Daugavpilī Audi lielā ātrumā uztriecas Golf (+ VIDEO) 6

 
Daugavpils PP | 9.aprīlis 2022 8:54

Vakar, 8.aprīlī, ap plkst.11.30 Daugavpils pilsētas pašvaldības policijas Videonovērošanas kameras fiksēja smago ceļu satiksmes negadījumu Daugavas ielā pretī Daugavpils pilsētas pašvaldības ēkai.

 

Kāda “Audi” markas vieglā automašīna, traucoties lielā ātrumā, aizķēra pretī braucošu transportlīdzekli, kā rezultātā sagriezās un uztriecās priekšā braucošajam “VW Golf”.

Trieciena rezultātā tika bojāti abi transportlīdzekļi un cieta tajos braucošie cilvēki. Automašīnu trieciena rezultātā radušās atlūzas nodarīja bojājumus vēl diviem transportlīdzekļiem. Savukārt, lai atbrīvotu cietušos no avarējušajiem transportlīdzekļiem, uz notikuma vietu bija jāizsauc Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieki.

Ceļu satiksmes negadījuma apstākļus un iemeslus turpina skaidrot Valts policija. Daugavpils pilsētas pašvaldības policija vēlreiz atgādina satiksmes dalībniekiem par nepieciešamību stingri ievērot ceļu satiksmes noteikumus, it īpaši tas attiecas uz atļauto braukšanas ātrumu, lai izvairītos no ceļu satiksmes negadījumiem.

 
Visi komentāri
 
Inese 9.aprīlis 2022 10:04
6 1 Atbildēt

S a t r i e c o š s virsraksts ! :-(( Uzspraudiet savu diplomu ķemertiņā uz naglas .........

imzz 9.aprīlis 2022 10:53
3 3 Atbildēt

Tavu variantu, lūdzu. Man nekad nepatīk tie kritizētāji, kas paši neko nepiedāvā.

gunbox 11.aprīlis 2022 17:15
0 0 Atbildēt

Eļementarno Vatson! > Auto avārija Daugavpilī. Bet var arī RU formātā > Formulas pilotam Daugavlips speedride trasē priekšā izbrauc piedzēries Golf vadītājs.

Kanibaals 11.aprīlis 2022 21:21
0 0 Atbildēt

Golf braucot lielā ātrumā uztriecās Audi spokratam. Ta var saprast no virsraksta.

Asaris 9.aprīlis 2022 11:44
2 0 Atbildēt

Cerams kad izrakstīsies no slimnīcas, pa taisno uz rūtaino lodziņu skatīties

gunbox 11.aprīlis 2022 17:11
0 0 Atbildēt

Skaidrs, ka maz ticams, bet pastāv minimāla iespēja, ka pie tik liela ātruma uz 50km/h divvirzienu kustības ir vainojama tehnika vai veselības stāvoklis. Bez zināmiem faktiem par rūtīm runāt pāragri.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.2 būs dažādas modifikācijas; starts 2025.gadā 3

Cenu ziņā pievilcīgajam Volkswagen plānotas vairākas modifikācijas, tajā skaitā arī krosovera modelis. Lasīt vairāk

 

Jonass izcīna savu pirmo uzvaru MXGP klasē

Latvijas motosportists Pauls Jonass svētdien izcīnīja uzvaru pasaules motokrosa čempionāta piektā posma - Portugāles "Grand Prix" - sacensībās prestižākajā MXGP klasē, svinot pirmo panākumu karjerā augstākajā līmenī. Lasīt vairāk

 

Rekordists? - brauciens ar “Audi” Liepājā rezultējas ar 2000 eiro naudas sodu un tiesību atņemšanu (+ VIDEO) 12

Aizvakar, 1.maijā Valsts policijas amatpersonas Liepājā fiksēja automašīnu “Audi”, kuras vadītājs pārvietojās ātri un agresīvi. Likumsargi uzsāka pakaļdzīšanos, kā rezultātā automašīna apturēta. Šāds brauciens vīrietim rezultējies septiņos administratīvajos pārkāpumos un vienā kriminālprocesā. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Škoda Kodiaq (+VIDEO) 4

No šīgada Škoda jaunumiem mūsu tirgum svarīgākais ir jaunais Kodiaq. TV Autoziņas devās uz Spāniju, lai tuvāk iepazītos ar lielākā Škodas krosovera otro izlaidumu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti