgi" izstrādātajājjājām instrukcijām) ierobežotas redzamības un apgrūtinātas kustības zonā pulcējas neviena neregulēts neorganizētu garlaikoti un/vai varbūt nervozi klaiņojošu ļaužu bars.Jā.

Gadiem ilgi no tehniskās apskates paviljona izbraukušo ākstu un debiliķu izdarības tuvākajos 100metros no TA vārtiem ir skaidri saredzamas jebkuram garām gājājājējam.Tur gan rūc,gan spolē,gan drifto,gan visādi citādi blato.Tas (prottams) nav saskatāms ne "Atbildīgajiem" sssd,ptac,lamb,cp un/vai citiem tā saucamajiem Valsts Varas "pārstāvjiem".Jā.

Antennass ielā gadiem ilgi uz braucamās daļas gaišā dienas laikā neviena nepieskatīti un neieraudzīti ikdienā piestāj arī piebraukušie treileri/autovedēji un evakuātori.Jo viņiem tur NAV kur palikt- par 3m peļņu "nav sanācis" tiem beidzooott ierādīt apstāšanās vietu un iespēju drošai mašīnu noripināšanai.Nee,tas nav iespējams,lai stāv tieši uz brauktuves,dzīvas kustības zonā.Paralizējot izbrauktuvju/iebrauktuvju darbību gan ta,gan numuru salīdzināšanā,gan izbraukšanā no maksas stāvvietām atpakaļgaitā,gan kustības dezorganizēšanu vēl visos citos iespējamajos tās ieliņas vārtos un caurumos..Jo ielas malā esošajai stāvvietai ir maksas funkcijas un tai ir (kādam) jāpelna nauda ikdienā.Tas taču ir pofig, ka tie "negaidītie" autovedēji tur tāpat piebrauc katru dienu.Gaidām. Jā.Nē. Varbūt.Un/vai.

Rr19 1.augusts 2020 18:22
0 0 Atbildēt

Kur tad bija pats īpašnieks?

Rr19 1.augusts 2020 19:55
0 0 Atbildēt

Kāds tak pie stūres bija.

Vernons 1.augusts 2020 18:55
3 1 Atbildēt

"Pēc aculiecinieku fotogrāfijām spriežams, ka autovadītājs braucis ārā no tehniskās apskates, sajaucis gāzes un bremzes pedāli, notrieca uz ietves ejošo cilvēku un nolauza apgaismojuma stabu, pārbraucot ceļam un apstājoties vien aiz zaļās zonas stāvvietā."

ak 2.augusts 2020 21:49
1 0 Atbildēt

Lielāku nihilismu un nekārtību Rīgas ielās, kā pie CSDD, nekur neesmu redzējis. Man sanāk tur braukt garām katru dienu. Tur stāv auto ielas vidū, griežas apkārt bez pagriezieniem, masveidīgi, kaut kādi treileri sastājušies uz brauktuves, stāvvietas kasieris, un citi CSDD piegulošie OCTU spekulanti un visādi auto pārdevēji velkas pāri ielai tieši zem riteņiem, it kā automašīnām nebūtu tiesību tur, pa to ielu braukt, bet viņiem ir priekšroka iet. Es brīnos, ka tik ilgi tur nav bijuši negadījumi.

Kanibaals 2.augusts 2020 23:29
5 0 Atbildēt

Ko jūs te visi murgojat, notika tas stāvlaukumā izbraucot no TA boksa. Aizķēra citu auto, turpināja kustību taisni un sķērsoja ietvi kur uzbrauca bērnam un pa vidam paķerot arī stabu. Pēc idejas tā ir "dzīvojama zona" un attiecīgi arī atbildība.

uupis 3.augusts 2020 10:28
2 0 Atbildēt

Aga.

Bet kapteinis acīmredzamība kaut kā neiet kopā ar iestādes nosaukumu – Ceķu satiksmes DROŠIBAS direkcija…

Rr19 3.augusts 2020 10:56
0 0 Atbildēt

Neviens te neko nemurgo, kur tas notika, bija tanī pašā dienā skaidrs.

Kanibaals 3.augusts 2020 12:03
0 0 Atbildēt

Te iepriekšejie komentetāji kaut kādus savarstījumus par treileiriem un nez ko iepin. Pie tam gājējs ir arī tad ja stāv uz ietves, nav nejur pat jāvazājas, bērns bija ar muguru un neko nenojauta.

650 3.augusts 2020 12:40
0 1 Atbildēt

Sen ne par ko padiskutējis neesi? Tev ir kāds "savs" viedoklis par treileriem uz anten-ass ielas pie csdd? Esi tur bijis, kādureiz redzējis kā un kad un kāpēc tas notiek? Saskaitīji, cik avārijas situāciju dēl tiem pirdarasiem tur ir bijušas?Cēloņus,sakarības un sakritības izanaalizēji? Pareizi, galvenais ir vienkārši iekakāt.

ak 3.augusts 2020 14:36
1 0 Atbildēt

Piekrītu, konkrētajam gadījumam ir savādāks iemesls, nekā barda.ks pie CSDD. Tur kāds vienkārši pie stūres bija sajucis prātā, nebrīnīšos, ka telefonā skatījās, pazuda realitāte, un sajauca pedāļus. Bet man gribējās arī pie viena pieminēt CSDD sakarā to, kas darās tur apkārt ikdienā. Pēc nerakstītas saprašanas, pie šādas iestādes tuvumā vajadzētu būt arī atbilstošai fasādei.

650 3.augusts 2020 16:39
0 1 Atbildēt

To jau mēs "redzēsim", jo šodien apm pl.3 rajonā tur bija novērots Filmētājs.Nu nevis tas, kas parasti/lohs, bet šoreiz tāds ar Trijkāji. Jā.

Realitāte jau var būt visāda- cilvēks satraucies, nav bijis informēts, ka sēdeklis jāatliek vietā pēc "cita" vadītāja apmeklējuma,un/vai/varbuut vnk aizmirsis ar kuru no "saviem" auto viņš tajā laikā un vietā brauc.Kad iet vaļā Jezga un puses vaino viena otru, parasti paliek aizkadrā "visu mūsu uzvaru,sasniegumu un panākumu" tā saucamais "iedvesmotājs".

uupis 3.augusts 2020 10:37
2 0 Atbildēt

Tas ir noticis iestādes, kuru rūpējas par DROŠĪBU uz ceļiem, pagalmā!!! DEGUNA PRIEKŠĀ!!! CSDD iekšpakalmā!

Ceļu satiksmes DROŠĪBAS direkcija!!!

Kāda direkcija tāda drošība…

Kanibaals 3.augusts 2020 12:03
1 0 Atbildēt

CSDD mafijai tak ar Autekko neesot nekāda saistība

uupis 3.augusts 2020 16:35
1 0 Atbildēt

Gluži manas domas – nekādas saistības, pat CSDD logi ir uz citu pusi – nū domāts ka nav vienā līmenī…

Vernons 3.augusts 2020 11:42
1 0 Atbildēt

Pēc šī gadījuma no pacēlāja brauks nost arī CSDD darbinieks! Pilnmēnes iespaido!

Kanibaals 3.augusts 2020 12:07
0 0 Atbildēt

Un tas būtu tikai normāli. Man arī ir nācies izbraukt no boksa stāvot pie stūres kājās, jo 2metrīgais TA darbinieks "salauza" krēslu atbīdot to līdz galam un iestrēga tajā pozīcijā. Nu neko, lai nečakarētu rindu izripinājos un ārā risināju savu problēmu. Bet pilnīgi iespējams, ka citam tas var novest arī pie šāda rezultāta.

Rr19 3.augusts 2020 12:48
1 0 Atbildēt

Labi, ka vēl tev 2 neielika. Ja brauks ārā CSDD darbinieks, būs iemesls pacelt cenu.

Kanibaals 3.augusts 2020 20:43
0 0 Atbildēt

Tieši tā, tapēc arī neprotestēju, ka "salauza", jo tādā amplitudā nebija bīdīts, bet droši tas nav ka pēc inspektora iejaukšanās ir jauzsāk braukt un pāri šķērslim. Tā kā būs vien inspektoriem jābrauc ārā it sevisķi, ka tā vieta sākotneji nav paradzēta drūzmai. Tik laikam juridiski problēma, ka pie stūres ir inspektors ārpus pārbaudes telpām.

650 3.augusts 2020 12:48
1 0 Atbildēt

Uzlieciet žurnālistisko/slēpto kameru, uzfilmējiet- KĀ (gadiem ilgi, netraucēti, neviena neievēroti !) "uzvedas" tikko no TA izbraukušie pirdarasi.Pirmajos 100 metros to nomēriet, sākot no TA paviljona izbraukšanas durvīm.Uzraudzība tur itin nekad nav bijusi ne tuvumā ne principā nē.Šis ir vienkārši "nākamais" solis,bet nav garantiju ka beidzamais.

Izdzīt cilvēkus uz ielas un turēt viņus kā aunu baru dzīvībai bīstamā zonā bez jebkādas kaut mazākās uzraudzības- tas ir LVijas DROŠĪBAS korifeju kosmiskais sasniegums, marss un īlens maukss te nestāv ne tuvumā nē.

uupis 3.augusts 2020 16:39
3 0 Atbildēt

Tā ir CSDD un izveidot DROŠU uzgaidāmo zonu bija viņu pienākums – tātad tajā organizācijā cilvēkiem ar smadzenēm nav viss kārtībā!!!

Kanibaals 3.augusts 2020 20:46
2 0 Atbildēt

Tā CSDD pīaršķiku taisnošanās tagad ir tik nozēlojama, esot bijusi pilnīgi neparedzama apstākļu sakritība. Esot jāpiesaista eksperti no malas, bļin a par ko četrciparu algas tie neeksperti CSDD saņem?

650 4.augusts 2020 0:43
1 0 Atbildēt

Man tas liekas jo īpaši kaitinoši.Ka nav zināms neiedomājamās sakritības izklāsts, un ka viņš tā arī paliks nezināms.Mācība ir apšaubāma.Nav taču noteikts- kur stāvēt, kā uzvesties.Klauns nestaigā rūtainās biksēs, neuzjautrina, nebrīdina.Var stāvēt tieši pret vārtiem,var pagriezt muguru,var arī gulēt zālājā.Kā būs, tā būs.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 6

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti