Vidzemē ceļu satiksmes negadījumā gājis bojā gājējs 18

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 6.janvāris 2022 11:24

Trešdien Vidzemes reģionā ceļu satiksmes negadījumā gājis bojā gājējs, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Kā informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne, plkst.11.05 Smiltenē, Atmodas ielā, vīrietis, vadot smago automašīnu "Scania", uz neregulējamas gājēju pārejas uzbrauca gājējam, kurš notikuma vietā no gūtajām traumām gāja bojā. Par notikušo sākts kriminālprocess, tiek skaidroti negadījuma apstākļi.

Ikvienu aculiecinieku, kurš var sniegt jebkādu izmeklēšanai noderīgu informāciju par minēto ceļu satiksmes negadījumu, Valsts policija aicina atsaukties, zvanot pa tālruni 110 vai 64 773 004.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā reģistrēti 130 ceļu satiksmes negadījumi, desmit avārijās cietuši kopskaitā 12 cilvēki, bet vienā ir bojāgājušais.

Rīgas reģionā 24 stundu laikā reģistrēti 83 ceļu satiksmes negadījumi, Latgalē un Zemgalē - katrā pa 17, Vidzemē uz ceļiem fiksētas septiņas avārijas, bet Kurzemē - sešas.

Trešdien par sēšanos pie stūres alkohola reibumā pie atbildības saukti septiņi autovadītāji, no tiem trīs Rīgas reģionā, tikpat Latgalē, bet viens - Kurzemē.

Par atļautā ātruma pārsniegšanu diennakts laikā noformēti 126 administratīvā pārkāpuma protokoli, bet par agresīvu braukšanu - četri, liecina policijas apkopotā statistika.
 

 
18 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
anonimikis 6.janvāris 2022 11:52
8 3 Atbildēt

Smagais? Nu jā, tieši tā!

uupis 7.janvāris 2022 0:56
5 3 Atbildēt

vernons atkal atskaņo savus sētas noteikumus, kur auto bleķiem ir lielāka vērtība nekā cilvēka dzīvībai?

Kas tas ir ja ne kropla morāle?

Nav jāskrien 6.janvāris 2022 23:27
4 0 Atbildēt

Tāpēc 500m pirms pārejas vajag (20) zīmi.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kāpēc ir tik svarīgi noteikt atbilstošu ātrumu satiksmes organizēšanai? Ceļa zīmes 110 km/h piemērs (+ VIDEO) 6

iAutolv skaidro, kādēļ arī tik nelielā satiksmes nogrieznī kāds ir Rīgas-Jūrmalas šosejas posms, nepieciešams savlaicīgi mainīt noteikto maksimālo ātrumu un kādēļ dažkārt lielāks ātrums nozīmē mazāku agresiju uz ceļa. Lasīt vairāk

 

Ko dara šī tehnika? (+ VIDEO) 5

Kravas auto ar piekabi kaut ko vienmērīgi izkaisa uz ceļa. Vai varētu būt, ka šādi ātrā un vienkāršā veidā tiek atjaunots ceļa segums? Lasīt vairāk

 

Tikai tagad Latvijas Valsts ceļi atjauno 110 km/h uz Rīgas - Jūrmalas šosejas 30.04.2024 (+ VIDEO) 18

iAutolv konstatē, ka aprīļa pēdējā dienā situācija uz Rīgas-Jūrmalas šosejas izmainījusies un tagad maksimālais atļautais ātrums ir 110 km/h. Lasīt vairāk

 

Tiesai būs vēlreiz jāskata lieta par bēgšanu no policijas pirms 5 gadiem (+ VIDEO) 3

Tiesai atkārtoti būs jāizskata krimināllieta, kurā pirms aptuveni pieciem gadiem kāds autovadītājs narkotisko vielu reibumā bēga no policijas. Pakaļdzīšanās laikā – no Rīgas līdz Ogrei – cieta vairāki likumsargi. Bēgošo autovadītāju izdevās apturēt, tikai lietojot šaujamieroci. Un tieši ar vīrieša ievainošanu galvā saistīts Augstākās tiesas Senāta lēmums, kas paredz daļēji atcelt zemākās instances tiesas lemto, ka vīrietim par izdarīto jāizcieš piecarpus gadu cietumsods. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti