Pateicoties iedzīvotāja ziņojumam, Alojas novadā aiztur iereibušu autovadītāju 4

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 6.jūlijs 2020 15:27

Aizvadītajās brīvdienās Alojas novadā kāds automašīnas "Audi" vadītājs, būdams alkohola reibumā, automašīnā pārvadāja medību bisi, tādējādi pārkāpjot ieroču nēsāšanas noteikumus. Ierocis izņemts, notiek faktu pārbaude un tiek lemts par atbildību.

Sestdien, 4.jūlijā, Valsts policija saņēma aculiecinieka zvanu par kādu šoferi Alojas novadā, kurš, iespējams, sēdies pie stūres alkohola reibumā. Saņemtā informācija nekavējoties tika nodota Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Patruļpolicijas nodaļas inspektoriem, kuri uzsāka transportlīdzekļa meklēšanu. Pēc īsa brīža, policijas norīkojums pamanīja minēto transportlīdzekli. Izmantojot, gaismas un skaņas signālus, dots rīkojums spēkratu apstādināt.

Vadītājs transportlīdzekli apturēja. Ar vīrieti uzsākta saruna, kuras laikā apstiprinājās aculiecinieka sniegtā informācija. Veicot alkohola koncentrācijas pārbaudi, konstatēts, ka automašīnas vadītājs pie stūres sēdies alkohola reibumā, proti, 1,9 promiles. Tāpat, pārbaudot automašīnas bagāžas nodalījumu, tika atrasta un izņemta medību bise, tādējādi pārkāpjot ieroču nēsāšanas noteikumus. Uz doto brīdi policijā notiek faktu pārbaude un tiks lemts par atbildību.

Valsts policija atgādina, ka alkohols un jebkāda veida transportlīdzekļa vadīšana ir divas nesavienojamas lietas un iereibis transportlīdzekļa vadītājs apdraud ne tikai pats savu veselību un dzīvību, bet arī rada draudus citiem ceļu satiksmes dalībniekiem. Aicinām rūpēties par savu un līdzcilvēku drošību un nekādā gadījumā nesēsties pie transportlīdzekļa stūres alkohola reibumā, tāpat nesēsties automašīnā, kur pie stūres atrodas iereibis vadītājs. Aicinām nepalikt vienaldzīgiem un situācijās, kad rodas pamatotas aizdomas, ka transportlīdzekļa vadītājs pie stūres sēdies reibumā, ziņot par to Valsts policijai, zvanot pa tālruni 110.

 

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 6.jūlijs 2020 17:59
7 2 Atbildēt

Alojā dzīvo vēl normāli cilvēki. Paldies zvanītājam.

Normalās valstīs tā ir normāla lieta, bet pospadomju valstīs kaut ko ziņot mentiem ir zapadlo, un tā ir stučīšana.

s 6.jūlijs 2020 18:56
2 0 Atbildēt

ASV arī daudzi nēģeri negatīvi vēršas pret tiem, kuri par noziegumiem ziņo policijai. Tāda attieksme ir raksturīga primitīviem cilvēkiem. Paši uztur degradētu dzīves vidi.

Tas gan viņus nekavē vienlaikus sūdzēties, ka valdība slikta.

LMT 7.jūlijs 2020 9:56
1 2 Atbildēt

Vecie čeksisti!!!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Kā taps jaunais Rail Baltica tilts pār Daugavu Rīgā (+ VIDEO)

Ir sākusies jaunā Rail Baltica tilta pār Daugavu būvniecība. Respektējot galvaspilsētas vēsturi, jaunajā tilta konstrukcijā saglabās esošā dzelzceļa tilta ikonisko izskatu. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti