Pateicoties iedzīvotāja ziņojumam, Alojas novadā aiztur iereibušu autovadītāju 4

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 6.jūlijs 2020 15:27

Aizvadītajās brīvdienās Alojas novadā kāds automašīnas "Audi" vadītājs, būdams alkohola reibumā, automašīnā pārvadāja medību bisi, tādējādi pārkāpjot ieroču nēsāšanas noteikumus. Ierocis izņemts, notiek faktu pārbaude un tiek lemts par atbildību.

Sestdien, 4.jūlijā, Valsts policija saņēma aculiecinieka zvanu par kādu šoferi Alojas novadā, kurš, iespējams, sēdies pie stūres alkohola reibumā. Saņemtā informācija nekavējoties tika nodota Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Patruļpolicijas nodaļas inspektoriem, kuri uzsāka transportlīdzekļa meklēšanu. Pēc īsa brīža, policijas norīkojums pamanīja minēto transportlīdzekli. Izmantojot, gaismas un skaņas signālus, dots rīkojums spēkratu apstādināt.

Vadītājs transportlīdzekli apturēja. Ar vīrieti uzsākta saruna, kuras laikā apstiprinājās aculiecinieka sniegtā informācija. Veicot alkohola koncentrācijas pārbaudi, konstatēts, ka automašīnas vadītājs pie stūres sēdies alkohola reibumā, proti, 1,9 promiles. Tāpat, pārbaudot automašīnas bagāžas nodalījumu, tika atrasta un izņemta medību bise, tādējādi pārkāpjot ieroču nēsāšanas noteikumus. Uz doto brīdi policijā notiek faktu pārbaude un tiks lemts par atbildību.

Valsts policija atgādina, ka alkohols un jebkāda veida transportlīdzekļa vadīšana ir divas nesavienojamas lietas un iereibis transportlīdzekļa vadītājs apdraud ne tikai pats savu veselību un dzīvību, bet arī rada draudus citiem ceļu satiksmes dalībniekiem. Aicinām rūpēties par savu un līdzcilvēku drošību un nekādā gadījumā nesēsties pie transportlīdzekļa stūres alkohola reibumā, tāpat nesēsties automašīnā, kur pie stūres atrodas iereibis vadītājs. Aicinām nepalikt vienaldzīgiem un situācijās, kad rodas pamatotas aizdomas, ka transportlīdzekļa vadītājs pie stūres sēdies reibumā, ziņot par to Valsts policijai, zvanot pa tālruni 110.

 

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 6.jūlijs 2020 17:59
7 2 Atbildēt

Alojā dzīvo vēl normāli cilvēki. Paldies zvanītājam.

Normalās valstīs tā ir normāla lieta, bet pospadomju valstīs kaut ko ziņot mentiem ir zapadlo, un tā ir stučīšana.

s 6.jūlijs 2020 18:56
2 0 Atbildēt

ASV arī daudzi nēģeri negatīvi vēršas pret tiem, kuri par noziegumiem ziņo policijai. Tāda attieksme ir raksturīga primitīviem cilvēkiem. Paši uztur degradētu dzīves vidi.

Tas gan viņus nekavē vienlaikus sūdzēties, ka valdība slikta.

LMT 7.jūlijs 2020 9:56
1 2 Atbildēt

Vecie čeksisti!!!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Nepilni 400 000 eiro - Ferrari jaunais modelis 12Cilindri (+ FOTO) 1

Itālijas superauto ražotājs Ferrari pieteicis jaunu modeli 12Cilindri, kas viņu piedāvājumā nomainīs 812 Superfast un būs pieejams kupejas un Spider modifikācijās. Lasīt vairāk

 

Seat ar rekordlieliem ienākumiem pirmajā ceturksnī 6

Spānijas autoražotājs 2024.gadu iesācis teicami, pirmajā ceturksnī nopelnot 226 miljonus eiro. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 9

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 

Jaunais CUPRA Formentor: flagmaņa veiksmes stāsta jaunā lappuse (+ FOTO) 2

Jaunā CUPRA Formentor atklāšana 29. aprīlī Madridē bija nozīmīgs notikums, kas tika nosvinēts ar grandiozu prezentācijas pasākumu, uzsverot modeļa īpašo lomu zīmola darbībā. CUPRA Formentor ir uzņēmuma bestsellers un vispieprasītākais A-CUV modelis Eiropā – pagājušajā gadā visā pasaulē tika piegādāti vairāk nekā 120 000 vienību. Jaunais CUPRA Formentor ir izstrādāts, lai nostiprinātu un paplašinātu zīmola dominanci tirgū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti