Aiztur dzērājšoferi, kurš tiešraidē demonstrējis alkohola lietošanu pie stūres 3

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 25.februāris 2020 8:30

Valsts policija (VP) Rīgas reģionā aizturējusi pamatīgi iereibušu dzērājšoferi, kurš tiešraidē demonstrējis alkohola lietošanu pie stūres, aģentūru LETA informēja VP.

Pagājušajā svētdienā VP sociālā tīkla kontā no iedzīvotāja saņemts ziņojums, kurā minēts, ka kāda persona tobrīd video tiešraidē, kas redzama sociālajā tīklā, lieto alkoholu un ik pa laikam pārvietojas ar automašīnu. 

Reaģējot uz saņemto informāciju, tā nekavējoties tika nodota Salaspils iecirkņa dežūrdaļai, norādot arī iespējamo vīrieša atrašanās vietu. Likumsargi devās uz norādīto vietu, taču tur nevienu nesastapa.

Pēc laika atkal tika saņemta informācija no kāda cita iedzīvotāja, ka vīrietis turpina video tiešraidē lietot alkoholu, atrodoties automašīnā.

Ņemot vērā risku, ka vīrietis pēc brīža var mainīt savu atrašanās vietu, arī šī informācija nekavējoties tika nodota Salaspils iecirknim. Tāpat likumsargi informēja arī Ropažu novada pašvaldības policiju.

Policija ieradās norādītajā vietā, kurā vīrietis joprojām turpināja video tiešraidē dzert alus pudeli. Mirkli vēlāk vīrietis piedarbināja automašīnu un sāka kustību, pēc kā policisti viņu uzreiz aizturēja.Veicot alkohola pārbaudi, vīrieša izelpā konstatētas 2,58 promiles alkohola.

1985.gadā dzimušajam vīrietim šādu pārkāpumu var piemērot administratīvo arestu no 10 līdz 15 diennaktīm, naudas sods no 1200 līdz 1400 eiro un atņemt tiesības uz četriem gadiem.

Vēlamies teikt lielu paldies iedzīvotājiem, kuri sociālajā tīklā pamanīja video un nekavējoties par to mums ziņoja.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 25.februāris 2020 9:24
6 12 Atbildēt

Miliči piebrauc un gaida, lai cilvēks sāk braukt. Vajadzēja atturēt un nenodarboties ar naudas iekasēšanu!

. 25.februāris 2020 12:43
6 2 Atbildēt

Visi šitie digitālie šūmaheri vienlaicīgi ir tādi cirvi, ka nerubī ka ciparu pasaulē viņus atšifrēt un atrast var trešās klases skolēns kas mazliet rubī kompi.

Nja 25.februāris 2020 17:58
4 0 Atbildēt

Bez soda šitādu palaist? Lai gan daunis totālaikais, nav viens no tiem diviem mentiem, kas arī savu brauksānu filmēja un drauģeļiem sūtija?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti