Šorīt, 8.12.2023 - autobusa sadursme ar kravas auto uz Ventspils šosejas; cietuši seši cilvēki (PAPILDINĀTS ar LTV ziņu sižetu ) 84

 

Aculiecinieka foto: Autobusa un kravas auto sadursme uz Ventspils šosejas Foto: iAuto.lv aculiecinieks

iAuto | 8.decembris 2023 10:57

Šorīt, 8.decembrī, uz Ventspils šosejas autobuss uztriecies stāvošam kravas auto. Par cietušajiem un avārijas iemesliem informācijas nav. LVC šorīt ziņoja par sniegu un apledojumu arī uz Ventspils šosejas.

Valsts policijā aģentūru LETA informēja, ka informācija par ceļa negadījumu saņemta plkst.8.30. Pēc sākotnējās informācijas, maršruta autobuss ietriecies kravas transportlīdzeklī, kas bija apstājies ceļa malā.

Negadījumā traumas guva seši cilvēki - kravas transportlīdzekļa vadītājs un autobusa pasažieri, kuri ar gūtajām traumām nogādāti medicīnas iestādē.

Savukārt SIA "Norma-A", kas pasažieru pārvadājumus nodrošina ar zīmolu "Ecolines", pārstāvji aģentūrai LETA norādīja, ka pašlaik notiek avārijas apstākļu noskaidrošana, kas, izvērtējot visus datus, tiks pabeigta dažu darba dienu laikā, papildinot, ka tad "Ecolines" varēs lemt par pārējo, ieskaitot iespējamajām kompensācijām cietušajiem.

Policija noskaidro ceļu satiksmes negadījuma iemeslus.

Sākotnēji avārijas vietā bija apgrūtināta satiksme, bet vēlāk tā pilnībā atjaunota.

Aculiecinieka foto: Autobusa un kravas auto sadursme Foto: iAuto.lv aculiecinieks

Aculiecinieka foto: Autobusa un kravas auto sadursme uz Ventspils šosejas Foto: iAuto.lv aculiecinieks

Aculiecinieka foto: Autobusa un kravas auto sadursme uz Ventspils šosejas Foto: iAuto.lv aculiecinieks

 
84 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
es 8.decembris 2023 13:25
118 15 Atbildēt

Tikai nevajag! VAG grupas auto pilnīgi pietiek ar dažām sniega pārslām uz viena no sensoriem, ka visā tā sistēma nakuj atslēdzas. Tieši tādēļ un vēl daudz citu iemeslu dēļ, es jau sen ar strādnieku marku nebraucu.

es 8.decembris 2023 15:16
30 3 Atbildēt

Ko Vīnes konvencija saka par ātruma samazināšanu pirms šķēršļa? Kā jābrauc sliktos ceļ apstākļos? Vai autobusa vadītājs rādīja stopsignālu ar paceltu roku?

ZZZZ 8.decembris 2023 11:51
21 4 Atbildēt

Tāds lūk uzskatāms piemērs visiem autopilotā un satiksmes nebremzētājiem ++braucējiem. Nepietiekamas, sliktas redzamības, sliktu laika apstākļu nelaikā, jābrauc ar TĀDU ātrumu kas jūsu grabažai ļauj apstāties līdz šķērslim ko redzat sava vai cita auto gaismā. PUNKTS. 

 Vakar vakarā braucu pa štrāsi 70kmh, tālumā nāk pretīmbraucēji un gaismās redz tikai tik cik, redzu uz ceļa kājas stirnai. Pietika laika nobremzēt. Radars pat nepaspēja ieraudzīt. Esiet modri zvēri patreiz bieži nāk sāli laizīt. Vienkārši stāv brauktuves vidū. Ceļš pietiekami intensīvas satiksmes, bet tas neko negarantē.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Cadillac izstrādājis elektrisku krosoveru Ķīnas tirgum

Modelis Optiq paredzēts Ķīnas tirgum, taču vēlāk Cadillac to plāno pārdot arī ASV. Lasīt vairāk

 

Saeima palielina sodus par rupjiem atļautā braukšanas ātruma pārkāpumiem 24

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā, ar kuriem tiek palielināti sodi par rupjiem atļautā braukšanas ātruma pārkāpumiem, aģentūru LETA informēja Saeimas Preses dienestā. Lasīt vairāk

 

No 10 līdz 80 procentiem 10 minūtēs: Polestar testē super ātru uzlādi 13

Inženieriem izdevies atrast risinājumu īpaši ātram uzlādes procesam, kas ievērojami samazinās laiku, kas šobrīd jāpatērē gaidot kamēr uzlādēsies jūsu elektroautomobiļa akumulators tālākajam ceļam. Lasīt vairāk

 

Gaisa pilis vai reāls plāns? - EM izvirzījusi mērķi līdz 2035.gadam Latvijas IKP palielināt līdz 83 miljardiem eiro 9

Ekonomikas ministrija (EM) ir izvirzījusi mērķi līdz 2035.gadam panākt, lai Latvijas IKP sasniegtu 83 miljardus eiro, teikts Ekonomikas ministrijas (EM) izstrādātajā informatīvajā ziņojumā par Latvijas ekonomikas attīstību, ko otrdien konceptuāli skata valdībā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti