Kad varēja būt vēl sliktāk (+ VIDEO) 5

 
iAuto | 29.novembris 2022 16:24

Priekšā braucošais vieglais auto saduras ar kravinieku, kā rezultātā "fūrei" plīst riepa (vai tiek bojāta piekare) un smagsvars iebrauc pretējā joslā.

 
Visi komentāri
 
srt 29.novembris 2022 16:57
4 3 Atbildēt

Smagais brauca kruīzā ar vienu roku un mīza pudelē!

Kris 30.novembris 2022 8:25
4 1 Atbildēt

Lai jau tā dara, tu tak gribi savu mantu saņemt pirms ziemassvētkiem! Izskatās, ka tieši vieglais ir aizmidzis pie stūres vai skatījās telefonā, šķērsojot vidus līniju un iemaucot smagajam pa purnu.

Var redzēt, ka smago šoferim ir profesionalitāte un izvēlejās pareizo scenāriju, nevis iepirda vēl video materiāla smagajam purnā.

Īpaši Latvijā es pat teiktu 90% vieglo autovadītāju tādā scenārijā būtu izdarījusi, jo trieciena brīdī stūre tiktu palaista vaļā un viss tiktu nolikts 'Dieva' rokā(pat ja neesi ticīgs)

Vernons 29.novembris 2022 17:34
0 2 Atbildēt

Smagajam vēlams nobremzēt!

650 30.novembris 2022 23:50
0 0 Atbildēt

Kas tur ir, ko tas smagais izdarīja? Varbūt naids ir par/to, ka tas pēc uzmundrinošā notikuma daudzmaz noturējās savā joslā un nenorāva filmētājam Galvu? Varbūt viņš iemiiza nevis pudelē, bet gan pa atvērtu logu tieši tam vieglajam vējstiklā?

Maksims Ter-Oganesovs 3.decembris 2022 0:39
0 0 Atbildēt

šausmīga situācija

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 21

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti