Iebraucot stāvošās mašīnās, vadītājs reibumā aizbēg (+ VIDEO) 11

 
LTV Ziņu dienests | 17.jūlijs 2024 8:13

Vakar Āgenskalnā, izraisot satiksmes negadījumu – iebraucot divās ielas malā stāvošās mašīnās, kāds autovadītājs atstāja savu auto notikuma vietā un aizbēga. Sanākušie apkaimes iedzīvotāji uzsvēra – autovadītājs bija reibumā. Taču, kā policija pēc laika var pierādīt, ka vadītājs pie stūres ir sēdies alkohola reibumā?

 
Visi komentāri
 
0pis 17.jūlijs 2024 8:22
6 2 Atbildēt

Gluži vienkārši - sodam par aizbēgšanu no CSNg vietas jābūt tikpat bargam kā par braukšanu dzērumā. Tad protokolā var rakstīt abus pārkāpumus, bet kopīgais sods nepalielinās, jo tiesības ir nost, auto - uz Ukrainu, bet dolboēbs sitas ar dirsu pret bruģi un auro atlaistsajmu!

Jūrmalnieks 17.jūlijs 2024 8:35
10 2 Atbildēt

+1

Atbilstoši Ceļu satiksmes likuma 63. panta piektajai daļai par ceļu satiksmes negadījuma vietas atstāšanu pēc ceļu satiksmes negadījuma, pārkāpjot noteikto kārtību, piemēro naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam – no četrpadsmit līdz simt četrdesmit naudas soda vienībām (no 70 līdz 200 eiro)

SMIEKLĪGI!

Ta jau nav brīnums, ka dzēraji ņem vagu. Ka atrod tad īpasnieks taisa lielas skumīgas acis, mēģina stāstīt pekstiņus, ka auto nozagts u.t.t. bet ja nesaiet ta beigās saka, ka pēkšņi  'slikti' palicis, un nemaz i neatcerass kā un kāpēc nokļuvis mājā, laikam adrenalīna iespaidā u.t.t. tad parasti piemēro mīkstāko sodu....

Reāli vietas pamešanas sodam būtu jabūt no 300€ līdz vismaz 1000€.

 Jo nu tagad bravūrīgie ņergas ņem vagu un vismaz tiesības paliek kabatā un sods arī smieklīgs ja salīdzina ar sodu zem promilēm.

A 17.jūlijs 2024 15:29
0 0 Atbildēt

Nu un ko tad darīt tiem, kam mašīna tiešām nozagta? Servisa darbinieks paņem, izlaiž līkumu izklaidei, un īpašniekam par sataisītajiem **iem jāmaksā?

Jūrmalnieks 18.jūlijs 2024 8:23
7 0 Atbildēt

Nav jāvēd pie kreisajiem vasjas servisiem, jo piedāvā letāk sataisīt!

 Neviens normāls cienošs serviss, bez atļaujas un nepieciešamības neņems tavu auto un nebraukās!

 Ja nepieciešams 'test draivu'  veikt pēc remonta lai pārliecinatos par sadarīto kvalitāti par to vienmēr tiek pabrīdināts auto īpašnieks iepriekš!

Ja auto ir nozagts tad ir policijā iesniegums, kā pierādījums, ka tā patiesi ir, tādejādi auto īpašnieks vairs nav saucāms pie atbildības.

 Ja tāds nav, tad tas ir kartējais murgojums cenšoties izbēgt no šīs atbildības tapēc ka pats pielejās un izdomāja stūrēt majā.

Sergejs 17.jūlijs 2024 11:47
0 0 Atbildēt

Tipa no trieciena sareiba galva, zaudēja orientāciju un aizskrēja kur acis rāda?

 Ierosināti procesi, piespriesti sodi, izrakstītas soda kvītis - cirks un smiekļi, PIE PAKAĻAS viņam tas viss. Vienīgā iedarbīgā metode ar pātagas palīdzību noņemt no tās pakaļas ādu, tas uz labu laiku radīs grūtības sēsties pie stūres. Un darbiņš raktuvēs kamēr atmaksā visus zaudējumus nevis barošana par cietušo (nodokļu maksātāju) naudu nosēdinot aiz restēm.

0pis 17.jūlijs 2024 12:05
0 0 Atbildēt

Kādās raktuvēs? Ukrainā? Bet mums pašiem ir kūdras purvi! Terapeitiskais effekts garantēts!

Sergejs 17.jūlijs 2024 12:49
0 0 Atbildēt

Nu būtība ir pareizi uztvērta, raktuves tas ir tāds apzīmējums grūtiem un ne sevišķi veselīgiem darbiem ko šādi tipi varētu veikt sabiedrības labā.

 Visādi likumi ar sodiem darbojās uz vidēji statistisko likumpaklausīgu iedzīvotāju (un vēl ja ir apziņa ka likuma bārgums netiek kompensēts ar tā ļoooti retu un grūtu pielietošanu), bet uz tādiem "spiciem džekime" var iedarboties tikai veča lābā fiziskas ietekmēšanas metode, citādi ir kā tēvocis Krilovs basņā "Pavārs un kaķis" aprakstijis.

A 17.jūlijs 2024 15:20
1 0 Atbildēt

Jā, aizbēgšana no CSNg vietas. Sodītāji. Piemērm, jūs 3-jos naktī apdzen un piebremzē (break check`o). No mašīnas izkāpj 3-4 nedraudzīga paskata personāži, un mēģina atvērt durvis. Jūs tiešām uzskatiet, ka būtu obligāti jāpaliek notikuma vietā?

0pis 17.jūlijs 2024 15:29
0 0 Atbildēt

Ir pilnīgi lieki salīdzināt vīriešu ģenitālijas ar izaugumiem roku galos. Tiem ir dažādas funkcijas, nozīme un pielietojums.

A 17.jūlijs 2024 16:23
0 0 Atbildēt

"Gluži vienkārši - sodam par aizbēgšanu no CSNg vietas jābūt TIKPAT BARGAM kā par braukšanu dzērumā."

0pis 17.jūlijs 2024 18:23
2 0 Atbildēt

Statistika rāda, ka vismaz 1/3 gadījumu, kad vadītāji ir aizbēguši no CSNg vietas, ir bijuši kā A aprakstītie - lai glābtu savu veselību vai pat dzīvību. Vajadzētu par aizbēgšanu dot cepumus un pienu. Un samīļot.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ginetta Akula - jauns superauto no Apvienotās Karalistes (+ FOTO) 4

Lielbritānijā izstrādāts jauns superauto Ginetta Akula, kas būs pieejams ierobežotā skaitā un, jā, - par diezgan lielām naudiņām. Lasīt vairāk

 

Iedzīvotāji vēja turbīnu tuvumā saņems kompensāciju (+ VIDEO) 12

Valdības apstiprinātie noteikumi, kas nosaka vēja parku attīstītājiem maksāt vietējai pašvaldībai un apkārtnes iedzīvotājiem ikgadēju kompensāciju, sākotnēji attieksies tikai uz tiem vēja parkiem, kuri pašlaik vēl ir projekta stadijā un nav nodoti ekspluatācijā. Lasīt vairāk

 

Nākamnedēļ Frankfurtē notiks izstāde auto nozares profesionāļiem “Automechanika Frankfurt”

No 10. līdz 14. septembrim norisināsies “Automechanika Frankfurt”, kas ir pasaulē lielākā auto nozares tehnoloģijām un pēcpārdošanas tematikai veltītā izstāde profesionāļiem. Izstādes tēma šogad ir “Braukšanas transformācija”, ņemot vērā pārmaiņas, kas šobrīd skar autobūves nozari. Lasīt vairāk

 

Latvijas auto žurnālistu komanda startēs “Enefit 24h EV race” elektroauto izturības sacensībās 2

No 20. Līdz 21. septembrim Panevēžas autodromā notiks “Enefit 24h EV race” elektroauto izturības sacensības. Tajās piedalīsies arī auto žurnālistu komanda no Latvijas, sacenšoties gan kopējā ieskaitē, gan arī atsevišķā - Baltijas mediju pārstāvju ieskaitē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti