Andrejsalā degusi SIA "Remik" riepu noliktava; līdz rītam ugunsgrēks likvidēts 2

 

Foto: Ekrānbilde no Google.com/maps

Nozare.lv | 29.decembris 2019 11:01

Sestdienas vakarā Andrejsalā, Rīgā, aizdegās autoriepu noliktava, tādēļ tuvējā apkārtnē izveidojās liels sadūmojums.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) aģentūra LETA uzzināja, ka plkst.22.33 ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu uz Andrejostas ielu, Rīgā, kur ar atklātu liesmu dega noliktavas tipa ķieģeļu ēka 750 kvadrātmetru platībā, bija izveidojies spēcīgs sadūmojums un pastāvēja uguns izplatīšanās draudi. 

Plkst.1 ugunsgrēka izplatīšanās tika ierobežota. Notikuma vietā strādāja desmit specializētie ugunsdzēsības transportlīdzekļi un 41 ugunsdzēsējs glābējs. 

Pirms ugunsdzēsēju ierašanās no angāra saviem spēkiem bija evakuējies viens cilvēks, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem. Ugunsgrēka dzēšanas darbu lakā cietis arī viens ugunsdzēsējs, kurš arī nodots mediķu aprūpē.

No divām blakus esošajām sabiedriskajām ēkām evakuēti 145 cilvēki.

Plkst.5.42 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Notikuma vietā ieradās arī Valsts vides dienesta (VVD) vides inspektori. Pēc VVD rīcībā esošās informācijas, ugunsgrēks izcēlies SIA "Remik" riepu tirdzniecības noliktavā.

Uzņēmuma mājaslapā pieejamā informācija liecina, ka riepu noliktava atrodas Andrejostas ielā 16.

Saskaņā ar "firmas.lv" informāciju, "Remik"pērn strādāja ar 1,7 miljonu eiro apgrozījumu, kas bija par 33% mazāk nekā gadu pirms tam, bet uzņēmuma peļņa bija 13 955 eiro.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
seaman 29.decembris 2019 20:44
1 1 Atbildēt

Bilde galīgi garām! Sia remika adrese un nodegušas noliktavas adrese nav viens un tas pats

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 2

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 

Brāļi Lielbārži izcīna pirmo uzvaru Pasaules čempionātā Portugālē

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alqueidão, “Torres Novas” trasē aizvadīts Pasaules čempionāta pirmais posms blakusvāģu motokrosā, kur savu pirmo uzvaru šajā seriālā izcīnīja Daniels Lielbārdis un Bruno Lielbārdis. Lasīt vairāk

 

Busiņa šoferis zaudē tiesības (+ VIDEO) 23

Busiņa šoferis brauc pa kreiso malējo joslu un bloķē ātrāk braucošos, bet, kas vēl ļaunāk, vienā brīdī viņš apstājas un iet izskaidroties ar Audi vadītāju. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti