Iebraucot stāvošās mašīnās, vadītājs reibumā aizbēg (+ VIDEO) 11

 
LTV Ziņu dienests | 17.jūlijs 2024 8:13

Vakar Āgenskalnā, izraisot satiksmes negadījumu – iebraucot divās ielas malā stāvošās mašīnās, kāds autovadītājs atstāja savu auto notikuma vietā un aizbēga. Sanākušie apkaimes iedzīvotāji uzsvēra – autovadītājs bija reibumā. Taču, kā policija pēc laika var pierādīt, ka vadītājs pie stūres ir sēdies alkohola reibumā?

 
11 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Jūrmalnieks 17.jūlijs 2024 8:35
10 2 Atbildēt

+1

Atbilstoši Ceļu satiksmes likuma 63. panta piektajai daļai par ceļu satiksmes negadījuma vietas atstāšanu pēc ceļu satiksmes negadījuma, pārkāpjot noteikto kārtību, piemēro naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam – no četrpadsmit līdz simt četrdesmit naudas soda vienībām (no 70 līdz 200 eiro)

SMIEKLĪGI!

Ta jau nav brīnums, ka dzēraji ņem vagu. Ka atrod tad īpasnieks taisa lielas skumīgas acis, mēģina stāstīt pekstiņus, ka auto nozagts u.t.t. bet ja nesaiet ta beigās saka, ka pēkšņi  'slikti' palicis, un nemaz i neatcerass kā un kāpēc nokļuvis mājā, laikam adrenalīna iespaidā u.t.t. tad parasti piemēro mīkstāko sodu....

Reāli vietas pamešanas sodam būtu jabūt no 300€ līdz vismaz 1000€.

 Jo nu tagad bravūrīgie ņergas ņem vagu un vismaz tiesības paliek kabatā un sods arī smieklīgs ja salīdzina ar sodu zem promilēm.

Jūrmalnieks 18.jūlijs 2024 8:23
7 0 Atbildēt

Nav jāvēd pie kreisajiem vasjas servisiem, jo piedāvā letāk sataisīt!

 Neviens normāls cienošs serviss, bez atļaujas un nepieciešamības neņems tavu auto un nebraukās!

 Ja nepieciešams 'test draivu'  veikt pēc remonta lai pārliecinatos par sadarīto kvalitāti par to vienmēr tiek pabrīdināts auto īpašnieks iepriekš!

Ja auto ir nozagts tad ir policijā iesniegums, kā pierādījums, ka tā patiesi ir, tādejādi auto īpašnieks vairs nav saucāms pie atbildības.

 Ja tāds nav, tad tas ir kartējais murgojums cenšoties izbēgt no šīs atbildības tapēc ka pats pielejās un izdomāja stūrēt majā.

0pis 17.jūlijs 2024 8:22
6 2 Atbildēt

Gluži vienkārši - sodam par aizbēgšanu no CSNg vietas jābūt tikpat bargam kā par braukšanu dzērumā. Tad protokolā var rakstīt abus pārkāpumus, bet kopīgais sods nepalielinās, jo tiesības ir nost, auto - uz Ukrainu, bet dolboēbs sitas ar dirsu pret bruģi un auro atlaistsajmu!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Rīgā ceļa zīmēm ticēt nevar, ceļu būvnieki Vianova nedarbi uz Rīgas - Jūrmalas šosejas 5.9.2024 (+ VIDEO) 11

Ceļa remontētāji atkal grēko ar ceļa zīmju un vadstatņu izvietošanu, iAuto atkal spiests pieminēt projektētāju, būvnieku un kontrolētāju atbildību. Taču ir arī labā ziņa - vieta, kur vecais asfalts satiekas ar jauno, šoreiz nofrēzēta godam, tādēļ neveido atsitienu, kas būvniekiem izdodas ne vienmēr. Lasīt vairāk

 

Gaidām 2026. gadu: Volkswagen atdzīvinās vēsturisko zīmolu Scout 4

Vācijas autobūves uzņēmums Volkswagen paziņojis, ka atgriezīs dzīvē vēsturisko zīmolu Scout, piedāvājot klientiem apvidus auto un pikapus ASV tirgū. Lasīt vairāk

 

Sadursmē ar autobusu uz Daugavpils šosejas dzīvību zaudē auto vadītājs 19

Ceturtdien sadursmē ar autobusu uz Daugavpils šosejas dzīvību zaudējis automašīnas vadītājs, aģentūra LETA noskaidroja Valsts policijā. Lasīt vairāk

 

Kā krēmīgs kakao. Kulinārijas blogere bauda jauno Lexus LBX (+ VIDEO) 4

Lexus LBX ir mazākais zīmola krosovers, un šo eleganto pilsētas krosoveru šoreiz izmēģinās kulinārijas blogere un kūku cepšanas eksperte Anna Panna, īstajā vārdā Anna Birmane. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti