Jūrmalā pēc uzbraukšanas gājējam autovadītājs pamet notikuma vietu; policija aicina atsaukties aculieciniekus 2

 

Foto: iAuto.lv

Valsts Policija | 17.jūnijs 2020 8:10

14. jūnijā, ap pulksten 00.15, Jūrmalā, Skolas ielā, iepretim namam Talsu šoseja 31/1, vadītājs ar gaiši pelēkas krāsas automašīnu Audi A8, iebraucot Jūrmalā pa Skolas ielu no Nometņu ielas puses Talsu šosejas virzienā, uzbrauca gājējam.

Pēc notikušā ceļu satiksmes negadījuma, transportlīdzekļa Audi A8 vadītājs atstāja notikuma vietu, neziņojot par notikušo likumā noteiktajā kartībā. Augstāk minētājam transportlīdzeklim pēc negadījuma jābūt bojātai priekšējai daļai.

Valsts policija aicina atsaukties negadījuma aculieciniekus, kā arī personas, kas varētu zināt minētā transportlīdzekļa atrašanās vietu, zvanot darba dienās no plkst. 08.00 līdz 16.30 pa tālruņa numuru 67219765 vai 26467582, vai arī pa policijas vienoto tālruņa numuru 110!

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 18.jūnijs 2020 2:21
2 0 Atbildēt

Latvijā ir reģistrēti "tikai" 1041 AUDI A8.

Cik no viņiem ir pelēki? Pārsvarā šie pagarinātie pasāti ir pretīgajā, zilajā krāsā, tā, ka pelēko, turklāt, gaiši pelēko jau varētu būt, ne vairāk par dažiem simtiem. Un tā tālāk, var atrast pēc izslēgšanas metodes.

Nav jau A4, kuru kā baložu sūdu - uz katra stūra.

Viedoklis 18.jūnijs 2020 9:20
1 0 Atbildēt

Ir novērots, ka parasti avārijas vietu pamet dzēruši policisti. Varētu papētīt, vai kādam policistam nav minētās krāsas modelis.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Divi džigiti ar ZILiem nesadala ceļu; liktenis žēlo (+ VIDEO) 1

Divi kirgīzu džigiti ar padomjlaiku ZIL kraviniekiem nesadala ceļu un viens no kraviniekiem ietriecas brauktuves atdalošajās barjerās. No šī ZIL priekšpuses maz kas paliek pāri, taču trieciens šoferi izmet uz ielas un viņš paliek šķietami neskarts. Lasīt vairāk

 

80 500 eiro - elektriskais Cadillac jau Eiropā (+ FOTO) 6

Pilnībā elektriskais Cadillac Lyriq sper pirmos soļus Eiropā. Automašīna jau pieejama dažos tirgos, tostarp Vācijā, kur tās cena būs vismaz 80 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pilots, kurš uz Tallinas šosejas veica avārijas nosēšanos, ir pieredzējis instruktors (+ VIDEO) 12

Sestdien uz Tallinas šosejas avārijas nosēšanos veica privātā lidmašīna. Tās pilots ārkārtas situācijā rīkojies pareizi. Lasīt vairāk

 

Seat ar rekordlieliem ienākumiem pirmajā ceturksnī 7

Spānijas autoražotājs 2024.gadu iesācis teicami, pirmajā ceturksnī nopelnot 226 miljonus eiro. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti