Tesla ietriecas ēkas fasādē (+ VIDEO) 16

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

iAuto | 15.maijs 2022 13:11

Video kameras ASV pilsētā Kolumbusā fiksējušas brīdi, kad Tesla Model 3 nebremzējot ietriecas kādas ēkas stikla fasādē.

Avārija notikusi Nord Haistrītas un Vainstrītas ielu krustojumā – tā vietā, lai piebremzētu un nogrieztos pa labi vai pa kreisi, Tesla vadītājs turpinājis braukt taisni un ar ātrumu aptuveni 110 km/h taranējis ēkas priekšā novietoto betona puķu podu un iztriecies cauri Greater Columbus Convention Center ēkas stikla fasādei.

Laimīgā kārtā celtnes priekšā tobrīd nav bijis cilvēku, tāpat kā uzreiz aiz stikla durvīm. Video redzams, ka nekontrolēto Tesla apstādina pirmā kolonna, ko arī var uzskatīt par veiksmi, jo pretējā gadījumā automašīnas skrējiens būtu turpinājies pa garu gaiteni.

Tiek ziņots, ka izdzīvojis arī Tesla vadītājs, kurš avāriju skaidrojis ar to, ka sajaucis pedāļus.

 
Visi komentāri
 
1984 15.maijs 2022 13:50
11 1 Atbildēt

Ja USA brauc ar Teslu, tad laikam vairs nav nepieciešama ne vadītāja apliecība, ne autovadīšanas iemaņas, ne ārstu, ne psihiatra pārbaudes

Hmm 15.maijs 2022 13:58
0 0 Atbildēt

Interesanti tie luksofori - taisni pret ēkas sienu, it kā tiešām ceļš tālāk turpinātos

imzz 15.maijs 2022 15:52
1 0 Atbildēt

jādomā, gribēja paspēt pie zaļā

Teslists 15.maijs 2022 14:22
1 0 Atbildēt

Tesla izskatās izturīga: priekšas nav, bet kabīne vesela. Arī nekādas degšanas pēc trieciena.

Vernons 15.maijs 2022 14:27
0 0 Atbildēt

Medicīnas izziņa bija?

imzz 15.maijs 2022 16:01
0 0 Atbildēt

Izskatās, ka ārpusē novietotais puķu pods izjauca auto trajektoriju, novirzot to pret kolonnu, citādi auto izbrauktu cauri visai ēkai pa gaiteni, kā filmās.

Teslists 15.maijs 2022 19:23
0 0 Atbildēt

Tesla izjauca puķu podu

Ginta 15.maijs 2022 18:01
2 4 Atbildēt

ar normalau masinu ta nenotiktu ta ir karma par to ka mazie afrikanu bernini mirst raktuves lai savergotu izejvielas nelabo kalpu akulumatoriem!

imzz 15.maijs 2022 23:01
7 1 Atbildēt

1. Nu, vispirms āfrikāņiem tos bērniņus vajadzētu taisīt skaitā mazāk, tad viņiem nevajadzētu vergot raktuvēs. 2. Problēma ir tā, ka pašu āfrikāņu ciema vai pilsēteles vadība, kopā ar arodbiedrības šefu ( kurš amatu savienošanas kārtībā ir arī galvenais ciema bandīts ) pieprasa firmai nodrošināt DARBA VIETAS. Un tā nu raktuvju firma izsvīro automatizāciju, lai radītu maksimāli daudz roku darba vietu. Tā tās lietas notiek Āfrikā.

Ko?? 17.maijs 2022 9:33
0 0 Atbildēt

Tu debils vai salietojies esi?

imzz 17.maijs 2022 11:41
1 0 Atbildēt

Es esmu cilvēks, kuram patīk meklēt izskaidrojumu lietām un kurš prot atrast informāciju.

Varu papildināt ne sevišķi apķērīgiem:

Kāds labums arodnieku šefam, resp. bandītam, no max. darba vietu radīšanas ? Vienkārši: raktuvēs strādā tikai arodbiedrības biedri vai tie kuri samaksā šim ķepā. Un pa reizei atgadās streiki. Par tēmu: slikti darba apstākļi un maza alga. Un tad tiek vestas sarunas. Ar ko tieši ? Ar arodnieku šefu. Tās beidzas sekmīgi, un šefs var nopirkt jaunu BMW ar zeltītiem ļitakiem vai apgādāt jaunu sievu. Un ciema vecākais vai pilsētas priekšnieks piemiedz acis, jo pats vai nu dabū ķepā un/vai saņem balsis vēlēšanās, ko šim nodrošina arodbiedrības priekšnieks ( bandīts ).

( Arodbiedrību simbioze ar organizēto noziedzību, sevišķi ostās, bija labi zināma lieta arī ASV, seviški laikā no 19.gs līdz WWII beigām.

Historically, organized criminal groups such as La Cosa Nostra or the Mafia gained substantial corrupt influence, and even control, over labor unions by creating a climate of fear and intimidation among employers and union members by threats and acts of violence. )

Teslists 16.maijs 2022 9:09
2 0 Atbildēt

Ja Āfikas bērniņi spētu ar spaiņiem nest no peļķēm naftu, tad viņi to arī darītu. Tas, ka Kongo gandrīz ir vienīgā valsts (tagad brīva no kolonizatoriem) kurā ir visu gribētais kobalts, veicina vēlmi no tā lietošanas tikt vaļā. Tā pati Tesla lieto arī akumulatorus bez kobalta (LiFeP).

Opis 16.maijs 2022 9:23
1 0 Atbildēt

Laba atruna. Kad nākamreiz mani apturēs CP un prasīs, kāpēc braucu ar 110km/h pilsētā, teikšu, ka sajaucu pedāļus!

Sipo 16.maijs 2022 10:29
0 0 Atbildēt

Vai tad autopilota vainošana vairs "nav modē"?

Kanibaals 16.maijs 2022 15:40
2 0 Atbildēt

Bet malacis ka nemeloja. Parasti jau stāsta visu ko citu,, ka auto pats pēkšņi paātrinājās kaut spiedu bremzes, tikai ne banālo sajaucu pedāļus. Viens uzlabojums gan pēc paklājiņu haipa ir, tagad vismaz reizē spiežot visus pedāļus auto stājas.

topinamburs 17.maijs 2022 5:52
0 0 Atbildēt

Pistole izšauj lodi, kas trāpa sienā. Laimīgā kārtā tieši blakus galvai, nevis pa to. Pistoles vadītājs esot sajaucis pedāļus.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Busiņa šoferis zaudē tiesības (+ VIDEO) 4

Busiņa šoferis brauc pa kreiso malējo joslu un bloķē ātrāk braucošos, bet, kas vēl ļaunāk, vienā brīdī viņš apstājas un iet izskaidroties ar Audi vadītāju. Lasīt vairāk

 

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 7

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 5

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 21

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti