Smilšu vētra ASV: saskrienas 100 automašīnas, seši cilvēki iet bojā (+ VIDEO) 4

 
iAuto | 2.maijs 2023 17:13

Uz Interstate 55 maģistrāles, ASV, Ilinoisas štatā pirmdienas pēcpusdienā smilšu vētras izraisītajos sliktas redzamības apstākļos saskrējās aptuveni 60 vieglās un 30 kravas automašīnas. Daži transportlīdzekļi aizdegās.

Tiek ziņots, ka seši cilvēki gājuši bojā, vairāk nekā 30 ar traumām nogādāti tuvējās apkaimes slimnīcās.

 
Visi komentāri
 
srt 2.maijs 2023 17:17
0 0 Atbildēt

Mani šie IDIOTI nemaz nepārsteidz! Tas pats notiek arī ziemās. Tāda valsts, aprīkota ar n-tajām brīdinājuma sistēmām, uz ceļiem visādas tur krutās automātiskās ceļazīmes, var pat attālināti slēgt ceļus! Klimats paredzams kā Pļurkt tukšā kabata otrajā dienā pēc avansa. Bet nē, regulāri un spītīgi tiek lekts uz viena un tā paša grābekļa. Pat ne grābekļa, uz apvērstām traktora ecēšām!

Tak pohuj, apdrošinātāji visu nosegs! Tāpat kā ar tām mājām, kas pirmajā vējā aizlido...

LOHS22 2.maijs 2023 23:24
0 0 Atbildēt

Noteikti ka tur būtu lieti noderējušas tā saucamās elektroniskās (elektriski darbibināmās) viedās viedā ceļa Zīmes.Tā, kā tas ir uz Vidzemes Lielā Ceļa.

Līdzīgi kā (mums,L.., sorrī, Latviešiem) uz Jūr Malas (un/vai arī Jēl/gavas) šossejas.Kur, tāteikt, jau kopš 28tā aprīļa esot (iespējams) iespējamas dažas Vasarai raksturīgās darbības.Derētu gan atcerēties, ka solīts acī nekrīt un (ka) asstronomiskā vasara mūsu platajos grādos oficiāli iestājas vien kādā 21jā jūnijā.Jā.

Opis 3.maijs 2023 9:12
1 0 Atbildēt

Amerikāņu klasika, diemēžēl tā būs arī turpmāk, kamēr nesāks braukt kā uz Vācijas bāņiem. 

Un fūres viņiem nebrauc ar 80km/h, ne tuvu. Bieži pa labo joslu iet garām vieglajiem. Pie tiem ātrumiem, ja vēl skatās filmas planšētē nekas labs nevar būt.

Maksims Ter-Oganesovs 11.maijs 2023 19:49
0 0 Atbildēt

Nav sirēnu. Šausmīgi klusi

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 9

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 

Jaunais CUPRA Leon - vēl viens trumpis spāņu ražotāja piedāvājumā (+ FOTO)

29. aprīlī Madridē notika jaunā CUPRA Leon pasaules pirmizrāde, iezīmējot nozīmīgu pagrieziena punktu zīmola attīstībā. Iespaidīgajā pasākumā tika prezentēts gan CUPRA Leon piecdurvju hečbeks, gan Sportstourer. Lasīt vairāk

 

Ar tehniskajiem līdzekļiem konstatētas braukšanas bez OCTA gadījumā sodīs ne biežāk kā reizi diennaktī 13

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā nosakot, ka par ar tehniskajām ierīcēm konstatētu braukšanu bez apdrošināšanas vai valsts tehniskās apskates sodu piemēros ne biežāk kā reizi 24 stundu laikā. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID. Code – vācu markas dizaina nākotne (+ FOTO) 6

Pekinas autoizstādē Volkswagen izlicis apskatei konceptu ID. Code, kas liek noprast kādā virzienā stūrē vācu autobūves uzņēmuma dizaina komanda. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti