Telefona bakstītāja sabrauc bērnus uz gājēju pārejas; divi bērni mirst (+ VIDEO) 31

 
iAuto | 19.jūlijs 2021 18:45

Maskavā 18 gadus veca jauniete ar Mazda markas automobili 16.jūlijā notrieca trīs bērnus uz gājēju pārejas. Bērni tika nogādāti slimnīcā ar smagām traumām un šodien tiek ziņots, ka divi no viņiem jau miruši.

Jaunā autovadītāja šobrīd atrodas mājas arestā. Notikušo viņa komentējusi ar vārdiem, ka "vadījusi automobili un vienlaicīgi skatījusies telefonā". 

 

 
31 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Fāters 20.jūlijs 2021 13:32
8 0 Atbildēt

Ļoti labs video izglītošanas nolūkiem. Es nekad neļauju sīkajiem uz gājēju pārejas iziet pirmajiem. Parasti izeju pats un tikai tad aicinu bērnus šķērsot. Vienmēr esmu brīnījies par tām mammelēm, kas izstumj ratus uz pārejas un tikai tad sāk grozīt galvu, vai tad viņas nesaprot, ka bērns tiek palikts zem sitiena? Ļoti svarīgi uz vairāku joslu gājēju pārejām pārliecināties, vai otrā un trešā joslā braucoši redz, ka pirmajā joslā mašīna apstājusies, lai palaistu gājējus, tikai tad var turpināt ceļu pa gājēju pāreju. Mēs paši atbildam par savu bērnu drosību un bērniem ir jāmāca būt piesardzīgiem. Šito esmu runājis arī skolā, kur bērniem stāsta, ka uz pārejas gājējam ir priekšroka, bet aizmirst pastāstīt, ka uz pārejas jāiet tad, kad esi pārliecinājies, ka tevi laiž.

Un tas 18gadīgais bērns pie stūres visticamāk vēl neapzinās, ko ir izdarījis, tikai baidās no tā, kas notiks, kad ieliks cietumā, bet skuķis nesaprot, ka lūrēšana telefonā ir sabojājusi viņai visu atlikušo dzīvi.

Motorists 19.jūlijs 2021 19:42
5 4 Atbildēt

Gaidu komentārus - ko darīt ar noziedzīgi nevērīgajiem autorastiem? Sodīt fiziski kā s dedzīgi atbalsta? Likt cietumā, ar auto konfiskāciju? Tiesību atņemšanu uz mūžu atbalstām? Uzdot nodrošināt mūža uzturnaudas maksāšanu palicējiem?

Bradypus 20.jūlijs 2021 12:03
4 0 Atbildēt

Pats ko murgo? Tiešu tu piedāvā pieļaut gājēja nobraukšanu uz gājēju pārejas (ko es nosaucu par slepkavību) un pēc tam piemērot nāvessodu. Tu savā "ideālajā" pasaulē tiecies pēc diviem līķiem, nevis domā, kā panākt, lai nebūtu neviens.

"tas,ka pūlis vēlas atriebību, nav nekas ļoti slikts" - tavā vērtību skalā atriebība kaut kā "aizsargā sabiedrības intereses". Civilizēti cilvēki saprot, ka bezgalīga izrēķinšānās tikai vairo naidu un atriebība ir barbaru, nevis cilvilizācijas iezīme. Tomēr ir vēl viena suga, kam pūļa naids ir noderīgs - tiem, kuru ideoloģijā ir nepieciešama šķiru cīņa savas varas "demokrātiskai" stiprināšanai - t.i. atņemt tiesības pūlim uz linča tiesu, lai varētu publiski to izpildīt tā paša pūļa priekšā, iegūstot tā labvelību pret savu varu.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti